Çok geçmiş olsun,muhtemelen sende pozitifsin,testi tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Allah şifa versinKızlar 1 haftadır düzenli giremiyorum eşim pozitif çıktı bende ve kayinvalidem de negatif iz ama benim ses gitti şiddetli baş ağrısı var kokunda alamıyorum belki usutmedir bilmiyorum yatsam belki düzelir ama nerede.. Ev iş bekler koca yemekis başa düşünce yapacak birsey yok şükür ki o kadar kötü değilim işleri yapıyorum buraya da o yüzden fazla uğrayamiyorum etiketlere katılayım yine de. Geceleri bakarım bugün yapılanlar
Sabahtan kahvaltı topla yatakları topla
Bulaşık makinesini boşalt
Mutfağı halisini silkele yerini sil halıyı ser eşimin yattığı odanın halisini silkele yerlerini sil
Evi komple süpür öğlen yemeğini yaptım yedik oğlanı ders çalıştırdım sonra yatırdım öğlen uykusuna
Akşam yemeğini yaptım o arada kitap okudum 100 sayfa kadar çok heyecanlı bir kitap iş yaparken bile bırakamadım Bi an. (karantina) akşam yemeği yapıldı yendi ortalığı toparla oğlana biraz daha ders çalıştır meyve çay derken saat bu saat oldu ben yatar hepinize hayırlı geceler olsun
Cok tesekkurler aydinlattigin icin canim❤madem basmıcak yaparimCevap geç oldu ama çıkıyor da canım su basmazben eski havlu koyuyorum altına
Bizde de enistem pozitif ablam negatif cikti tekrar yaptircak test ablam cunku bildigin sesi gitti öksürüyo nasil seyse..bazen yalanci negatiflik oluyo demis doktor.Çok geçmiş olsun,muhtemelen sende pozitifsin,testi tekrar yaptırmanı tavsiye ederim. Allah şifa versin
2 kasım ödevi
Pormanto,ayakkabılık düzenlemek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
Cok tesekkurler aydinlattigin icin canim❤madem basmıcak yaparim
Bizde de enistem pozitif ablam negatif cikti tekrar yaptircak test ablam cunku bildigin sesi gitti öksürüyo nasil seyse..bazen yalanci negatiflik oluyo demis doktor.
Hiç hoş gelmemiş. Kasım gelince yaşlanıyorum ben
Hiç hoş gelmemiş. Kasım gelince yaşlanıyorum ben
Hafta sonu düzelttim canım2 kasım ödevi
Pormanto,ayakkabılık düzenlemek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
Yesss. Ahhh güldürdünAkrepmiydin? Sen nasıl yaşlanabilirsin acaba mimkin değil
Yesss. Ahhh güldürdünyıprandık be bonusum
Allah şifa versin canım. Evet yalancı olabilir bir daha yaptırsınCok tesekkurler aydinlattigin icin canim❤madem basmıcak yaparim
Bizde de enistem pozitif ablam negatif cikti tekrar yaptircak test ablam cunku bildigin sesi gitti öksürüyo nasil seyse..bazen yalanci negatiflik oluyo demis doktor.
Amin aminn inşallahGüzel günler görücez inşallah daha dur bakalım ❤ Allah sağlıklı nefes versin yeter ki
Amin amin Rabbim cümlemizi kurtarsin afet hastalik ne kim varsa darda olanAllah şifa versin canım. Evet yalancı olabilir bir daha yaptırsın
Merhaba deterjan bölmesini genelde ne ile temizliyorsunuz? Bir de kaç aralıklarla?İyi akşamlar
Sabah kahvaltı rutini sonrası mutfak topladım, bulaşıkları hallettim.
Çamaşır makinasını temizledim, deterjan bölmesini yıkadım, dışını sildim.
Biraz ütü yaptım.
Çamaşırları topla, katla yerleştir yaptım.
Merhaba, haftada bir temizlemeye çalışırım. Krem temizleyici var ya onunla ovarım. Zaten öyle aşırı kirli olmaz.Merhaba deterjan bölmesini genelde ne ile temizliyorsunuz? Bir de kaç aralıklarla?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?