Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaptıklarım
Çocuk odasını topladım
Yerlerini sildim
Yatak odası
Uyku setini kaldırdım yün yorgan çıkardım ona kılıf geçirdim tam 1 saat uğraştım
Pike takımlarını kaldırdım nevresim takımlarını koydum yerlerine
Kendi kışlıklarımı çıkardım
2 3 dolap dağılmış topladım
Süpürdüm
Sildim
Salon
Koltuk örtülerini halı örtüsünü yıkadım
Detaylı süpürdüm
Kuruyınca koltuk ve halı örtüsünü serdim
Mutfak
Hasta yakınımıza yemek yaptım yolladım
3 4 tur eşimde bulaşık yıkadım
Süpürdüm
Sildim
Banyo
Vc lavoba yıkadım
Yerlerini süpürdüm sildim
Makineyi sildim
1 makine çamaşır yıkadım astım
Kızım kustu onun kıyafetlerini koltuk örtüsünğ falan attım makineye yıkanıyor
Süpürgelerin haznelerini boşalttım
Çöplerimi attım

Bugün hepiniz ne kadar hamaratsiniz ya maaşallah

Sabah yatağı havalandirip topladim
Kahvaltiyi eşim hazırladı, bulaşıklar makineye yerleştirdim. (Evet makinem tamir edildi ve geldi çok şükür )
2 makine çamaşır yıkandı, kurudu,katlandı.
Evi bugün eşim süpürdü.
Çamaşır makinesinin deterjan gozu temizlendi, kurutma makinesinin de filtreleri temizlendi.
Bugüne yemek vardi, yanına patlıcanlı bulgur pilavı yaptim. Yarın için ıspanak yemeği pişirdim.(nasipse doğurana kadar bir daha ıspanak yapmamaya karar verdim belim koptu onları yikayana kadar )
yoğurt mayaladim ve sütlaç yaptım.

Biz iyiyiz canım çok şükür. Abim enfekte oldu anneme babama geçmesinden korkuyorduk malesef onlarda pozitif ler annem abim atlattı çok şükür babam da yatıyor sorduğun için teşekkür ederim :)
Allah şifa versin, baban da inşallah hayirlisiyla atlatacaktir

Biz iyiyiz canım çok şükür. Abim enfekte oldu anneme babama geçmesinden korkuyorduk malesef onlarda pozitif ler annem abim atlattı çok şükür babam da yatıyor sorduğun için teşekkür ederim :)
Tuh yaa, çok geçmiş olsun. Olmayan kalmayacak sanki bu gidişle ..

Ispanak yıkamaktan nefret ediyorum.
Boşuna su ve güç kaybı.
Ben çalışırken hazır dondurulmuş alırdım, yıkanmış, temizlenmis, doğranmış mis gibi.
Ozamanlar hazır almaya bahanem vardı şimdi yok maalesef

cok gecmis olsun canım Allah sifa versin inşallah

Çok geçmiş olsun

Bugün yaptiklarim;
Bulasik makinesinde bulasiklar yikandi yerlestirildi
Mutfak dolaplari silindi yerlesildi
Elektrikli süpürgenin filtresi yikandi
Yemek yapildi
Camasir makinesinin deterjan gozu temizlendi ama filtresini ilk kez cikarcavim icin korktum bozarim diye onu bi ara yapcam

Yarin yapılacaklar;
Yemek
Üstten toz alma
Ev supurme
Tuvaletleri temizleme
Bazalarin altindaki yorgan battaniyeleri düzenleme
Spor yapma
Balkon duzenleme
Buzdolabinin icini düzenleme

Offf offf yapilcak cok sey var haftaya yayarak yaparim artik

Maşallah ellerinize sağlık
Zeynep çok gelmiş olsun Rabbim şifa versin babana

İyi akşamlaar

çamaşır makinesini pırıl pırıl yaptım
Bi posta çamaşır yıkadım
Bi kaç gömlek ütüledim
Köpeciğim kusmuştu koridora halı yoktu Allahtan koridoru iki tur elle iki tur mopla sildim
Mama su kaplarını kafesi dezenfekte ettim

bu kadarcııkk

Çok geçmiş olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…