Geçmiş olsun, Allah şifa versinBiz iyiyiz canım çok şükür. Abim enfekte oldu anneme babama geçmesinden korkuyorduk malesef onlarda pozitif lerannem abim atlattı çok şükür babam da yatıyor sorduğun için teşekkür ederim :)
HoşgeldinMerhabaâ..
Ben de gelsem buraya
4 yildir bir şirkette çalışıyordum.
Hem korona hem de oğlum okula başlayacak, yanında kimse yok ona destek olacak diye işten çıktım.
Çalışırken evle ilgilenmek bir eziyet.
Izin günleri oluyor sana azap günleri.
Uzun saatlerce çalış, eve gel, yemek yap-kur , çamaşır vs kendini yatağa zor at..
Neyse ki artık evimdeyim.
Ama her gün bir şeyler yapmasam( sil süpür topla) ke dimi rahat hissetmiyorum. Mesela dün elim hiç kalkmadı, yemeği zor yaptım. Ama nasıl bir pişmanlık duydum .. anlatamam... sanki evi pislik götürüyor gibi.. halbuki evvelki gün temizlemiştim dip bucak... icim içimi yedi , illa her gün yapılacak temizlik...
Nur topu gibi bir okb doğurdum farkındayım..
Ama bu hastalık bence baş edilebilir.
Temizlik ve düzenin şu an için hayatımıza olumsuz bir etkisi yok aksine, herşeyimiz mis gibi özellikle hijyene en çok ihtiyaç duyduğumuz bu dönemde..
Bu gün evimi komple süpürüp,
Halıları, çekyat örtülerini, paspasları vs silekeyelip,
Yerleri silip, mutfak tezgahını dezenfekte edip, tuvaleti dip bucak yıkayıp, çocuk odalarının tozunu almalıyım.
Bu gün yapılacaklar bunlar.
Yemeğim dünden var.
Temizlik yapacak herkese kolaylıklar..
HosbuldumHoşgeldin
Çok saol canım. Bende öyle hissediyorum hakkımızda hayırlısıTuh yaa, çok geçmiş olsun. Olmayan kalmayacak sanki bu gidişle ..
Aminn canım çok sağolcok gecmis olsun canım Allah sifa versin inşallah
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Aynen bide ekstradan onlarda dağıtıyor :) bu arada sende hoşgeldinErkekler evde iken temizlik yapılmıyor, yam bir kaos ortamı ortaya cikiyor
Aminnn İnşallah çok teşekkür ederimMaşallah ellerinize sağlık
Zeynep çok gelmiş olsun Rabbim şifa versin babana
Çok saol canımÇok geçmiş olsun ya
HosbuldumAynen bide ekstradan onlarda dağıtıyor :) bu arada sende hoşgeldin
Çok teşekkür ederim Aminn inşallahGeçmiş olsun, Allah şifa versin
Teşekkürler:) yarin iste olacagim yarinki odevi ertesi gune eklerimİçim açıldı okurken,eline sağlık
Çok geçmiş olsun. Inşallah siz pozitif çıkmazsınız.Kızlar 1 haftadır düzenli giremiyorum eşim pozitif çıktı bende ve kayinvalidem de negatif iz ama benim ses gitti şiddetli baş ağrısı var kokunda alamıyorum belki usutmedir bilmiyorum yatsam belki düzelir ama nerede.. Ev iş bekler koca yemekis başa düşünce yapacak birsey yok şükür ki o kadar kötü değilim işleri yapıyorum buraya da o yüzden fazla uğrayamiyorum etiketlere katılayım yine de. Geceleri bakarım bugün yapılanlar
Sabahtan kahvaltı topla yatakları topla
Bulaşık makinesini boşalt
Mutfağı halisini silkele yerini sil halıyı ser eşimin yattığı odanın halisini silkele yerlerini sil
Evi komple süpür öğlen yemeğini yaptım yedik oğlanı ders çalıştırdım sonra yatırdım öğlen uykusuna
Akşam yemeğini yaptım o arada kitap okudum 100 sayfa kadar çok heyecanlı bir kitap iş yaparken bile bırakamadım Bi an. (karantina) akşam yemeği yapıldı yendi ortalığı toparla oğlana biraz daha ders çalıştır meyve çay derken saat bu saat oldu ben yatar hepinize hayırlı geceler olsun
Cok gecmis olsun cabucak atlatin inşallahKızlar 1 haftadır düzenli giremiyorum eşim pozitif çıktı bende ve kayinvalidem de negatif iz ama benim ses gitti şiddetli baş ağrısı var kokunda alamıyorum belki usutmedir bilmiyorum yatsam belki düzelir ama nerede.. Ev iş bekler koca yemekis başa düşünce yapacak birsey yok şükür ki o kadar kötü değilim işleri yapıyorum buraya da o yüzden fazla uğrayamiyorum etiketlere katılayım yine de. Geceleri bakarım bugün yapılanlar
Sabahtan kahvaltı topla yatakları topla
Bulaşık makinesini boşalt
Mutfağı halisini silkele yerini sil halıyı ser eşimin yattığı odanın halisini silkele yerlerini sil
Evi komple süpür öğlen yemeğini yaptım yedik oğlanı ders çalıştırdım sonra yatırdım öğlen uykusuna
Akşam yemeğini yaptım o arada kitap okudum 100 sayfa kadar çok heyecanlı bir kitap iş yaparken bile bırakamadım Bi an. (karantina) akşam yemeği yapıldı yendi ortalığı toparla oğlana biraz daha ders çalıştır meyve çay derken saat bu saat oldu ben yatar hepinize hayırlı geceler olsun
Cevap geç oldu ama çıkıyor da canım su basmazNego bu camasr makinesinin filtresini acinca cok su cikiyo dimi buyuk biseye bosaltmak lazim? Banyoya salsam giderden gitse banyoyu su basmasin bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?