Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hoşgeldin

Öğlene kadar rutin süpür ki 3 kere süpürdüm toz al sil mutfak eyaletin oğlanı uyutup dinlendim kitap okudum sonra kv aradı helva yapıyorum gel dedi ne var ne yok elimden attım yemek bile hazırlamadan kostüm gittim tüm işler kaldı eşim oraya geldi akşam eve donduk kahvaltı yaptık topladım film izledik ki uykum geldi yatacam şimdi bir helva uğruna ya rab evi ne pislikler götürüyor

Kızlar 1 haftadır düzenli giremiyorum eşim pozitif çıktı bende ve kayinvalidem de negatif iz ama benim ses gitti şiddetli baş ağrısı var kokunda alamıyorum belki usutmedir bilmiyorum yatsam belki düzelir ama nerede.. Ev iş bekler koca yemekis başa düşünce yapacak birsey yok şükür ki o kadar kötü değilim işleri yapıyorum buraya da o yüzden fazla uğrayamiyorum etiketlere katılayım yine de. Geceleri bakarım bugün yapılanlar
Sabahtan kahvaltı topla yatakları topla
Bulaşık makinesini boşalt
Mutfağı halisini silkele yerini sil halıyı ser eşimin yattığı odanın halisini silkele yerlerini sil
Evi komple süpür öğlen yemeğini yaptım yedik oğlanı ders çalıştırdım sonra yatırdım öğlen uykusuna
Akşam yemeğini yaptım o arada kitap okudum 100 sayfa kadar çok heyecanlı bir kitap iş yaparken bile bırakamadım Bi an. (karantina) akşam yemeği yapıldı yendi ortalığı toparla oğlana biraz daha ders çalıştır meyve çay derken saat bu saat oldu ben yatar hepinize hayırlı geceler olsun

Çok geçmiş olsun. Inşallah siz pozitif çıkmazsınız.

Cok gecmis olsun cabucak atlatin inşallah
Kitabın adı ne o kadar akıcıysa ben de okuyum

Nego bu camasr makinesinin filtresini acinca cok su cikiyo dimi buyuk biseye bosaltmak lazim? Banyoya salsam giderden gitse banyoyu su basmasin bide
Cevap geç oldu ama çıkıyor da canım su basmaz ben eski havlu koyuyorum altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…