Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne iyi olur
Elmayı ısırıp arada dolabın altına atmışlar çürümüş koku geliyor diye bi kıpırdattım dolabı her yere minik sinek bastı ben ağlamayayım da kim ağlasın

Sabah sabah içinizi de karattım valla hava da bi kapalı sanki sabah olmamış
İçim falan şişmedi.Bütün işleri aynı anda düşünüp kendini bunaltma.
Bugün bir bölümü için hedef koy mesela.En çok rahatsız eden yer neresi onu söyle,bugün ora için maraton ilan edelim

İçim falan şişmedi.Bütün işleri aynı anda düşünüp kendini bunaltma.
Bugün bir bölümü için hedef koy mesela.En çok rahatsız eden yer neresi onu söyle,bugün ora için maraton ilan edelim
Oturma odası hariç her yer çocuk odasına ait olmayanları halledeceğim ilk inşallah.

Sabah sabah içinizi de karattım valla hava da bi kapalı sanki sabah olmamış

Yazmıştım topiğe kuzum tekrar geçmiş olsun. Sıkıntını burdan hissettim.

Sıkma canını yaparız inşallah. Belim ağrıyor bu ara hiç bişeyi düzgün yapamıyorum bende. 1 saat mutfakta ayakta dursam hemen oturuyorum mecbur bu sefer iş sürükleniyo moralde kalmıyo.

Sağlık olsun yaparız. Hasta olan nasıl düzeldi mi?

Sana da çok geçmiş olsun canım. Bel ağrısı çok zor oluyor. Yok canım düzelmedi serum bağlatmamız lazım galiba baya halsizleşti bu gün

Wauww işler ciddi valla günün ödevi günün görevi garip insanların baskı altında çalışmayı seviyoruz yağdır ödevleri görevleri negommm

Negoom ve arkadaşlarım selamün aleyküm. Annem covidden hastaneye yattı eşimle biz de hastayız belki etiketlere hemen dönemeyebilirim sizi seviyorum
Cok gecmis olsun canım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah gönlünü ferah tut

Anka sen var maraton yapmak
Ben hep maratondayım kız ya çiş siliyorum ya ev süpürüyorum senle konuştuktan sonra kahvaltı hazırladım o sırada oğlan kolidora çiş yapmış orayı sildim halılar olmayınca iyi oldu kızın bezini değiştirdim. Çocuklara kahvaltı yaptırdım. Bi kahve yaptım. İçip kahvaltı sofasını toplayıp çocuk odasına gireceğim inşallah. Arada bi kaç kere daha çiş silerim sanırım

Tuvalete alışsa bir an önce minik,gelişme var mı hiç.
Epey iş yapmışsın
Odaya girince kendine maraton arkadaşı seç,artık o şanslı kim olursa
Canlı dersin bitmesini bekliyorum ben

Tuvalete alışsa bir an önce minik,gelişme var mı hiç.
Epey iş yapmışsın
Odaya girince kendine maraton arkadaşı seç,artık o şanslı kim olursa
Canlı dersin bitmesini bekliyorum ben
Benimki de canlı derste. Sabah 8:30 dan itibaren 4 saat beden eğitimi koymuşlar
Gelişme yok ya 10 kere yere 2 kere tuvalete yapıyor. Zaten onun derdi bezle. Tarzan gibi dolaşıyor ortalıkta işte. bıraktım ben de kendi haline naparsa yapsın valla kaç ay oldu.

Ne yapacaklar 4 saat beden eğitimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…