Canımın içi
Negom isten yeni geldim sabaha ekleyim bunu :)3 kasım ödevi
Kapı silmek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
Benimki yarım saate dağılıyor oyuncak tabi başka sıkıntı yok ben topluyorum mutfağa gidiyorum heryer top toplayıp wc gidiyorum geliyorum legolar allahım dedim yok olmayacak eğil kalk tansiyonum düşüyor önemli olan can sağlığı dedim ve bıraktım herkes rahatGünün ödevinde oturma odasının camını sildim. Odayı saat 6 ya kadar toplu tutmayı başarabildim.Şuan uçuyor
Aynen öyle bende topladımBenimki yarım saate dağılıyor oyuncak tabi başka sıkıntı yok ben topluyorum mutfağa gidiyorum heryer top toplayıp wc gidiyorum geliyorum legolar allahım dedim yok olmayacak eğil kalk tansiyonum düşüyor önemli olan can sağlığı dedim ve bıraktım herkes rahatşimdi topladım yatıyorum dipnot ekleyeyim dedim
NasılsınCanımın içi
Oyyyy beni düşünüp hatırımı soran negoom. Gece iyiydik sabah yine öksürmeye başladım. Eşimle test verdik bu akşam ya da yarın çıkacak sonuç.....Ataayemi zeynepyu annenler nasıl oldu?
H hasbeenandgone nasıl oldunuz?
LuckyMom nasıl oldunuz?
Anka kızın nasıl oldu?
Birtekefem sen nasıl oldun test verdin mi?
Annen nasıl?Oyyyy beni düşünüp hatırımı soran negoom. Gece iyiydik sabah yine öksürmeye başladım. Eşimle test verdik bu akşam ya da yarın çıkacak sonuç.....
O da iyi şükür. Memnun hastaneden 5 günü tamamlayıp çıkacakAnnen nasıl?
Çok şükürO da iyi şükür. Memnun hastaneden 5 günü tamamlayıp çıkacak
Belli oldu mu canım doğum tarihi?Günaydın, hayırlı sabahlar
Hastası olanlara, kendi hasta olanlara acil şifalar diliyorum Rabbimden
Nego 'cum kapılarımı annem silmisti, doğuma 1 hafta kala nasipse bir daha elden geçecek. Süpürgenin torbasını vs düzenli değiştiriyorum, değişim esnasında onun da tozunu alıyorum.
Dün yaptıklarım;
*Sabah rutini (ev, yatak havalandırma, yatak toplama)
*Kahvaltı bulaşığı toplanıp mutfak tezgahi, Ocak vs silindi.
*Tüm ev süpürüldü, toz alındı, mutfağın yerleri silindi
*Lavabolar yıkandı, havlular değişti.
*Akşam yemeği yapıldı.
*Gece yatmadan bulaşıklar makineye yerleşti, mutfak toplandi.
Canım benim yaaa. Allah yardımcınız olsunOyyyy beni düşünüp hatırımı soran negoom. Gece iyiydik sabah yine öksürmeye başladım. Eşimle test verdik bu akşam ya da yarın çıkacak sonuç.....
Sağol canım Allah razı olsun...topiğe yazmıyorsun epeyidir?Canım benim yaaa. Allah yardımcınız olsun
Aman benim ütü yok yazlık kışlık devri yapacam ama kv çağırdı onun yanındayım eve ne zaman dönersem artık5 kasım ödevi
Ütü yapmak
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Psikolojik Deliii
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
LuckyMom
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
Depremden dolayi yazmadım. Bugun yazacağım inşallahSağol canım Allah razı olsun...topiğe yazmıyorsun epeyidir?
Annem abim kolay atlattı çok şükür ama babam ağır atlatiyor bi gün iyiyse iki gün kötü 8. Gün oldu bugün iştahı yokmuş yemek yemiyormuşAtaayemi zeynepyu annenler nasıl oldu?
H hasbeenandgone nasıl oldunuz?
LuckyMom nasıl oldunuz?
Anka kızın nasıl oldu?
Birtekefem sen nasıl oldun test verdin mi?
Çok geçmiş olsunOyyyy beni düşünüp hatırımı soran negoom. Gece iyiydik sabah yine öksürmeye başladım. Eşimle test verdik bu akşam ya da yarın çıkacak sonuç.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?