Bilmem valla youtube dan videolar izletiyor hoca. 2 ders normal 2 ders seçmeli yapmışlar. Kim seçtiyse artıkNe yapacaklar 4 saat beden eğitimi
Evet böyle bi durum oluştu okuldaki ders saati kadar canlı ders yapılması gerektiği söylendi özellikle uygulamalı dersler bu kadar saat uzaktan olması çok fazla öğrenci de öğretmen de sıkılıyordur elbet Aynı dersin üst üste 4 saat işlenmesi de ayrı bi saçmalık zatenBilmem valla youtube dan videolar izletiyor hoca. 2 ders normal 2 ders seçmeli yapmışlar. Kim seçtiyse artık
Akşam silerken beni de etiketle gi samdanimgünaydın negom:)
inşallah sileyim akşam
Oturma odam zaten dün silindi supuruldu ama üstünden geçerim. Ertelediğim şey buzdolabını silmek. Hadi bakalim kolları sivayalimAra ara günün görevi de vericem. Mesela bugünün görevi; oturma alanı olarak kullandığımız odayı temiz ve düzenli tutmak,o oda da ertelediğimiz işler varsa onları yapmak.
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
@cyd86
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
U UcanSupurge
@mavi5839
Bugün tembelliğim üstünde3 kasım ödevi
Kapı silmek
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
@cyd86
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
Yine sen yemek yapmışsın ben de yattığım yerden "yemek kendi kendini nasıl yaoar" diye beyin fırtınası yapiyorumBugün tembelliğim üstünde
Sadece yemek yaptım
Sağol canımAleykümselam, geçmiş olsun. Allah şifa versin inşaAllah
H hasbeenandgone çok geçmiş olsun canım rabbim şifa versin.
Çok sağol canım
11 Salavat 11 Fatiha Suresi 11 Salavat okumak çok şifalı demişti bi hocamız okuyalım inşallah annen için.
Biz de az önce test verdik canımH hasbeenandgone geçmiş olsun tekrar sizde dikkat edin inş sizde yoktur
İnş canım Allah razı olsunCok gecmis olsun canım bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah gönlünü ferah tut
Yağmurlu havadan sanırımbugünde kimse modda değil. Yarın insallah kendimize geliriz
Bu ara görevler harika oldu yaaAra ara günün görevi de vericem. Mesela bugünün görevi; oturma alanı olarak kullandığımız odayı temiz ve düzenli tutmak,o oda da ertelediğimiz işler varsa onları yapmak.
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Psikolojik Deliii
@cyd86
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Yesilb4h4r
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
U UcanSupurge
@mavi5839
Bulursan bana da söyle bacımYine sen yemek yapmışsın ben de yattığım yerden "yemek kendi kendini nasıl yaoar" diye beyin fırtınası yapiyorum
son yarim saat maratonu bende de mevcuteşimin gelmesine yarım saat kala bütün evi toparladım. Sadece çocukların odasında oyuncak var.
Nasıl enerjik oluyoruz değil mison yarim saat maratonu bende de mevcut
sorma cok heycanliNasıl enerjik oluyoruz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?