Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmış ben ne okuyum bilemedim
Babanın yaşı kadar hucurat suresi okuyun canım.
Rabbim şifa versin,korktuğunuza uğratmasın

Annem abim kolay atlattı çok şükür ama babam ağır atlatiyor bi gün iyiyse iki gün kötü 8. Gün oldu bugün iştahı yokmuş yemek yemiyormuş
Çok cokgecmis olsun canım tat alamadıklarından bir şey yemek istemediklerini duydum belki ondandın ama canı bir şeyler istese bari en azından yerdi

Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmış ben ne okuyum bilemedim
Cokgecmis olsun canım hastane koşullarında daha çabuk iyileşir inşallah sağlıkla evine sevdiklerine dönsün

Dağıtabilirsen ektekini dağıt canım.

geçen de yazmıştım bi hocamız 11 salavat 11 fatiha 11 salavat çok şifalı demişti. Tam cuma vakti bu mesajı gören müsait olan okuyup geçsin şifa olsun inşallah. ben de okuyayım inşallah

Eklentiler

• 7D8F69FF-7B46-41C8-9F90-D4D461A7439C.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…