Babanın yaşı kadar hucurat suresi okuyun canım.Günaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmışben ne okuyum bilemedim
Geçmiş olsun, Allah şifa versinGünaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmışben ne okuyum bilemedim
Yaa maalesef. Halsizlikle başladı akşama yatak döşek Grip oldumHasta mısın
Geçmiş olsunYaa maalesef. Halsizlikle başladı akşama yatak döşek Grip oldum
Çok cokgecmis olsun canım tat alamadıklarından bir şey yemek istemediklerini duydum belki ondandın ama canı bir şeyler istese bari en azından yerdiAnnem abim kolay atlattı çok şükür ama babam ağır atlatiyor bi gün iyiyse iki gün kötü 8. Gün oldu bugün iştahı yokmuş yemek yemiyormuş
Cokgecmis olsun canım hastane koşullarında daha çabuk iyileşir inşallah sağlıkla evine sevdiklerine dönsünGünaydın hayırlı cumalar.
Teşekkür ederimGeçmiş olsun
Geçmiş olsun inşallah acil şifalarGünaydın hayırlı cumalar.
Hayırlı olsun☺ mutluluklar gorumcenizeGünaydın kızlar bugün goruncemin nikâhı var banada nikah şahidim olurmusun dedi çok heyecanlandım bugün bizim dışarıda geçecek akşama evle ilgilenicem artık
Dağıtabilirsen ektekini dağıt canım.Günaydın hayırlı cumalar.
Günaydın, hayırlı cumalarHayırlı sabahlar,hayırlı cumalar
Çok geçmiş olsun. İsra suresi ni okuyabilirsiniz.Günaydın hayırlı cumalar.
acil şifasını bulsun inşallahGünaydın hayırlı cumalar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?