Maşallah.Sabahtan buzluga atmalik pogaca kurabiye yaptim. Dün hicbi sey yapmadim yemekten baska
Bugün toz alip evi supurcektim ama yarin ustalar gelip duvar delcekler her yer toz olcak diye yapamıyorum
Sanirim sadece yemek tuvalet banyo temizligi yapcam bugün bide camasir katlar yikarim
Çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.Günaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmışben ne okuyum bilemedim
Estagfrllah cahil ne demekMaşallah.
Bir cahil olarak yazıyorum buzluğa poğaça nasıl atıyorsunuz? Ben de yapsam oğlum okula giderken hazır hemen isitip yanına koysam? Hiç denemedim.
Gecmis olsun daha iyidir insallahGünaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmışben ne okuyum bilemedim
Ay çok teşekkür ederim❤Estagfrllah cahil ne demek
Buzluga her turlu pogacayi atiyorum ben bugün hashasli yaptim mesela tepside sogumasini bekliyorum buzdolabi posetlerine 7 8 er tane koyup havasini alip atiyorum.
Evet cikarinca taptaze oluyo misafir gelcegi zaman 15 dk firinda isitiyorum sanki yeni yapmis gibi oluyo bayagi is görüyo zaman olmayinca. Oglunuzun okuluna koymak icin sabah ugrastirmaz cok iyi olur bence. Tavsiye ederim
Pogacayi nasıl atıyorsun buzluğa pişirip mi ve mayalı mayasız farkediyor mu ben hiç atmadımSabahtan buzluga atmalik pogaca kurabiye yaptim. Dün hicbi sey yapmadim yemekten baska
Bugün toz alip evi supurcektim ama yarin ustalar gelip duvar delcekler her yer toz olcak diye yapamıyorum
Sanirim sadece yemek tuvalet banyo temizligi yapcam bugün bide camasir katlar yikarim
Kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versinBu hafta yoğunum,oğlumun yazılıları var,onunla ders çalışıyoruz.
Canim ben genelde mayali hamurdan pogacalar yapiyorum. Pisiriyorum tepside sogumasini bekliyorum iyice soguyunca atiyorum buzluga.Pogacayi nasıl atıyorsun buzluğa pişirip mi ve mayalı mayasız farkediyor mu ben hiç atmadım
Mayalı mayasız,kek,kurabiye her şeyi atıyorum bende pişiripKolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
Canim ben genelde mayali hamurdan pogacalar yapiyorum. Pisiriyorum tepside sogumasini bekliyorum iyice soguyunca atiyorum buzluga.
Mayali oluyosa bence mayasiz da olur diye düşünüyorumbörek falan da atiyorum cikinca citir citir oluyo
Amin canım sağolKolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
mesela keki yedik diyelim kalanı kaba ve ya posete hava almayacak şekilde saklıyorsunuz. sonra çıkartıp kaç derece kaç dakika isıtyorsunuz ve tadı aynı oluyor mu?bu sene bu konuda geliştirmek istiyorum kendimi. nerdeyse hiç bişi bilmiyorum ☺Mayalı mayasız,kek,kurabiye her şeyi atıyorum bende pişirip
Amin canım inşaallahAllah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin ikinizde sağlıkla evinize dönün inşallah yine benden çok iş yapmışsın dün ben hep dışarıdaydım
Allah mesut etsin hayirli geçim nasip etsin inşaallahValla çok heyecanlandım bir de evlenirken defteri gözüm hiç görmemiş bol bol incelediminşallah sana da nasip olur ve çok şükür 2 görünce var ikiside çok iyidir kv de öyle
Yavaş yavaş yapıyorum, çok teşekkür ederim Allah razı olsunMerhaba. Ay az kalmış ama yormayin kendinizi❤
Sağlıklı doğumlar dilerim.
Çift buzdolabı poşetine koyuyorum,çıkarınca kendi kendine çözülmesini bekliyorum genel de,acelem varsa fırında çözdürüyorummesela keki yedik diyelim kalanı kaba ve ya posete hava almayacak şekilde saklıyorsunuz. sonra çıkartıp kaç derece kaç dakika isıtyorsunuz ve tadı aynı oluyor mu?bu sene bu konuda geliştirmek istiyorum kendimi. nerdeyse hiç bişi bilmiyorum ☺
Neden erken almaları gerekiyor?Herkese merhaba, bu sabah biraz moralsizdim. Tahlil sonuçların çıkınca beni ara demişti doktorum..sabahki konuşmaya göre bebeğimi 37'de değil, 36. almaları gerekebilirmis. Pazartesi günü kontrolde daha detaylı konuşacağız inşaallah.
Biraz tedirgin, hatta panik oldum dogrusu. Zaten sabah 7'de anca uyumustum baş ağrım vardı iyice arttı. Elim kolum kalkmadı, kahvaltıdan sonra hep yattım. Sonra içimden dedim ki; Allahım bu benim elimde olan birşey değil, sen bunca yıl sonra bize bu bebeği nasip ettin, bizim icin bundan sonrasını da hayırlı eyle.
Kalktım biraz iş güç yaptım, şimdi iyiyim hamdolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?