Düzenli Evimiz & Hayatımız

Maşallah.
Bir cahil olarak yazıyorum buzluğa poğaça nasıl atıyorsunuz? Ben de yapsam oğlum okula giderken hazır hemen isitip yanına koysam? Hiç denemedim.

Maşallah.
Bir cahil olarak yazıyorum buzluğa poğaça nasıl atıyorsunuz? Ben de yapsam oğlum okula giderken hazır hemen isitip yanına koysam? Hiç denemedim.
Estagfrllah cahil ne demek
Buzluga her turlu pogacayi atiyorum ben bugün hashasli yaptim mesela tepside sogumasini bekliyorum buzdolabi posetlerine 7 8 er tane koyup havasini alip atiyorum.
Evet cikarinca taptaze oluyo misafir gelcegi zaman 15 dk firinda isitiyorum sanki yeni yapmis gibi oluyo bayagi is görüyo zaman olmayinca. Oglunuzun okuluna koymak icin sabah ugrastirmaz cok iyi olur bence. Tavsiye ederim

Ay çok teşekkür ederim❤
Işletim bitsin denerim inşallah..
Bir iki kez marketten aldım ama hele şu dönemde poğaça, simit vs dışarda yapılıp satilan hicbirsey güvenli değil.
Çoğu zaman da yemek, temizlik derken halsiz düşüyorum; üşeniyorum yapamıyorum

Selamunaleykum hanımlar.
Kahvaltıdan sonra ortalığı topladım. Mutfak çok vaktimi aldı.
Balkonları yıkadım, eşim kızımın arabasını yıkadı.
Cimcime bütün gün askıdaki, çekmecedeki kıyafetleri istisnasiz her gün döküyor. Dolaplarını ve çekmecelerini düzelttim. Makineye çamaşır attım. Kendi yatagim hala duruyor
Nevresimini değiştirecektim hala değiştireceğim

Pogacayi nasıl atıyorsun buzluğa pişirip mi ve mayalı mayasız farkediyor mu ben hiç atmadım

Çocuk odalari toplandı supuruldu silindi.
yatak odasi aynı şekil halledildi.
Hol supuruldu , zemin yine silindi
Sonra annem "...gel kızartma ve çay var diyince gidiverdim"
Şimdi salon ve mutfak inşallah.
Ha bir de ciceklerimi gübreli su ile suladım.
Minik kök veren yavru kurdele çiçeğimi ektim saksıya.
Dünden yemeklerin var , annem mantı da getirmiş çocuklara.
Bakalım başka bir şey isteyecekler mı?

Bu hafta yoğunum,oğlumun yazılıları var,onunla ders çalışıyoruz.
Kolay gelsin canim Allah zihin acikligi versin
Pogacayi nasıl atıyorsun buzluğa pişirip mi ve mayalı mayasız farkediyor mu ben hiç atmadım
Canim ben genelde mayali hamurdan pogacalar yapiyorum. Pisiriyorum tepside sogumasini bekliyorum iyice soguyunca atiyorum buzluga.
Mayali oluyosa bence mayasiz da olur diye düşünüyorum börek falan da atiyorum cikinca citir citir oluyo

Mayalı mayasız,kek,kurabiye her şeyi atıyorum bende pişirip

Mayalı mayasız,kek,kurabiye her şeyi atıyorum bende pişirip
mesela keki yedik diyelim kalanı kaba ve ya posete hava almayacak şekilde saklıyorsunuz. sonra çıkartıp kaç derece kaç dakika isıtyorsunuz ve tadı aynı oluyor mu?bu sene bu konuda geliştirmek istiyorum kendimi. nerdeyse hiç bişi bilmiyorum ☺

Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin ikinizde sağlıkla evinize dönün inşallah yine benden çok iş yapmışsın dün ben hep dışarıdaydım
Amin canım inşaallah
Valla çok heyecanlandım bir de evlenirken defteri gözüm hiç görmemiş bol bol inceledim inşallah sana da nasip olur ve çok şükür 2 görünce var ikiside çok iyidir kv de öyle
Allah mesut etsin hayirli geçim nasip etsin inşaallah
Merhaba. Ay az kalmış ama yormayin kendinizi❤
Sağlıklı doğumlar dilerim.
Yavaş yavaş yapıyorum, çok teşekkür ederim Allah razı olsun

Çift buzdolabı poşetine koyuyorum,çıkarınca kendi kendine çözülmesini bekliyorum genel de,acelem varsa fırında çözdürüyorum

Herkese merhaba, bu sabah biraz moralsizdim. Tahlil sonuçların çıkınca beni ara demişti doktorum..sabahki konuşmaya göre bebeğimi 37'de değil, 36. almaları gerekebilirmis. Pazartesi günü kontrolde daha detaylı konuşacağız inşaallah.
Biraz tedirgin, hatta panik oldum dogrusu. Zaten sabah 7'de anca uyumustum baş ağrım vardı iyice arttı. Elim kolum kalkmadı, kahvaltıdan sonra hep yattım. Sonra içimden dedim ki; Allahım bu benim elimde olan birşey değil, sen bunca yıl sonra bize bu bebeği nasip ettin, bizim icin bundan sonrasını da hayırlı eyle.
Kalktım biraz iş güç yaptım, şimdi iyiyim hamdolsun.

neden erken alacakmış ki?
bak bem sağlıkçıyım. evet anne karnında geçirilen bir gün daha bile çok kıymetli. fakat bazen bir gün önce alınması da hayati iki taraf için. sen lütfen içini rahat tut. 36. hafta çok geç bi tarih değil. 24 yada 28 inci haftalar bile bazen kuvöz olmadan aileye teslim ediliyor. sen ne kadar rahat olursan bebiş de öyle hiseder. dualarimiz dasınız. hayirli zamanda hayırlı şekilde.

Neden erken almaları gerekiyor?
Benim oğlum da erken geliştiği için biraz daha durursa kendiliğinden doğar dediği için doktor 38. Haftada almıştı. Benim ilk doğumum sezeryandi ve ikincisinde yani bu anlattığımda plesenta previa vardi oyuzden normal doğum yasakti.
Sizin de buna benzer bir sebepse 36 hafta bence erken değil fazla. Ciğerleri geliştiyse alabilir içini ferah tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…