çok geçmiş olsun. sağlığınız nasıl? Allah yardım etsin hepimize. dualarımız sizinleİzmir depreminde evim ağır hasar aldığı için o günden ber giremedim yeni sildiğm yerler tuğla olmuş taş olmuş evimiz yıkılacakmış size çokta takılmayın demeye geldim mutlu anılar biriktirin evlerinizde ve şükredin
Allah yardım etsin canım.İzmir depreminde evim ağır hasar aldığı için o günden ber giremedim yeni sildiğm yerler tuğla olmuş taş olmuş evimiz yıkılacakmış size çokta takılmayın demeye geldim mutlu anılar biriktirin evlerinizde ve şükredin
Geçmiş olsun canim, Allah şifa versin inşaallah. Ben aklıma geldikce tüm sifa bekleyen hastalara dua ediyorumGünaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmışben ne okuyum bilemedim
Ne desek teselli olmaz...İzmir depreminde evim ağır hasar aldığı için o günden ber giremedim yeni sildiğm yerler tuğla olmuş taş olmuş evimiz yıkılacakmış size çokta takılmayın demeye geldim mutlu anılar biriktirin evlerinizde ve şükredin
İyi geceler süpürgeyi siz mi yapıyorsunuz. Yani ben 26. Haftadayım da baya yoruyor süpürme işi. Baya da sık süpürüyorsunuz dikkat edin yine deHerkese merhaba, hayırlı aksamlar...
İki gündür aktif olamadım, hem hastane hem sağlık ocaginda işlerim vardı.
Malum doğumum yakın nasipsez erken olacak zaten. Ağrılarım çoğaldı, fazla ayakta kalamiyorum. Eksiklerimi tamamladim sayılır.
Bugün yaptıklarım;
Sabah rutini (yatak toplandi, ev havalandırildi)
Sağlık ocağında son izlem ve tahlillerim yapıldı.
Eve dönüşte marketten alışveriş yaptım.
Kahvaltı sonrası bulaşık toplandı, makineyi açtım.
Tüm ev süpürüldü
Çamaşır katlandı.
Akşam yemegi yapildi
Hafta içi ben, hafta sonu eşim yapıyor. Her odayı arka arka supuremiyorum tabii belim, kasiklarim çok ağrıyor. Bir odayı supurdukten sonra uzanıp dinleniyorum veya oturuyorum. Diğer odalara sonra geçiyorum.İyi geceler süpürgeyi siz mi yapıyorsunuz. Yani ben 26. Haftadayım da baya yoruyor süpürme işi. Baya da sık süpürüyorsunuz dikkat edin yine de
Ahhhh çok çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım temizliyoruz ki sağlıklı olalım sende sağlıklı ol temizlik olur zaten kendini yıpratma çok şükür size bir şey olmadı ya içindeyken yikilsaydi o zaman herşey biterdi bu günlere olsun diye dua ederdin böyle düşün yapacak bir şey yok diyecekte çok bir şey yok ben sizin için buna şükür diyorumİzmir depreminde evim ağır hasar aldığı için o günden ber giremedim yeni sildiğm yerler tuğla olmuş taş olmuş evimiz yıkılacakmış size çokta takılmayın demeye geldim mutlu anılar biriktirin evlerinizde ve şükredin
Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin ikinizde sağlıkla evinize dönün inşallah yine benden çok iş yapmışsın dün ben hep dışarıdaydımHerkese merhaba, hayırlı aksamlar...
Malum doğumum yakın nasipsez erken olacak zaten. Ağrılarım çoğaldı, fazla ayakta kalamiyorum. Eksiklerimi tamamladim sayılır.
Bugün yaptıklarım;
Tüm ev süpürüldü
Çamaşır katlandı.
Akşam yemegi yapildi
Aaaaa ne güzel hep hayalimdir nikah şahidi olmak. Hiç nasip olmadı.Günaydın kızlar bugün goruncemin nikâhı var banada nikah şahidim olurmusun dedi çok heyecanlandım bugün bizim dışarıda geçecek akşama evle ilgilenicem artık
Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum. Nerede kalıyorsunuz?İzmir depreminde evim ağır hasar aldığı için o günden ber giremedim yeni sildiğm yerler tuğla olmuş taş olmuş evimiz yıkılacakmış size çokta takılmayın demeye geldim mutlu anılar biriktirin evlerinizde ve şükredin
Valla çok heyecanlandım bir de evlenirken defteri gözüm hiç görmemiş bol bol inceledimAaaaa ne güzel hep hayalimdir nikah şahidi olmak. Hiç nasip olmadı.
Ne güzel iyi anlaşan bir gelin-görümce
Merhaba. Ay az kalmış ama yormayin kendinizi❤Herkese merhaba, hayırlı aksamlar...
Bugün yaptıklarım;
Tüm ev süpürüldü
Çamaşır katlandı.
Akşam yemegi yapildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?