Düzenli Evimiz & Hayatımız

çok geçmiş olsun. sağlığınız nasıl? Allah yardım etsin hepimize. dualarımız sizinle

Allah yardım etsin canım.
Bir çıkış yolu göstersin.
Anlıyorum demek istediğini..
Bizimki sadece orayı burayı toparlayarak vakit öldürmek aslında..
Tekrar söylüyorum. Seni çok iyi anlıyorum. Allah yardımcınız olsun..

Bu gün pek bir şey yapmadım.
Dinlendim. Baya uyudum. Havalar beni çok çarpıyor..
Yemek yaptım. Mutfağı toparladım. Kuşları temizledim.
Çamaşır attım, astm. Sil süpür yapmadım..
Artık yarına

Günaydın hayırlı cumalar.
Babamı dün akşam hastaneye yatırdılar şekeri yüksek çıkmış birazda nefesi azmış ben ne okuyum bilemedim
Geçmiş olsun canim, Allah şifa versin inşaallah. Ben aklıma geldikce tüm sifa bekleyen hastalara dua ediyorum
Ne desek teselli olmaz... çok çok geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun, kimseyi evinden, sevdiklerinden ayirmasin inşaallah. Üç günlük dünyada oyalanip duruyoruz işte.

Herkese merhaba, hayırlı aksamlar...
İki gündür aktif olamadım, hem hastane hem sağlık ocaginda işlerim vardı.
Malum doğumum yakın nasipsez erken olacak zaten. Ağrılarım çoğaldı, fazla ayakta kalamiyorum. Eksiklerimi tamamladim sayılır.

Bugün yaptıklarım;
Sabah rutini (yatak toplandi, ev havalandırildi)
Sağlık ocağında son izlem ve tahlillerim yapıldı.
Eve dönüşte marketten alışveriş yaptım.
Kahvaltı sonrası bulaşık toplandı, makineyi açtım.
Tüm ev süpürüldü
Çamaşır katlandı.
Akşam yemegi yapildi

İyi geceler süpürgeyi siz mi yapıyorsunuz. Yani ben 26. Haftadayım da baya yoruyor süpürme işi. Baya da sık süpürüyorsunuz dikkat edin yine de

İyi geceler süpürgeyi siz mi yapıyorsunuz. Yani ben 26. Haftadayım da baya yoruyor süpürme işi. Baya da sık süpürüyorsunuz dikkat edin yine de
Hafta içi ben, hafta sonu eşim yapıyor. Her odayı arka arka supuremiyorum tabii belim, kasiklarim çok ağrıyor. Bir odayı supurdukten sonra uzanıp dinleniyorum veya oturuyorum. Diğer odalara sonra geçiyorum.
Teşekkür ederim

Ahhhh çok çok üzüldüm Allah yardımcın olsun canım temizliyoruz ki sağlıklı olalım sende sağlıklı ol temizlik olur zaten kendini yıpratma çok şükür size bir şey olmadı ya içindeyken yikilsaydi o zaman herşey biterdi bu günlere olsun diye dua ederdin böyle düşün yapacak bir şey yok diyecekte çok bir şey yok ben sizin için buna şükür diyorum

Allah sağlıkla doğum yapmayı nasip etsin ikinizde sağlıkla evinize dönün inşallah yine benden çok iş yapmışsın dün ben hep dışarıdaydım

Günaydın herkeseee sabah sabah oğlum kurabiyeleri buldu hindistan cevizli aldı koltuğun üzeri hep hindistan cevizi oldu sabah sabah ayyyyy diye söylendim bana bakıp cilveli cilveli gülücük atıyor Allahım dedim kirler be ne yapayım acarım süpürürüm

Günaydın kızlar bugün goruncemin nikâhı var banada nikah şahidim olurmusun dedi çok heyecanlandım bugün bizim dışarıda geçecek akşama evle ilgilenicem artık
Aaaaa ne güzel hep hayalimdir nikah şahidi olmak. Hiç nasip olmadı.
Ne güzel iyi anlaşan bir gelin-görümce

Yaaaa çok geçmiş olsun kuzum. Nerede kalıyorsunuz?

Aaaaa ne güzel hep hayalimdir nikah şahidi olmak. Hiç nasip olmadı.
Ne güzel iyi anlaşan bir gelin-görümce
Valla çok heyecanlandım bir de evlenirken defteri gözüm hiç görmemiş bol bol inceledim inşallah sana da nasip olur ve çok şükür 2 görünce var ikiside çok iyidir kv de öyle

Merhaba. Ay az kalmış ama yormayin kendinizi❤
Sağlıklı doğumlar dilerim.

Merhaba herkese..

Dünki tembellikten sonra çakı gibiyim
Biraz kendime geldikten sonra sanırım 13.00 gibi kalkarım ayağa, daha kahvaltı masada. Yeni kalktık. Malûm hava soğuk, çocuklar evde , ben evde olunca , koca kişisi de sabah sağolsun kalkıp kendiliğinden ise gidince bize yatış düşüyor

Neyse.
Görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…