Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun nasıl gözün şimdi?

Bugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
İnşaallah canım inşaallah amin

Canını yerim çok yorma kendini koluna beline dikkat et eline sağlık❤

Ellerinize sağlık mis gibi olmuş❤

Merhaba hoş geldin hep düzenli tutmanın yolu kullandığın eşyayı ertelemeden hemen yerine koymak, yemek yaparken mesela yağı salçalı vs kullanıp hemen yerine koyacaksın, tezgah da bekletmeyeceksin. Çıkan bulaşığı hemen makineye atacaksın.
Yatak odasında kıyafetleri yerine koyacaksın, yatağın üstüne oraya buraya şimdilik dursun diye bırakmayacaksın.
Çamaşırı toplarken katlayarak toplamak onu da hemen yerleştirmek gibi şeyler düzeni kolaylaştırır. Ertelememek bu işin sırrı

Odevide dün bilmeden yapmışım bir poşet ilacı eczaneye yolladım kullanılmayanlari bir ihtiyacı olana verirler diye. Kahinvalidem hasta şeker tansiyon kalp o yüzden çok fazla ilaç değiştiriyor doktorlar o ilaçları ayikladim. Sabahtan kahvaltıya misafirim geldi aniden kahvaltı ettik çay kahve derken bu saat oldu. Şimdi eve giriyorum gümbür gümbür

Hoşbulduk. Çok teşekkürler yapiyirum aslinda bu dediklerini yemekten hemen sonra puru pak yapiyirum mutfağı ama çaydan sonra ben iptal.birde yatak odamız 4 gün düzenli üç gün dağınık.esim vardiyalı calistigindan sanırım.hep düzenli olmak istiyorum ama olmuyor

Bugn onları yapamayacagm malesef dip köşe temizlik yapmam lazım kvgil gidiyor biraz snra ev felaket derecede çünkü

Merhaba bayanlar bir soru ile geliyprum sizlere...
Malum kirec sökücü ellerimizi mahveden bir deterjan. E duşa kabin de ister istemez içindeki duvar ve camı kireçleniyor. Her banyo snrasi aksam pek yapmiyorm silerim hemen kurularim fzla kirec olmuyor o yzden ama o içindeki fayans kireç oluyor nr yapmam lazim buna bi çözûm bulsanız keske bna her zaman yaparm tek

Sirke parlatıcı bulaşık deterjanı bi fısfıs şişesinde karıştır sık beklet sil missss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…