Ödev yine onikiden vurmuş. ÇOK güzel9 kasım ödevi
İlaçları kontrol etmek,tarihi geçenleri ayıklamak
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@cyd86
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
Kaşıklığı düzelteyim ilaçları yeni ayıkladım9 kasım ödevi
İlaçları kontrol etmek,tarihi geçenleri ayıklamak
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@cyd86
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
Ben varım ama yarım saatcik daha fazlasına gücüm yok olar mıMaraton yapacak yok mu
Ben bugün izleyici olarak dahil olacaktım gi. Tmm yarım saat sadece.sonrasi keyifBen varım ama yarım saatcik daha fazlasına gücüm yok olar mı
Yarım saatlik gücümüz vardır aslanız kaplanız biz terlik hadi kalk sonra birer kahve hüpletirzBen bugün izleyici olarak dahil olacaktım gi. Tmm yarım saat sadece.sonrasi keyif
Aslaniz kaplaniz kiyov. Hadi kalkalımYarım saatlik gücümüz vardır aslanız kaplanız biz terlik hadi kalk sonra birer kahve hüpletirz
Hakem niyetine şey ettimdiBaşkan yardımcısına bakın hele izleyici olacakmışta nabız yokluyo maratoncu var mı diye gizli işler peşinde
Merhaba bayanlar bir soru ile geliyprum sizlere...
Malum kirec sökücü ellerimizi mahveden bir deterjan. E duşa kabin de ister istemez içindeki duvar ve camı kireçleniyor. Her banyo snrasi aksam pek yapmiyorm silerim hemen kurularim fzla kirec olmuyor o yzden ama o içindeki fayans kireç oluyor nr yapmam lazim buna bi çözûm bulsanız keske bna her zaman yaparm tek
Yarım saatlik gücümüz vardır aslanız kaplanız biz terlik hadi kalk sonra birer kahve hüpletirz
Hakemler de koşar terlik daha bitmedik biz hadi bakalım 10 geçe buluşalım burdaHakem niyetine şey ettimdi
Yeğenlerin dağınıklığını toplicam sade ya başak bişi yapabilemem omurgam çok ağrıyoBulaşık deterjanı ve sirke aynı oranda karıştırıp spreyle sık her yere kireci ve vucut kirini temizliyor.
Hasbinallah daha ne yapıcaksınız bugün he dün bitmedi mi
Sirke parlatıcı bulaşık deterjanı bi fısfıs şişesinde karıştır sık beklet sil missss
Benim işim oluyor herkesin isi oluyor. Benim işim olmuyor tam burayı izleyip keyf edecem. Ana bakiyom kimsenin işi yok. Nasıl işHakemler de koşar terlik daha bitmedik biz hadi bakalım 10 geçe buluşalım burda
Benim işim oluyor herkesin isi oluyor. Benim işim olmuyor tam burayı izleyip keyf edecem. Ana bakiyom kimsenin işi yok. Nasıl iş
Ben bitirdim naptınNe cok iş yazmışım
Kahve iciyomBen bitirdim naptın
Bide çene azcikBen bitirdim naptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?