Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçen haftasonuda çok yorulmuştun

Bugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
Çok geçmiş olsun gözümden kaçmış rahatsızlığı çok üzüldüm

Bugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
Çok geçmiş olsun canım. İnş en kısa sürede toparlar

Günaydın kızlar sabah sabah hiç üşenmedim oturdum 9 sayfa burayı okudum dün girememiştim neler olmuş bende özetle yazayım dunkuleri evi sikidm supurdum toz aldım bütün evi bulaşık makinesi calistinonu boşalttım çamaşır yıkandı 1 kere onu astım topladım daha katlamadım tuvalet banyo yıkadım havlular değişti salı yarın misafirim var kalabalık onun için mantı içli köfte yaptım buzluğa attım oğlanı ders çalıştırdım akşam yemeğini hazırladım kişisel bakımı görmedim göreydim çok ihtiyacım vardı bugün yaparım artık adamı şimdi işe yolladım bugün bizim. Maraton başlıyor artık herkese kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…