Şimcik oturdum vallahi ağrımayan kemiğim yok
- tüm evin tozunu aldım
- peteklerin içlerinin tozunu aldım
- kapıları sildim
- kilerdeki tüm dolapları indir sil doldur yaptım ki epey çok dolap var
- banyoyu komple elden geçirdim
- duşakabin camlarını parlattım
- evi komple süpürdüm
- yerleri ve süpürgelikleri komple elimle sildim
- pencerelerin içten sildim
- sandalyelerin ayaklarını sildim
- ocağı ve fırını iç dış pakladım
- tezgahı fayansları lavaboyu musluğu çitiledim
- balkonu yıkadım
-çamaşır katlama, ütü ve yerleştirme
- çöp kutularını dezenfekte ettim
Bu kadarı yetti arttı negom
Bu haftaiçi de yoğun olacak işler şansıma ya dondurucu işi bozdu yoksa dün dinlenecektim misler gibiGeçen haftasonuda çok yorulmuştun
Bugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.Ataayemi zeynepyu baban nasıl oldu canım?
Çok geçmiş olsun gözümden kaçmış rahatsızlığı çok üzüldümBugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
Çok saol canımÇok geçmiş olsun gözümden kaçmış rahatsızlığı çok üzüldüm
Çok geçmiş olsun canım. İnş en kısa sürede toparlarBugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
GünaydınGünaydın
Çok saol canım aminnn inşallahÇok geçmiş olsun canım. İnş en kısa sürede toparlar
ÇOK geçmiş olsun canım benim. İnşallah düzelir amcaBugün fişini çekelim acı çekiyor demisler babamda hayır savaşıcam demiş akşam gördüm çok şükür konuşuyordu oturuyordu duayla bekliyoruz canım inşallah iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?