Düzenli Evimiz & Hayatımız

• Yatakları topladim
  • Tum evi süpürdüm dip köşe koltuk altı bazalı bizim koltuklar onları kaldırıp altını süpürdüm bezle sildim
  • Yerleri sildim supurgelikler dahil
  • Ayrıntılı toz aldım
  • Masayı cifle temizledim altına bacaklarına kadar
  • Pencereleri sadece camlarını sildim parmaklık var pencerelerde onlarida sildim parmaklarım ağrıyor valla
  • Petekleri sildim
  • Bulaşık makinesini boşaltın çıkanları yerleştirdim kalanları elde yıkadım
  • 2 posta çamaşır yıkadım biri hala kurumadı diğerini katlayıp yerleştirdim
  • Wc yıkadım duvarları üstten bir sildim yerleri çamaşır suyu ile fırçaladım
  • Balkonu foşur foşur yıkadım
  • Buzdolabının içini sildim ama çok ayrıntılı değil raflar cam benim buzdolabının hemen leke oluyor
  • Yemek yaptım
  • Eşim geldiğinde markete gittik aldıklarını çamaşır suyuyla sildim yerleştirdim
  • Çorap çekmecesine de düzenledim
Akşam yemeğini hazırladım ama hala toplamadım belim çok kötü ağrıyor biraz oturayım dedim ben çocuğu uyuturken eşime toplamayı planlıyorum
Sanırım bu kadar

Şimcik oturdum vallahi ağrımayan kemiğim yok

- tüm evin tozunu aldım
- peteklerin içlerinin tozunu aldım
- kapıları sildim
- kilerdeki tüm dolapları indir sil doldur yaptım ki epey çok dolap var
- banyoyu komple elden geçirdim
- duşakabin camlarını parlattım
- evi komple süpürdüm
- yerleri ve süpürgelikleri komple elimle sildim
- pencerelerin içten sildim
- sandalyelerin ayaklarını sildim
- ocağı ve fırını iç dış pakladım
- tezgahı fayansları lavaboyu musluğu çitiledim
- balkonu yıkadım
-çamaşır katlama, ütü ve yerleştirme
- çöp kutularını dezenfekte ettim

Bu kadarı yetti arttı negom

sabah kalktım izin günümdü biraz uyudum fazladan. sonra başım ağrıyor bu günlerde sabah bi ağrı kesici aldım. ortalığı toparladım. çayı koydum. ev ahalisi kalktı. yataklarını topladım. giydirdim. saçlarını topladım. odayı toparladık. kahvaltı yapıldı. masayı topladım. sonra büyük kız tatlı yapalım dedi. eksikler için markete gittik. geldik. tatlı yaptık dolaba attık. eşim dışarı çıktı bi kahve yaptım burayı okuyordum ki. misafir gelebilir dedi eşim. kalktım balkonu yıkadım. mutfak ve salonu süpürdüm. elimde bez tam mobilyalara geçecektim ki arkamı döndüm misafirler gelmişşşşş.... dolayısıyla herşey kaldı ☺☺☺. birlikte tatlı yedik. çay kahve sohbet faslı gittiler. o sırada mak. çalışıyordu bitti serdim. bi mak. daha attım. bul. mak bitti yerşeştirdim yeniden doldurdum. yarın mesai var biraz erken yatacağım. mutfağı toplarken de gözümin tam altına üst dolaptan termos bardağım düştü. biraz şiş ve mor şu an. yarından itibaren tekrar kaldığım yerden devamke. birde şu ferritinimi düzeltsem değerim 5. sizin yazdıklarınızı okurken bile yoruluyorum. enerjiye çok ihtiyacım varrr ama bende yok . iyi geceler herkeseeeeee

Yatak toplandı, ev havalandirildi.
Kahvaltı sonrası bulasik makinesi çalıştırıldı.
Eşimle birlikte camların önlerini yıkadık.
1 makine çamaşır yıkandı, kurudu, yerleşti.
Kileri toparladım
Akşam yemegi yapıldı
Temiz bulaşıklar yerleşti, kirliler kaldırıldı
Ocak silindi, lavabo yikandi

Yatmadan bir iki parça ütü yapmayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…