Geçmiş olsun yapma zaten diş fena ağrır baş yüz allah kolaylık versinKızlar selam berbat durumdayım
Iki dis birden çekildi
Üst çenede en atka tarafta bir tane 20 lik dis Bir de onun hemen önündeki ciğneme disim. Çiğneme disim komplike çekim oldu çok ağrıyor şuan.
Bugün bir süre uzun bir süre birşey yapamam
Sağ ol canım duramıyorum şimdi ilaçları ictim normalde acıya dayanırım ama bu fenaaGeçmiş olsun yapma zaten diş fena ağrır baş yüz allah kolaylık versin
Yatamazsında çift yada yüksek yastıkla uzanırsınSağ ol canım duramıyorum şimdi ilaçları ictim normalde acıya dayanırım ama bu fenaa
çok gecmis olsunKızlar selam berbat durumdayım
Iki dis birden çekildi
Üst çenede en atka tarafta bir tane 20 lik dis Bir de onun hemen önündeki ciğneme disim. Çiğneme disim komplike çekim oldu çok ağrıyor şuan.
Tesekkr ederim☹çok ağrı var Sağ ol canmçok gecmis olsun
Çok saol canım inşallahÇOK geçmiş olsun canım benim. İnşallah düzelir amca
Bulask makinasi parlaticisi mi.? Ve bnu her zaman yapmam mi gerek ve miktarlari yazarsan cok memnun kalirimSirke parlatıcı bulaşık deterjanı bi fısfıs şişesinde karıştır sık beklet sil missss
Su katmadan degil mi yari yariyaBulaşık deterjanı ve sirke aynı oranda karıştırıp spreyle sık her yere kireci ve vucut kirini temizliyor.
Hasbinallah daha ne yapıcaksınız bugün he dün bitmedi mi
Bulaşık makinesi parlaticisi ve elde yıkama için kullanılan bulaşık deterjanını karıştırıp duşakabin camlarını ve fayanslari fircaliyorum gayet iyi sonuç aldım.Merhaba bayanlar bir soru ile geliyprum sizlere...
Malum kirec sökücü ellerimizi mahveden bir deterjan. E duşa kabin de ister istemez içindeki duvar ve camı kireçleniyor. Her banyo snrasi aksam pek yapmiyorm silerim hemen kurularim fzla kirec olmuyor o yzden ama o içindeki fayans kireç oluyor nr yapmam lazim buna bi çözûm bulsanız keske bna her zaman yaparm tek
Geçmiş olsunKızlar selam berbat durumdayım
Iki dis birden çekildi
Snra duruluyor musun peki kurulamaya gerek oluyor mu.?Bulaşık makinesi parlaticisi ve elde yıkama için kullanılan bulaşık deterjanını karıştırıp duşakabin camlarını ve fayanslari fircaliyorum gayet iyi sonuç aldım.
Geçmiş olsun
Duruluyorum ama kurulama yapmadım.Snra duruluyor musun peki kurulamaya gerek oluyor mu.?
Evet makine patlatıcı özellikle biminki güzel oluyor. Yani duşa girmeden sıksam çıkarken su tutsan ovman gerekmez ama zor gelirsa haftada bir dip köşe yıkarken yaparsın en azından. Miktar göz kararı yapıyorum. 300 ml 300 ml olabilir hepsinden su katılmıyorBulask makinasi parlaticisi mi.? Ve bnu her zaman yapmam mi gerek ve miktarlari yazarsan cok memnun kalirim
Offf süper benim mutfağa da gelsenetek basima ciktigim maraton yolculugumdan bahsetmek istiyorum
mutfagi temizledim
corba koydum
firini sildim ic dış
wc yikadim
yataklari topladim
makinaya camasir attim
ıslaklar vardi astım
cocuklarin dolabini tüm döktüm düzenledim
kız bolca kremlenmis onu yıkadım
evi süpürdüm.
kalanlar evi silip toz alicam.
yemek yapicam
kapilari silicem insallah
ben toplarım mutfagiOfff süper benim mutfağa da gelsene
Fırınım tertemiz sadece bulaşığım varben toplarım mutfagifırını falan sen sil uzun süre fırın silmicem
cocuk varken bitmez ki oFırınım tertemiz sadece bulaşığım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?