Düzenli Evimiz & Hayatımız

Geçmiş olsun yapma zaten diş fena ağrır baş yüz allah kolaylık versin

çok gecmis olsun

Hafta sonu klasik temizlik turu yapıldı.

Ortalık toplandı
Süpürüldü.
Silindi
Kızım da sehpaların, koltuk kenarlarının ve yemek masasının tozunu aldı (canını yediğim )
Wc yıkandı, klozet fırçası bi gece önceden çamaşır suyuna batırıldı, sabah durulandı.
banyo lavabosu ovuldu.
banyo silindi, paspasları serildi.

eşimin dolabında giyilmeyen kazaklar dolap kokmuş, bi iki makine yıkayıp kurutup yerine astım.

bu kadar.

Bulaşık makinesi parlaticisi ve elde yıkama için kullanılan bulaşık deterjanını karıştırıp duşakabin camlarını ve fayanslari fircaliyorum gayet iyi sonuç aldım.
Geçmiş olsun

Bulaşık makinesi parlaticisi ve elde yıkama için kullanılan bulaşık deterjanını karıştırıp duşakabin camlarını ve fayanslari fircaliyorum gayet iyi sonuç aldım.

Geçmiş olsun
Snra duruluyor musun peki kurulamaya gerek oluyor mu.?

Bulask makinasi parlaticisi mi.? Ve bnu her zaman yapmam mi gerek ve miktarlari yazarsan cok memnun kalirim
Evet makine patlatıcı özellikle biminki güzel oluyor. Yani duşa girmeden sıksam çıkarken su tutsan ovman gerekmez ama zor gelirsa haftada bir dip köşe yıkarken yaparsın en azından. Miktar göz kararı yapıyorum. 300 ml 300 ml olabilir hepsinden su katılmıyor

tek basima ciktigim maraton yolculugumdan bahsetmek istiyorum
mutfagi temizledim
corba koydum
firini sildim ic dış
wc yikadim
yataklari topladim
makinaya camasir attim
ıslaklar vardi astım
cocuklarin dolabini tüm döktüm düzenledim
kız bolca kremlenmis onu yıkadım
evi süpürdüm.

kalanlar evi silip toz alicam.
yemek yapicam
kapilari silicem insallah

Offf süper benim mutfağa da gelsene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…