- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sağ Salim kucağınıza alın inşallahHerkese merhaba, hayırlı günler
Cuma günü muhtemelen doğuma girecegimi öğrenince, annemle birlikte sabahtan beri maratondayiz
Ayyy çok çok sevindim canım ikinizde sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah doğum haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıklaHerkese merhaba, hayırlı günler
Cuma günü muhtemelen doğuma girecegimi öğrenince, annemle birlikte sabahtan beri maratondayiz
Ben de baya azalttım biter inşallahBu arada dedim ben dayanamıyorum tezgah böyle cillop gibi bir kek çırptım heryer yıkanmış bulaşık teşekkürler türkiye
gözümden yaş geldi yaaa. o kadar yoğun bi gündü ki. çol iyiydii yaaa...bonus kac demlik ictin gitmemissinayy burda hep maraton deyip beni gönderiyolar at gibi kosturuyorum geliyorum kimse gitmemis
Canim benim evet.çamaşırları topladım. katladım. yerleştirdim. bir mak. daha attım. yemek masasını topladım kaldırdım. bulaşıkları yerleştirdim yenileri dizdim. tezgahı topladim ocak sildim. çocukların yorganlarını geçireceğim nevresimlerine sadece birde çamaşır sererim sanırım.
bu arada içimizden biri arapsabunu ile bir şeyleri karıştırıyorum pek çok alanda kullanıyorum demişti. kim di o yaaaa. kaça kaç hazırlanıyor. her defasinda yeniden mi hazırlanıyor. ne kadar gidiyor?. doğru hatırlıyorsam athena idi ama bulamadım....
İnşaallah canım, Allah razı olsunAyyy çok çok sevindim canım ikinizde sağlıkla birbirinize kavuşursunuz inşallah doğum haberlerinizi bekliyorum sabırsızlıkla
Amin, inşaallah çok teşekkür ederimSağ Salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?