Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bir tek bendemi öyle mutlaka yıkanmış bulaşık oluyor biraz süzülünce silip yerlestiritorum 5 dk sonra yine yıkıyorum sadece geceleri boş kalıyor siz nasıl yapıyorsunuz

Kayınvalidemler bizdeydi dört gündür çamaşırlar dağ gibi oldu haliyle . Ama bugün onları uğurladıktan sonra doğruca ablama geldim ödevlerimi yarına yapabilir miyim öğretmenim

Yıkanacak çamaşırlar vardı atmamışım ödevi görünce kostüm makineye çamaşır attim

Bir bırakınca dağ gibi oluyor o yüzden elimden geldiğince hemen yıkamaya odakliyim
Ne güzel ben onu yapamıyorum bir türlü. Sofradan kalkınca birine banyo yaptırıyorum, birinin ellerini yıkayıp üzerini değiştiriyorum çok yoruluyorum. Zaten geç uyuyorlar Sabaha kalıyor

Ne güzel ben onu yapamıyorum bir türlü. Sofradan kalkınca birine banyo yaptırıyorum, birinin ellerini yıkayıp üzerini değiştiriyorum çok yoruluyorum. Zaten geç uyuyorlar Sabaha kalıyor
Bende 1 tane var aynı senin gibi ellerini yıka üzerini değiştir bazen önlük takıyorum izin verirse bir isten kurtuluyorum ama hemen sofrayı toplamazsam kalıyor zaten oturmak zor oturuncada kalkmak

Bir tek bendemi öyle mutlaka yıkanmış bulaşık oluyor biraz süzülünce silip yerlestiritorum 5 dk sonra yine yıkıyorum sadece geceleri boş kalıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Benim toplu olur yüzde 99 takıntım var mutfak tezgahına,tamam genel olarak dağınıklık sevmem ama mutfak tezgahına çok takığım,yorgunda olsam hasta da olsam toplarım hemen
Elde yıkananları kaldırırım falan.Sabaha bulaşık bırakma toplasan iki üç kere belki olmuştur
Niye bu kadar takığım hiç bir fikrim yok.
Şimdi tezgah da sadece yıkadığım meyve sebzeler var,kurumasını bekliyorum
Nasılda bildin yine çamaşırlıkta 4 gündür duran çamaşırları

Kayınvalidemler bizdeydi dört gündür çamaşırlar dağ gibi oldu haliyle . Ama bugün onları uğurladıktan sonra doğruca ablama geldim ödevlerimi yarına yapabilir miyim öğretmenim
Tabi ki

Ben de istiyorum o takıntıdan dün akşamki bulaşıkların üzerine sabah ve öğle bulaşıkları eklendi kapıya doğru geliyor bulaşıklar

Genel.olarak bende kirli bırakmamaya çalışıyorum çünkü sonra toplaması cehennem resmen ama yikadigim bulaşıkları hemen kurulamıyorum çok ıslak oluyorlar o yüzden kalıyor sonra üzerine ekleyince hooop alıp başını gidiyorlar akşam hepsini yerlestiritorum mis gibi ama gün içinde hep bir eşya var ki şuan kaldırdım hicbir şey yok mis gibi ama böyle boş durunca da kek poğaça falan yapasın geliyor

Ben de istiyorum o takıntıdan dün akşamki bulaşıkların üzerine sabah ve öğle bulaşıkları eklendi kapıya doğru geliyor bulaşıklar
Yolluyum sana da ruhen huzursuz ediyor mu seni? Ben cenderede gibi hissediyorum kendimi,yapazsam

Normalde benim de tezgahım genel olarak topludur da bugün baş ağrısı ve uykusuzluk nedeniyle kahvaltı bulaşıkları hala tezgahta ve dünden beri katlanmayı bekleyen bi sepet çamaşır var umarım yapabilirim bugün bir şey yapasım gelmiyor hiç

Ben bunları şimdiden yaptım bile kuruyacak çamaşırlarımı da katlayıp yerlestirirsem problem kalmayacak

Bugün canlı ders vardı. Canlı ders olunca evde hiçbir iş yapamouirm Küçük kızımın da kontrolü vardı. Her yer her yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…