- 19 Mayıs 2018
- 3.249
- 10.316
- 208
- 34
Bir tek bendemi öyle mutlaka yıkanmış bulaşık oluyor biraz süzülünce silip yerlestiritorum 5 dk sonra yine yıkıyorum sadece geceleri boş kalıyor siz nasıl yapıyorsunuz10 kasım ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Tezgah da bulaşık bırakmamak,gıcır gıcır yapmak
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Bende yıkanmamış bulaşık doluyorBir tek bendemi öyle mutlaka yıkanmış bulaşık oluyor biraz süzülünce silip yerlestiritorum 5 dk sonra yine yıkıyorum sadece geceleri boş kalıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Nasılda bildin yine çamaşırlıkta 4 gündür duran çamaşırları10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Kayınvalidemler bizdeydi dört gündür çamaşırlar dağ gibi oldu haliyle . Ama bugün onları uğurladıktan sonra doğruca ablama geldim10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Bir bırakınca dağ gibi oluyor o yüzden elimden geldiğince hemen yıkamaya odakliyimBende yıkanmamış bulaşık doluyor
Yıkanacak çamaşırlar vardı atmamışım ödevi görünce kostüm makineye çamaşır attim10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Ne güzel ben onu yapamıyorum bir türlü. Sofradan kalkınca birine banyo yaptırıyorum, birinin ellerini yıkayıp üzerini değiştiriyorum çok yoruluyorum. Zaten geç uyuyorlar Sabaha kalıyorBir bırakınca dağ gibi oluyor o yüzden elimden geldiğince hemen yıkamaya odakliyim
Bende 1 tane var aynı senin gibi ellerini yıka üzerini değiştir bazen önlük takıyorum izin verirse bir isten kurtuluyorum ama hemen sofrayı toplamazsam kalıyor zaten oturmak zor oturuncada kalkmakNe güzel ben onu yapamıyorum bir türlü. Sofradan kalkınca birine banyo yaptırıyorum, birinin ellerini yıkayıp üzerini değiştiriyorum çok yoruluyorum. Zaten geç uyuyorlar Sabaha kalıyor
Benim toplu olur yüzde 99Bir tek bendemi öyle mutlaka yıkanmış bulaşık oluyor biraz süzülünce silip yerlestiritorum 5 dk sonra yine yıkıyorum sadece geceleri boş kalıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Nasılda bildin yine çamaşırlıkta 4 gündür duran çamaşırları
Tabi kiKayınvalidemler bizdeydi dört gündür çamaşırlar dağ gibi oldu haliyle . Ama bugün onları uğurladıktan sonra doğruca ablama geldimödevlerimi yarına yapabilir miyim öğretmenim
Ben de istiyorum o takıntıdan dün akşamki bulaşıkların üzerine sabah ve öğle bulaşıkları eklendi kapıya doğru geliyor bulaşıklarBenim toplu olur yüzde 99takıntım var mutfak tezgahına,tamam genel olarak dağınıklık sevmem ama mutfak tezgahına çok takığım,yorgunda olsam hasta da olsam toplarım hemen
Elde yıkananları kaldırırım falan.Sabaha bulaşık bırakma toplasan iki üç kere belki olmuştur
Niye bu kadar takığım hiç bir fikrim yok.
Şimdi tezgah da sadece yıkadığım meyve sebzeler var,kurumasını bekliyorum
Yol ver gitsinler dönüş yok artıkBen de istiyorum o takıntıdan dün akşamki bulaşıkların üzerine sabah ve öğle bulaşıkları eklendi kapıya doğru geliyor bulaşıklar
Genel.olarak bende kirli bırakmamaya çalışıyorum çünkü sonra toplaması cehennem resmen ama yikadigim bulaşıkları hemen kurulamıyorum çok ıslak oluyorlar o yüzden kalıyor sonra üzerine ekleyince hooop alıp başını gidiyorlar akşam hepsini yerlestiritorum mis gibi ama gün içinde hep bir eşya var ki şuan kaldırdım hicbir şey yok mis gibi ama böyle boş durunca da kek poğaça falan yapasın geliyorBenim toplu olur yüzde 99takıntım var mutfak tezgahına,tamam genel olarak dağınıklık sevmem ama mutfak tezgahına çok takığım,yorgunda olsam hasta da olsam toplarım hemen
Elde yıkananları kaldırırım falan.Sabaha bulaşık bırakma toplasan iki üç kere belki olmuştur
Niye bu kadar takığım hiç bir fikrim yok.
Şimdi tezgah da sadece yıkadığım meyve sebzeler var,kurumasını bekliyorum
Tabi ki
Yolluyum sana daBen de istiyorum o takıntıdan dün akşamki bulaşıkların üzerine sabah ve öğle bulaşıkları eklendi kapıya doğru geliyor bulaşıklar
Etmez mi onları düşünürken yoruluyorum ama kalkıp yapasım da gelmiyorYolluyum sana daruhen huzursuz ediyor mu seni? Ben cenderede gibi hissediyorum kendimi,yapazsam
Battal boy çöp poşeti alıp doldurasım var hepsiniYol ver gitsinler dönüş yok artık
Normalde benim de tezgahım genel olarak topludur da bugün baş ağrısı ve uykusuzluk nedeniyle kahvaltı bulaşıkları hala tezgahta ve dünden beri katlanmayı bekleyen bi sepet çamaşır var umarım yapabilirim bugün bir şey yapasım gelmiyor hiç10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Ben bunları şimdiden yaptım bile kuruyacak çamaşırlarımı da katlayıp yerlestirirsem problem kalmayacak10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Bugün canlı ders vardı. Canlı ders olunca evde hiçbir iş yapamouirm Küçük kızımın da kontrolü vardı. Her yer her yerde.10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
Evvet tezgahim misss bi de en son ozonladm heryerini ki ne güzel oldu10 kasım ödevi
Hadi kalkın
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?