- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Fayanslarda da işe yarar mı ki bu karışım sadece duşa kabin için mi kullanıyorsunuzEvet makine patlatıcı özellikle biminki güzel oluyor. Yani duşa girmeden sıksam çıkarken su tutsan ovman gerekmez ama zor gelirsa haftada bir dip köşe yıkarken yaparsın en azından. Miktar göz kararı yapıyorum. 300 ml 300 ml olabilir hepsinden su katılmıyor
Afiyet olsun ❤Sabah rutin işlerimi yaptım,kahvaltı yapıyorum.Ödev düşünüyorum
Yarar canım. Bizim binada arıtıcı olduğu için kireç olmuyor ama instagramda çeşmelerde falan her yerde kullanıyorlarFayanslarda da işe yarar mı ki bu karışım sadece duşa kabin için mi kullanıyorsunuz
Ben kalkamadım hala ya sürünüyorum yineSabah rutin işlerimi yaptım,kahvaltı yapıyorum.Ödev düşünüyorum
Sağol❤Afiyet olsun ❤
Hayırlı sabahlar
Ben kalkamadım hala ya sürünüyorum yine
Uykuyu almayınca bütün günü etkiliyorBende çok rüya gördüm yine, geç yattım birde. Kafam bir tuhaf
Galiba yok öyle uykusuzum ki birazcık kestireyim yine gelip bakarımBugün ödev yok mu kizlar
Şaka yaptım zaten öylesine yazmıştım ödev olsun diyeAaa görmedim
Çamaşır katlama vereyim diye girdim bunu gördümÖdev yıkanacak katlanacak çamaşır, yıkanacak yerleşecek bulaşık bırakmamak olsun ziraaa tezgah yine görünmüyor benim
Çok yoruluyorsun,bence de çalışabilsen daha iyi olur senin için:/Sabah kalkınca mutfağın kalan işlerini yaptım. Kahvaltı faslı sonrası kuruyan çamaşırları toplayıp yerleştirdim. Sonra tekrar çamaşır attım makinaya onları çıkarıp onları astım.
Az sonra k valideye yaprak sarması yapcaz.
Sonra evime gelip süpür sil yapmayı düşünüyorum.
Çok sıkıldım bu aralar, Bu moddan. Keşke çalışmaya devam etse idim
10 dkya kalkiyorum10 kasım ödevi
Çamaşır katlayıp yerleştirmek
Tezgah da bulaşık bırakmamak,gıcır gıcır yapmak
Hadi kalkın
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?