Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sabah dünkü bulaşık Makinesi temizleme ödevini yaptım. Ayrıca erken kalkan yol alır yemeğim hazır mutfağım derli toplu. Oğlumla ders dinliyoruz

Nego beni ekler misiniz acaba hanımefendi nin yerine.
Bu arada Nego 'cum beni etiket listesinden cikarabilirsin. İnşaallah doğum yapacağım için bir süre sahalardan uzak kalirim nasipse iyileşip adapte olduğumda yeniden görüşürüz.
cyd86 Allah hayırlı doğumlar versin

Çöreğim nasıl oldun?
Çörek kötü saksı devirdim süpüremiyom çamaşırlar makinede ıslak kokacak diye aklım orda ama sepeti kaldıramam diye kalkamıyom. Lokum kızı gezdirirken ağlayacaktım sabah çekiştirdikçe. İlaçlar fayda etmedi hiç. Sen nasılsın var mı ağrın sızın?

Senden iyiyim ula ben çamaşırı ne ara koydun o belinle valla sopalıksın ya 2 gün sonra yıkansa nolur

Aynen öyle valla

Duvarı doldurdu usta canim bikac gun sonra boyamaya geleceklermiş bitiyo sonra
Hadi İnşaallah
Tünaydın
Bu arada Nego 'cum beni etiket listesinden cikarabilirsin. İnşaallah doğum yapacağım için bir süre sahalardan uzak kalirim nasipse iyileşip adapte olduğumda yeniden görüşürüz.
Tamam canım,sağlıklı doğum diliyorum şimdiden
Geç gelen bir günaydıın
Tünaydın
Nego beni ekler misiniz acaba hanımefendi nin yerine.

cyd86 Allah hayırlı doğumlar versin
Tabi ki
Bırak işi gücü ,önce sağlık tekrar mı gitsen acaba uzman görse

Teşekkürler Nego
Bugün bulaşık makinasını boşalttım, tezgahtaki bulaşıkları yıkayıp yerleştirdim. Tezgahın üstünü cifledim ve kapıları sildim. Şimdi de KV me gidiyorum, mantı yapacakmis akşama yardım edeceğim.
Gelince de kıyafet dolabını düzenlerim, bayağı bir dağılmisti

Ah negomm bi bilsen öyle yoğun ki nöbetler buralara uğrayamıyorum hiç Bugün izinliyim kendime gelmem saat 3 ü buldu.
Çorap çekmecesi düzelttim olmaz mı ? Atılacak eskiyenleri ayırdım :)
Evi süpürdüm dik süpürgeyle. Çamaşır katladım yerleştirdim. Kendim için bir şeyler yapıp akşama spor yapıp kitap okuyacağım :)

Mikemmmelll listemi yazayım bari
Bulaşık Makinesi boşaltıldı
1 sepet çamaşır katlandı, kaldırıldı
kahvaltı bulaşığı elde yıkandı
Tüm ev süpürüldü(balkon dahil)
1 makine çamaşır asıldı
Tüm ev paspaslandı
tuvalet çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Banyo çamaşır suyuyla detaylı temizlendi
Tüm evin tozu alındı (balkon dahil)
Mutfak dolapları, dondurucu, buzdolabı, bulaşık makinesinin yüzleri silindi
Davlumbaz, mikrodalga fırın yağçözle temizlendi
oturma odası, mutfak halılarının lekeli yerleri silindi
Kızımın çizdiği birkaç yüzey cifle çıkarıldı
Yorgunluk Kahvesi içiliyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…