Eline sağlık. Benim de ocak var silicem inşallahMutfağı topladım sabahtan beri duruyodu.
Ben bi sinirle çocuk odasına girince kalmıştı.
Bi makine çalıştı bi o kadarda elde yıkadım onları kaldıramadım belim çok ağrıyo ilaç aldım uzandım.
Ocağıda sildim negom ❤
Anka ❤
Eline saglık Allah dinlendirsın. Insallah agrı artmadan gecerMutfağı topladım sabahtan beri duruyodu.
Ben bi sinirle çocuk odasına girince kalmıştı.
Bi makine çalıştı bi o kadarda elde yıkadım onları kaldıramadım belim çok ağrıyo ilaç aldım uzandım.
Ocağıda sildim negom ❤
Anka ❤
Seninde eline sağlık ❤ çok minnoşuz gece geceEline sağlık. Benim de ocak var silicem inşallah
SağolasınEline saglık Allah dinlendirsın. Insallah agrı artmadan gecer
Hosbuldum tesekkur ederımSağolasınhoşgeldin bu arada
Off hic hatırlatma mutfagi sey götürüyor su an ve hic toplayasim yokAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
Derdim bitmiyo ki, bir iş vardı başka birisi yapıyordu. Ben de kontrol ediyordum bugün teslim edilecekti. Dün toplantı yaptık herşeyi halletmiş gibi konuştu tüm proje uçmuş. Yarına yetişecek iki işim vardı şimdi bide bunu baştan yapmak çıktı. Bana sabahlar olmasın modundayımpawlover nasıl oldun çörek?
Off cok kotu olmuş Allah yardımcın olsunDerdim bitmiyo ki, bir iş vardı başka birisi yapıyordu. Ben de kontrol ediyordum bugün teslim edilecekti. Dün toplantı yaptık herşeyi halletmiş gibi konuştu tüm proje uçmuş. Yarına yetişecek iki işim vardı şimdi bide bunu baştan yapmak çıktı. Bana sabahlar olmasın modundayım
Ayyyy Allah kolaylık versin neyle ilgili işDerdim bitmiyo ki, bir iş vardı başka birisi yapıyordu. Ben de kontrol ediyordum bugün teslim edilecekti. Dün toplantı yaptık herşeyi halletmiş gibi konuştu tüm proje uçmuş. Yarına yetişecek iki işim vardı şimdi bide bunu baştan yapmak çıktı. Bana sabahlar olmasın modundayım
Amiin cümlemizin inşallahOff cok kotu olmuş Allah yardımcın olsun
Esim de yazılımcıAmiin cümlemize yazılımcıyım ben bol kodlu bir gece olacak
Hayırlısı canım ben çok heyecanlıyım valla senin kadar olmasa da seni tanımasamda senin için çok heyecanlanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin ve sende sağlıkla al kucağına...p.tesiye kalırsa haber ver etiketle beni yoksa doğdu sanarimİyiyim canım çok şükür, sağolasın
Dün çok heyecanlı ve gariptim ama bugun bir sakinlik, dinginlik var üzerimde.
Sabah 9'da hastanede olacağız inşaallah. Kontrol sonrasi belli olacak nasipse yarın mi yoksa Pazartesi mi olacağı.
Bugün kişisel bakım işlerini hallettim. Hâlâ evde birşeyler toparlama, düzeltme yapıyorumaslında kafam dağılıyor böyle...
Bişey sorcam sen niye kilo şeylerinden yaptınHayırlısı canım ben çok heyecanlıyım valla senin kadar olmasa da seni tanımasamda senin için çok heyecanlanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin ve sende sağlıkla al kucağına...p.tesiye kalırsa haber ver etiketle beni yoksa doğdu sanarim
Benim de yanıyo vallahi hele böyle ağrım var ızdırap gibi oluyoEsim de yazılımcıkolay gelsin bazen resmen beyni yanıyor zor iş
Masa bası kolay gıbı duruyorda dedıgın gıbı zor simdi birde belin agrıyor dahada zor ama sen yaparsın eminimBenim de yanıyo vallahi hele böyle ağrım var ızdırap gibi oluyo
Diyet takımına girmiştim sağlıklı yaşam ve spor için teşvik olsun diye açmam gerektiği söylendi açtım bende sonra kendileri kilo vermek yerine taktılar bana kilo aldırmaya bende çıktım takımdan ama onu nerden açtığımı bulamadigim için kaldı kapatamadımBişey sorcam sen niye kilo şeylerinden yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?