Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim
Tambur da mı kaldı? Geçenletse olmuştu tambura sütyen teli sıkılmıştı kerpetenle çektim ben çıktı

Dondurucuyu yerleştirdim
Mutfak ve oturma odası süpürdüm
Mutfağı düzelttim yerleşecekleri yerleştirdim
Bulaşık makinesi boşalttım, kirlileri koydum
Erzak dolabım kelebeklenmiş silip süpürdüm, atılacakları attım, tekrar yerleştirdim
Orkidemin kökünü havalandırıp tekrar diktim.
Nevresim değiştirdim

Tambur da mı kaldı? Geçenletse olmuştu tambura sütyen teli sıkılmıştı kerpetenle çektim ben çıktı
Yok canım bu makınanın altında yuvarlak bir kapak varya orda kalmıs normalde oradan asagıya dusmesı lazım ama oraya dusmesı ıcın kucuk bir delikten gecmesı gerekiyor elimle dokunabılıyorum ama ordan gecıremıyorum

yani tuhaf gelmiştir tabii onlar da şaşırmıştır 60 kilo altı gelince ben de bi hayırdır yolunu mu şaşırdın diyorum

Kargaburun var mı evde belli onla çekersin

yani tuhaf gelmiştir tabii onlar da şaşırmıştır 60 kilo altı gelince ben de bi hayırdır yolunu mu şaşırdın diyorum
Zaten şok oldular yok zayıfsın söyle böyle dedim görmeden hayırdır ben memnunum falan baktım onlar bana yetisecegine ben onlara yetişeyim diyorlar dedim bu işin sonu kötü kaç merve kaç

evde degildim gün boyu kahvaltiya akrabasina gittik eşimin yarım saat önce de geldik ev de ne battı ne etti yani yarın artık yaparım ödevlerden flan.

yarına bi ütü görevi de ekleyiver yine ütü çıktı bana ve hiç yapasım yok

Şaka yapiyorsun tam cıldırmalık benimki öyle yapsa tülü tepesine kadar çeker bağlarım heralde ki çok nadir tüy düşüyor o bile afaganlar bastırıyor bana.. salıyor musun yoksa hep kafeste mi
Ahahah bi de bana sor bir de anlıyor laftan papağan benimkiler çift, papağana tül mu dayanır anacim

Ayy canım ya duygulandım Allah razı olsun
Allah nasip ederse yarın doğuma girip girmedigimi yazarım.

Semptom göstermiyorsa hasta değilmiş.
Bizde farketmiyo belirti verse de vermese de vaka sayılıyo.zaten vakaların çoğu da Türkiye'den gelenler malesef.yerel vakalar da rum tarafına gidip gelenler yüzünden oldu.ne güzel ada temizlenmişti.yeniden hortlattılar kapıları açınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…