- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
Tambur da mı kaldı? Geçenletse olmuştu tambura sütyen teli sıkılmıştı kerpetenle çektim ben çıktıKızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim
Yok canım bu makınanın altında yuvarlak bir kapak varya orda kalmıs normalde oradan asagıya dusmesı lazım ama oraya dusmesı ıcın kucuk bir delikten gecmesı gerekiyor elimle dokunabılıyorum ama ordan gecıremıyorumTambur da mı kaldı? Geçenletse olmuştu tambura sütyen teli sıkılmıştı kerpetenle çektim ben çıktı
tansiyon
Diyet takımına girmiştim sağlıklı yaşam ve spor için teşvik olsun diye açmam gerektiği söylendi açtım bende sonra kendileri kilo vermek yerine taktılar bana kilo aldırmaya bende çıktım takımdan ama onu nerden açtığımı bulamadigim için kaldı kapatamadım
Kargaburun var mı evde belli onla çekersinYok canım bu makınanın altında yuvarlak bir kapak varya orda kalmıs normalde oradan asagıya dusmesı lazım ama oraya dusmesı ıcın kucuk bir delikten gecmesı gerekiyor elimle dokunabılıyorum ama ordan gecıremıyorum
Zaten şok oldular yok zayıfsın söyle böyle dedim görmeden hayırdır ben memnunum falan baktım onlar bana yetisecegine ben onlara yetişeyim diyorlar dedim bu işin sonu kötü kaç merve kaçyani tuhaf gelmiştir tabii onlar da şaşırmıştır 60 kilo altı gelince ben de bi hayırdır yolunu mu şaşırdın diyorum
Türk milleti olarak biraz etli butlu seviyoruz ondandırZaten şok oldular yok zayıfsın söyle böyle dedim görmeden hayırdır ben memnunum falan baktım onlar bana yetisecegine ben onlara yetişeyim diyorlar dedim bu işin sonu kötü kaç merve kaç
Bi dr gitsen artıkkkkkktansiyon
Insallah tesekkur ederim yarın denıycem bakalım esim evdeki alet edavatı arabaya goturmusKargaburun var mı evde belli onla çekersin
Valla öyle boşuna dememiş atalarımız bir gram et bin ayıp örter diyeTürk milleti olarak biraz etli butlu seviyoruz ondandır
Hemide cillop gibi bir mutfak bıraktım geriyeAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
evde degildim gün boyu kahvaltiya akrabasina gittik eşimin yarım saat önce de geldik ev de ne battı ne etti yani yarın artık yaparım ödevlerden flan.Akşam yemeği ve çayı
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
Bugün evi pürüpak ettim ya anında topladım hem deAkşam yemeği ve çayı
@Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
Amin hayırlısıyla bi bitseydi de kuetulsaydık şu illetten. Allah şifa versin canım tez zamanda atlatsınlar inşallahAllah sonumuzu hayretsin valla ilk zamanlar yakın cevremde duymuyordum sımdı yakalanmayan akrabam yok karsı komsum da bir haftadır karantinadalar
Ahahah bi de bana sorŞaka yapiyorsun tam cıldırmalık benimki öyle yapsa tülü tepesine kadar çeker bağlarım heralde ki çok nadir tüy düşüyor o bile afaganlar bastırıyor bana.. salıyor musun yoksa hep kafeste mi
Ayy canım ya duygulandımHayırlısı canım ben çok heyecanlıyım valla senin kadar olmasa da seni tanımasamda senin için çok heyecanlanıyorum Allah yardımcın olsun sağlıkla gelsin ve sende sağlıkla al kucağına...p.tesiye kalırsa haber ver etiketle beni yoksa doğdu sanarim
Bizde farketmiyo belirti verse de vermese de vaka sayılıyo.zaten vakaların çoğu da Türkiye'den gelenler malesef.yerel vakalar da rum tarafına gidip gelenler yüzünden oldu.ne güzel ada temizlenmişti.yeniden hortlattılar kapıları açınca
Semptom göstermiyorsa hasta değilmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?