Düzenli Evimiz & Hayatımız

Valla bazen doktorlar kasaya gelince soruyoz çok vaka var diyolar ama sağlık bakanlığı günde 5 6 vaka diyo
Allah sonumuzu hayretsin valla ilk zamanlar yakın cevremde duymuyordum sımdı yakalanmayan akrabam yok karsı komsum da bir haftadır karantinadalar

Tabikisiii
Benim her yerim cillop
Tabi bizde akşam yemeği eşimin gelme zamanı olur , o da gece 11 de gelir. Çocuklarla biz yedik. Toplandı ortalık.
Tezgahi toplamak da ayrı zevk

Ben bugün yüzeysel yaptım temizliğimi
Malûm mide ağrısı, dis agrisi
Ama yüzeysel de olsa evim supuruldu(ah şu kuşlar çok fena yem yapıyor ortalığı deliriyorum)
Yer silmedim bugün, dün yapmıştım köşe bucak..
Çocuk odaları, yatak odaları yine toparlandı havalandirildi.
Çamaşır asıldı katlandi; yenileri yıkanıyor.
Bulaşık dizildi; yenisi atıldı. Bulaşık makinesine giremeyenler için elde yıkama yapıldı.
Buzdolabının on kapakları silindi(leke gördüm içime sinmedi kalem lekesiymis )
Yemek yapıldı.
Mutfak tezgahı yemek masası silindi toparlandı.
Velhasıl ödevleri yapamadım.
Yarın da eşim izinli hiç birşey yapamam
Ertesi güne araya sikistirirm zaten gardiroba girmem lazım.

Aaa ödev vardı dimi unuttum ben onu elektrikler kesikti hocam

Kuşun tülü yokmu canım yem tüy falan çıkmasın diye

Kızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim
Ay hiç bir bilgim yok ama olan arkadaşlar vardır Allah yardım etsin

Kızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim

penseyle tutup cekebilirsin. diğerleri zor olur

Ah canım var ama benimkiler haylaz, yemligin içine girip özellikle eşeleniyor bana sinirlenince ;bazen sebepsiz yere ev komple yem. Havada yemler goruyorum
Şaka yapiyorsun tam cıldırmalık benimki öyle yapsa tülü tepesine kadar çeker bağlarım heralde ki çok nadir tüy düşüyor o bile afaganlar bastırıyor bana.. salıyor musun yoksa hep kafeste mi

cyd86 nasılsın canım doğum geldi artik ne hissediyorsun
İyiyim canım çok şükür, sağolasın
Dün çok heyecanlı ve gariptim ama bugun bir sakinlik, dinginlik var üzerimde.
Sabah 9'da hastanede olacağız inşaallah. Kontrol sonrasi belli olacak nasipse yarın mi yoksa Pazartesi mi olacağı.
Bugün kişisel bakım işlerini hallettim. Hâlâ evde birşeyler toparlama, düzeltme yapıyorum aslında kafam dağılıyor böyle...

Ayy çok heyecanlııı sağlıkla gelsin inşallah miniş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…