Allah sonumuzu hayretsin valla ilk zamanlar yakın cevremde duymuyordum sımdı yakalanmayan akrabam yok karsı komsum da bir haftadır karantinadalarValla bazen doktorlar kasaya gelince soruyoz çok vaka var diyolar ama sağlık bakanlığı günde 5 6 vaka diyo
O tezgah belki on kere toplandıAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
Valla bazen doktorlar kasaya gelince soruyoz çok vaka var diyolar ama sağlık bakanlığı günde 5 6 vaka diyo
TabikisiiiAkşam yemeği ve çayı
sonrası mutfak tezgahı toplanacak değil mi
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
cyd86
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
Aaa ödev vardı dimi unuttum ben onu elektrikler kesikti hocamBen bugün yüzeysel yaptım temizliğimi
Malûm mide ağrısı, dis agrisi
Ama yüzeysel de olsa evim supuruldu(ah şu kuşlar çok fena yem yapıyor ortalığı deliriyorum)
Yer silmedim bugün, dün yapmıştım köşe bucak..
Çocuk odaları, yatak odaları yine toparlandı havalandirildi.
Çamaşır asıldı katlandi; yenileri yıkanıyor.
Bulaşık dizildi; yenisi atıldı. Bulaşık makinesine giremeyenler için elde yıkama yapıldı.
Buzdolabının on kapakları silindi(leke gördüm içime sinmedi kalem lekesiymis)
Yemek yapıldı.
Mutfak tezgahı yemek masası silindi toparlandı.
Velhasıl ödevleri yapamadım.
Yarın da eşim izinli hiç birşey yapamam
Ertesi güne araya sikistirirm zaten gardiroba girmem lazım.
Ahahah ödevimi kuslar yedi hocamAaa ödev vardı dimi unuttum ben onu elektrikler kesikti hocam
Kuşun tülü yokmu canım yem tüy falan çıkmasın diyeBen bugün yüzeysel yaptım temizliğimi
Malûm mide ağrısı, dis agrisi
Ama yüzeysel de olsa evim supuruldu(ah şu kuşlar çok fena yem yapıyor ortalığı deliriyorum)
Yer silmedim bugün, dün yapmıştım köşe bucak..
Çocuk odaları, yatak odaları yine toparlandı havalandirildi.
Çamaşır asıldı katlandi; yenileri yıkanıyor.
Bulaşık dizildi; yenisi atıldı. Bulaşık makinesine giremeyenler için elde yıkama yapıldı.
Buzdolabının on kapakları silindi(leke gördüm içime sinmedi kalem lekesiymis)
Yemek yapıldı.
Mutfak tezgahı yemek masası silindi toparlandı.
Velhasıl ödevleri yapamadım.
Yarın da eşim izinli hiç birşey yapamam
Ertesi güne araya sikistirirm zaten gardiroba girmem lazım.
Ah canım var ama benimkiler haylaz, yemligin içine girip özellikle eşeleniyor bana sinirlenince ;bazen sebepsiz yere ev komple yem. Havada yemler goruyorumKuşun tülü yokmu canım yem tüy falan çıkmasın diye
Ay hiç bir bilgim yok ama olan arkadaşlar vardır Allah yardım etsinKızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim
Kızlar ya camasir makınasina demir para kacmıs bosaltım kısmına baktım ama delikten cıkartamıyorm elleyıp dokunabılıyorum ama cıkmıyor camasırlarm makınada kaldı ıslak nasıl halledebilirim
Şaka yapiyorsun tam cıldırmalık benimki öyle yapsa tülü tepesine kadar çeker bağlarım heralde ki çok nadir tüy düşüyor o bile afaganlar bastırıyor bana.. salıyor musun yoksa hep kafeste miAh canım var ama benimkiler haylaz, yemligin içine girip özellikle eşeleniyor bana sinirlenince ;bazen sebepsiz yere ev komple yem. Havada yemler goruyorum
Tesekkurler canım normalde dikkat ederim ceplere bakmadan atmam ama oldu iste bı kereAy hiç bir bilgim yok ama olan arkadaşlar vardır Allah yardım etsin
Penseyı bir deneyeyim bakalım delıgın yeri cok bıcımsiz yerde bakalım girecekmi teşekkür ederimpenseyle tutup cekebilirsin. diğerleri zor olur
Ben de yapardım ya unuttumAhahah ödevimi kuslar yedi hocam
Ben hep yapardım ama artık vücut elverdiği kadar yaptım napayim
İyiyim canım çok şükür, sağolasıncyd86 nasılsın canım doğum geldi artik ne hissediyorsun
Ayy çok heyecanlııı sağlıkla gelsin inşallah minişİyiyim canım çok şükür, sağolasın
Dün çok heyecanlı ve gariptim ama bugun bir sakinlik, dinginlik var üzerimde.
Sabah 9'da hastanede olacağız inşaallah. Kontrol sonrasi belli olacak nasipse yarın mi yoksa Pazartesi mi olacağı.
Bugün kişisel bakım işlerini hallettim. Hâlâ evde birşeyler toparlama, düzeltme yapıyorumaslında kafam dağılıyor böyle...
Amin, Allah razı olsunAyy çok heyecanlııı sağlıkla gelsin inşallah miniş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?