Düzenli Evimiz & Hayatımız

Gece 1 de bahane çok olur sabaha kalır o
Aynen ya ben hep diyorum bonuscan gel gece 1 e bırakma bak üşeniyorsun diyorum yok dinlemiyor beni. Sonra gece 1 de çok yoruldum diyor uykum var diyor yatıyor. Sonra sabah söylene söylene kalkıyor dağınık mutfak. Kendine ayrı kahvaltı hazırlayası gelmiyor. Çocuklar haşlanmış yumurta yemiyor. Ya simit-poğaça alıyor ya da patates kızartıyor. Güya diyete başlyacaktı başlamadan gidiyor

Sen o bonusa söyle,kocası evdeyse çocukları ona devredip şimdi mutfağa girsin.Çayı koysun,o demini alana kadar mutfağı toplasın,sonra otursun güzelce çayını içsin.Çaydan sonra zaten boş olan makineye çay bardaklarını koysun.Çaydanlığı döksün,sabah kalkınca mis gibi mutfak tezgahını görüp ohhh miss desin.Yapar o güveniyorum ona

Kocasıyla kavga etmiş küsmüş geçimsiz işte

Kızların odasını temizlemekle geçmiş günü dinlene dinlene yapmış ciflenmeyen yer silinmeyen çekmece dolap kalmamış az daha işi varmış.

Sonra çay içip dinlenince mutfağa girse olurmuymuş

Kocasıyla kavga etmiş küsmüş geçimsiz işte
Olsunmuş,hala çocukların babasıymış o.Yanına bırakıp kaçsınmış

Kızların odasını temizlemekle geçmiş günü dinlene dinlene yapmış ciflenmeyen yer silinmeyen çekmece dolap kalmamış az daha işi varmış.

Sonra çay içip dinlenince mutfağa girse olurmuymuş
Tabi ki
Beklediğim cevap şekli

Nasıl orda vakalar

Tabi ki olur canım.Vakalar arttı ondan mı,Allah kolaylık versin

Maşaallah,eline sağlık

Burda hep beraber o konuyu aşarız İnşaallah
Valla bazen doktorlar kasaya gelince soruyoz çok vaka var diyolar ama sağlık bakanlığı günde 5 6 vaka diyo

Nasıl orda vakalar

Tabi ki olur canım.Vakalar arttı ondan mı,Allah kolaylık versin

Maşaallah,eline sağlık

Burda hep beraber o konuyu aşarız İnşaallah
Insallah bir zaman duzeni saglıyorum ipin ucunu kacırdıgım an ev tam bir kaosa donuyor
Bugun erken topladım cay faslı pek olmaz bizde
Allah iyilik versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…