Biryere giderken evi toplayip temiz birakma isini kim yapıyo hislerinizi alabilir miyim
Yok yapmadı,bir hafta sonraya ertelendi
GünaydınGünayyydınn
Uyumadan önce mutfagi derledim topladim bulasik makinesini yerlestirdim. Biraz da kitap okuyup uyucam
Şu mutfagi uyumadan toplamak aliskanlik oldu o kadar rahat ediyorum ki sabah cook sagol bu aliskanligi kazandirdigin icin negomNego
Yarin;
Bugunun ödevi firin silinecek
Toz alinacak
Tuvaletler temizlenecek
Camasir katlanacak
Camasir yikanacak
Simdilik bu kadar ödevin agirligina göre arttircam.
Günaydın canım , yok ben buradayım hâlâ
Sana da geçmiş olsun canım
ÇokRabbım sıfa versin gecmıs olsun
Sağol canım Allah sana da sağlıklı bir bebiş versinGeçmiş olsun
Ayyy heyecanlanmıştım bir an aman sağlıkla zamanında gelsin inşallahGünaydın canım , yok ben buradayım hâlâ
Doktorum şimdilik 1 hafta daha bekleme kararı aldı. Tabi Pazartesi yine kontrole gideceğim.
Ben de öyle huzurlu hissediyorum oraya kadar problem yok daBeeenolmazsa olmaz benim için.
Ya saçma gelebilir ama dışarı çıkınca bir kaza falan olsa,başıma iş gelse evim öyle görünsün istemem.Ayy kaza olmuş düşündüğü şeye bak diyenler olabilir,desinler bananeben böyle huzurlu hissediyorum.
Korona öncesi mesela,okuldan dönerken hadi gel kahve içelim diyebiliyordum rahatça arkadaşlara.Çünkü ev temiz toplu.
Benim düsturum şu,her an ölecekmiş gibi evim düzgün olsun.Seviyorum böyle olmayı.
Bebiş kız mı ? Biraz nazlı galiba :)Herkese hayırlı akşamlar, evet bugün de doğurmadım
Doktorum değerim iyi çıkınca, bebegin durumu da iyi olunca 1 hafta daha bekleyelim dedi.
Bugün yemek yapma ve bulasiklari toplamak dışında hiç iş yapmadim... Yarın görüşmek üzere insaallah
Yemek ertesi güne nasıl kalıyor ya.ben çok yaparsam çok az yaparsm az yiyoruz.Yemek varken kalktım yemek yaptım.Şu bu derken 3 çeşit yemek salata tatlıbasit yemekler çok da şeetmeyin
Dünden kalanı da yarın yeriz
Ay hadi hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberleriniHerkese hayırlı akşamlar, evet bugün de doğurmadım
Doktorum değerim iyi çıkınca, bebegin durumu da iyi olunca 1 hafta daha bekleyelim dedi.
Bugün yemek yapma ve bulasiklari toplamak dışında hiç iş yapmadim... Yarın görüşmek üzere insaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?