Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben yapıyorum kaynanam derki açık kapının geleni çok olur ansızın benimle gelecek bir misafir olabilir birde eve döndüğümde o temiz ev hissi müthiş
Biryere giderken evi toplayip temiz birakma isini kim yapıyo hislerinizi alabilir miyim

Merhaba herkese.:) Birkaç gündür giremedim siteye. Çarşamba akşamı misafirimizi yolcu ettik. Dün ise;
Çarşamba günü yıkanan iki makina çamaşırı topladım,
Balkonu ve camlarını yıkadım,
Üç makina çamaşır yıkandı, kuruyanları toplayıp yerleştirdim,
Yemek yaptım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı toplayıp, bulaşık makinasını çalıştırdım.

Evden çalışınca, evin bütün işleri gözüme gözüme giriyor ama, bilgisayarın başından bir dakika bile ayrılamadığım için ihtiyaç veya yemek molalarında kendime zaman ayırmak yerine bu işleri halletmeye çalışıyorum.

Ben de öyle huzurlu hissediyorum oraya kadar problem yok da evden çıkmadan evi derleyip toplayasim gelmiyo amaaan bosver gelince halledersin diyo icimdeki sesler neyse onada aliscaz

Bebiş kız mı ? Biraz nazlı galiba :)

Yemek varken kalktım yemek yaptım.Şu bu derken 3 çeşit yemek salata tatlı basit yemekler çok da şeetmeyin
Dünden kalanı da yarın yeriz
Yemek ertesi güne nasıl kalıyor ya.ben çok yaparsam çok az yaparsm az yiyoruz. sonuçta bitiriyoruz ertesi güne kalmıyor. Keşke kalsa hergun yemek yapmasam

Merhabaâ..
Birileri bana da gaz verse çok iyi olacak..
Dün hem fiziksel hem psikolojik çok yoğun bir gündü..
Hastane işi vs derken bir de gece kavga oldu apartmanda.. durumda bahsettim.. sersem gibiyim..
Koca bir kupa elimde kahvaltıyı zor kaldırdım..

Ay hadi hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…