Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayyy heyecanlanmıştım bir an aman sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Amin canım, şimdilik durumu iyi o yüzden 37. Haftayı görselim iyi olur dedi. Tabi pazartesi ne olur bilmiyorum.
Bebiş kız mı ? Biraz nazlı galiba :)
Evet kız
Benim gebelik kolestazım var, bebeğe geçmesin diye sık sık kontrole gidiyorum. Tehlikeli bir durum olursa hemen doğuma alinacagim. O yüzden hep tetikteyim. Şimdilik iyi dedi doktor pazartesi yeniden bakılacak.

Yemek ertesi güne nasıl kalıyor ya.ben çok yaparsam çok az yaparsm az yiyoruz. sonuçta bitiriyoruz ertesi güne kalmıyor. Keşke kalsa hergun yemek yapmasam
Ben de genellikle yemeği hep 2 günlük yaparım. Her pazar haftalık yemek menümü hazırlayıp ona göre alışveriş yapıyorum.
Balık gibi şeyler ertesi güne kalmıyor tabii.
Ay hadi hayırlısı canım dört gözle bekliyoruz güzel haberlerini
Allah razı olsun canım

Yemek ertesi güne nasıl kalıyor ya.ben çok yaparsam çok az yaparsm az yiyoruz. sonuçta bitiriyoruz ertesi güne kalmıyor. Keşke kalsa hergun yemek yapmasam
Bir kaç çeşit olursa kalıyor. Dolap da şimdi iki çeşit çorba,pilav,makarna ve yemeklerden var mesela

Sabahtan evleri toparladım bugün geç kalktık 10 da kahvaltı yaptık kahvaltıyı kaldırdım odaları topladım yatak odasının bazanjn altını çektim sildim süpürdüm halisini cirptim serdim kayinvalidemjn odasının gardolabini düzenledim kitaplığı düzenledim tozları aldım mutfağın dolapalrinjn içlerini sildim dagilmisti biraz toparladım banyoyu sildim kuruyan çamaşırlar vardı onları topladım ciceklerinbakimini yaptım yerleri girgirladim sildim oyuncakları topladım çocuğu yedirdim uyutuyorum birazdan kuruyan çamaşırları katlayıp kaldıracağım inşallah

Ben de öyle huzurlu hissediyorum oraya kadar problem yok da evden çıkmadan evi derleyip toplayasim gelmiyo amaaan bosver gelince halledersin diyo icimdeki sesler neyse onada aliscaz
Alış alış
Bugün de izin ver kendine dinlen

Ben diyorum vallahi içimi okuyorsun acaba hissediyor musun nedir? çok ihtiyacım var buzdolabı üstü silmeye, aklımdaydı yapabilirsem yapicam. Kumandalar zaten her gün silinir bende. Tv kumandasını da daha dun aldik bozuktu. Ama buzdolabını yapabilirsem yazicam insallah

Ben neler yaptım, pek keyfim yok bugün

Yatakları düzelttim
Kahvaltı faslı
Elde yıkanacakları yıkadım,kurulayıp yerleştirdim
Mutfak tezgahını,ocağı ayrıntılı sildim,üstündekileri de
Çaydanlığı parlattım
Buzdolabı ve dondurucunub üstünü sildim
Servis kaşıklarının olduğu çekmeceyi düzenledim

İşim çok

Ev süpürülecek
Wc temizlenecek
Kitap okunacak
İşleme yapılacak
Büyükle ders çalışılacak

En iyisi sağlıklı olduğu sürece kalsın belli mi olur kendi gelmeye niyetlenir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…