Düzenli Evimiz & Hayatımız

ben hepsini kullaniyorum kullanmazsam atiyorum:)

bizim dairede doğru düzgün makyaj yapan yoktu ya. sonra bende onlara uydum. sonra üzerine doğum falan yapınca
sanki makyaj yapsam çocuğun yüzü kirlencek gibi bi his oluyo makyaj yapmıyorum o yüzden

seni örnek almalıyım kendime

makyajsiz daha iyi..
ben güzel görüneyim diye yapıyorum
çünkü solgun görünüyorum.
hasta misin diyolar.
o lafi duymak istemiyorum

Sifonyer düzenleme dese anliycam makyaj malzeme çok karışık onu yerniden duzenliycem Off.
Kusura bakma canım ya anladığın dilden yazmamışım, cidden yazdıklarına biraz dikkat et olur mu, anlarsın diye bekliyorum ama anlayacağın yok!

Hoş geldin mapus nasıldı

tam böyle 100 mb in altinda internetim kalmış negom paketin yenilenmesine bı gün var ve bi günlük ban yemisim
benim için baya iyi oldu
kadinla da ugrasasim vardi

pişman değilim negom

Yine olsan yine yaparsın demek

aynen negom valla yaparım. kendini uyanık sanıp hem saldırıp hem de acitasyon yapınca dedim samdan Allah ne verdiyse giydir. ama konu dışı mesajdan yedim bani geyiğe çevirmiş olabilirim olayi azcik

dün
ayarı kaçan her yere ayar verdim
yemek yaptım
evi süpürdüm
çamaşır katladim
ödevi yaptım :)

manevi olarak film açtım ama sıkılıp kapattim

bugün elektrikli Süpürgenin torbasını degistirip filtresini temizlicem
tekrar evi süpürüp paspas yaparım
toz alıp kalan kapıları bititririm inşallah

Nick mi değişti tanıyamadım
Evet canım. Babayani ben
Dert dinleyen babacan anlamına geliyordu. Ama dün bir üye başka bir şey hatırlatıyor dedi. Anlamına tekrar baktım. Yaşını başını almış ihtiyar erkek anlamı da varmış.
Degistirdim ben de
Değiştikten sonra atmışım farkında olmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…