Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bende katılmak istiyorum düzenli olarak temzlik yapmak istiyorum temizlik ypamayı sevmiyorum çinkü biraz gaza gelirim belki

Benimde şifonyerim hiç dağılmaz.ama önceden tuvalet aynası derdik.ismi niye öyleydi acaba.banyoyu yîkadım. Evim düzgündü zaten.eşim yok ya çocuklarla benim yatakta yatıyoz.çocukların yatağıda dağılMiyo.sabah kalkıyom ev mis☺oğlum su böreği istedi birazdan girişecem.okuldan dònmeye pişsin dedi.sipariş veriyor anasına kuzum

Tuvalet kadınların gece kıyafeti olduğuna göre bunla alakalı bence.süslenme aynası gibi bi anlama geliyo sanırım

Günaydın
Bugünün ödevini yatak odasını toplarken yapmıştım

Ki her zaman toplanmak zorunda kalıyor

Diğer yaptığım işleri yazicam gün içinde
Bekliyorum yazacaklarını
Eline sağlık canım
[

Niye canım ya...

Sen güzel yapıyorsun
Rapor alıyorum artık izinliyim
Hergün düzenlediğim ve her akşam üstünde bomba patlamış gibi dağılan caanım tuvalet masam
Hallederizz kadirrr
Bekliyorum sonucu
Bende katılmak istiyorum düzenli olarak temzlik yapmak istiyorum temizlik ypamayı sevmiyorum çinkü biraz gaza gelirim belki
Hoş geldin aramıza
Tuvalet kadınların gece kıyafeti olduğuna göre bunla alakalı bence.süslenme aynası gibi bi anlama geliyo sanırım

Şu tuvalet masasına açıklık getireyim, neyse ki artık google var, tuvalet (makyaj) masası olarak geçer, şifonyer olarak da geçer.
Mesele zaten nasıl geçtiği değil mesele ilkokul çocuğu modunda hı hı hı tuvalet masası mı diye ti ye alınması.
Beni eskiden tanıyanlar bilir normalde hemen parlarım, beni rahatsız eden bir durum olunca tepkimi hemen veririm. Ama artık epey sabrediyorum bir çok şeye, bir iki on derken artık yeter diyorum, yani bu sabrın sonucu verilen bir tepki.
Üslup çok önemli, hani bu sitede ban yeme sebeplerinden biri mesela üslup yüzünden ceza.
Kim ner derse der benim için bu sorun olmaz, benim için sorun olan kısım dalga geçilmesi. Umarım yeterince anlaşır yazmışımdır.

Eski halini yeni halini her halini severim ulan senin
Üslup her zaman önemlidir.bişeyi güzelce söylemek var bi de dalga geçer gibi söylemek var.ne desen haklısın kuzum

Nego tuvalet masam yok.
Sifonyerim düzgün. Üstünün tozunu aldım sadece.
Bugün ne yaptım?
Her yeri güzelce toparladım ,
Nevresimleri degistirdim makineye attım.
Ortalığı süpürdüm, yatak odasının tozunu aldım.
Banyoyu eşim yıkadi,
Katlayacağım bir kaç parça çamaşır var.
Bayağı ütüm var
Yemeğim var.

Merhaba kızlar,
Benim tuvalet masamın üstü bomboş, toz kolay alınsın diye hiçbirşey koymuyorum, minimalizm ise bu yasasın minimalizm

Çekmeceleri de düzenli genel olarak, yine bir el atarim.
Sabah misafirim vardı, kayinvalidem ve komsularim kahvaltıya geldiler. Kahvaltı hazirligi ve masa toplama ile geçti
Mutfak yerleri silindi, temizlendi. Balkon temizlendi.
Su an bu kadar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…