Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bakara suresi aç iş yaparken canım.

Allah yardimcin olsun ugrasmasi cok zor ceken biliyo.
İstenmedigim yere de gitmek nasil bi duygusuzluk. Bi huyum vardir istenmedigimi hissetsem ben 2 3 kat uzak dururum ayagimi keserim gurur yaparim. Nasil becerebiliyo bu kadar arsiz olmayi acaba...

Kalbi güzel insan. Biraz da senin sayende mükemmelliğimiz

Çok teşekkür ederim canım.
Duyan duymayan da beni "kötü gelin" olmakla suçlar.
Halbuki iyi bir kv ile bile millet 10 gün oturamazken ben 10 yıl oturdum.
Her daim de içten yaklaştım, yaşlıdır eşimin annesidir bizden başka kimsesi yok; hadi alttan alayim..
Ama insanlar değişmiyor..
Oğlumun evi" diye arsız arsız geliyor işte.
Bizi sevdiğine değil tamamen sınır etmen amacı..
Allahindan bulsun başka bir şey demiyorum..

Ne guzel yazmıssın
Etamin mi yapıyorsun sende
Evet canım ne ararsan var dıyemılırım
Aa öyle mi bunu ögrendigim iyi oldu iyi ki söyledin. O a101 dekine bi bakim
Bak canım baya iyi

Diyet noldu senin
Yapmıyorum,hiç diyete uğraşacak halim yok
Bende de pembesi var bezin,toz alırken kullanıyorum,mutfak dolabına falan da şu bir yüzü çiçekli olanlar var ya onlardan kullanıyorum iz bırakmıyor
Düşünün aklına yazan parmağına paylaşan kalbine sağlık.. yüzümüzü güldürdün kalbimizi ferahlattin Allahta senin kalbine huzur bedenine sağlık versin
Amiin hepimize❤

Çok üzüldüm Allah hidayet versin tez vakitte ona.Ahiretlerini hiç mi düşünmüyor bu insanlar,ardından hayırla anılmak var lanetle anılmak var ne acı.
Allah zoruna kolaylaştırsın huzur versin yuvana.
Eline sağlık
Kalbi güzel insan. Biraz da senin sayende mükemmelliğimiz
Yok canım estağfurullah❤

ay bana da tavsiye verin. çalışıyorum 7 de evde oluyorum. zaten bütün gün pilim bitmiş oluyor ama yine de düzenli ve tertipli bir bayanım. yine de bir tavsiye olsa fena olmaz :)
Merhaba hoş geldiniz,nasıl bir tavsiye istiyorsunuz

Ne guzel yazmıssın

Bak canım

Merhaba hoş geldiniz,nasıl bir tavsiye istiyorsunuz
Merhabalar hoşbuldum. burada yeniyim. 1 yıllık evliyim işe yeni başladım evdeyken yeterince vaktim vardı fakat şimdi sıkıntı çekiyorum. akşam yemek yapsam farklı iş yapmaya zaman kalmıyor. nasıl düzene sokabilirim işlerimi? fikir verir misiniz?

Ne guzel yazmıssın

Bak canım baya iyi
Ne güzel bende yapıyorum biraz
Merhaba kizlar duvar silecem sivi arap sabunu karbonat katip silsem durulamama gerek var mi durulamak istemiyorum acikcasi
Bilemiyorum
Çalışan arkadaşlar daha güzel yardımcı olabilir bu konuda.Etiket yapayım herkesi,fikir veren olur

Hanımlar,arkadaşın böyle bir sorunu var,yardımcı olabilecek olan var mı?

Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
kk birinci noteri
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
Mor Vampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
athena
mavi5839
U UcanSupurge
malipina
@morkagit
askrhpozitif
havali-
sidelya

Rabbim şifa versin.
ben de tıkanıyorum nefes alamıyorum
O zaman olabildiğince bitkisel içerikli tercih etmen gerekiyor canım ne kadar dikkat etsem de geçmiyor bulaşık deterjanı el sabunu hepsi etkiliyor maalesef
Bende de pembesi var bezin,toz alırken kullanıyorum,mutfak dolabına falan da şu bir yüzü çiçekli olanlar var ya onlardan kullanıyorum iz bırakmıyor
Aynen BİM’in bezleri gerçekten güzel

O zaman olabildiğince bitkisel içerikli tercih etmen gerekiyor canım ne kadar dikkat etsem de geçmiyor bulaşık deterjanı el sabunu hepsi etkiliyor maalesef
Bitkisel diye ersağ Amway falan aldım. Amway bi nebze ama ersağ mahvetti ruhumu teslim ediyorum sandım silva denemeye karar verdim bakalım

Rabbım yardımcın olsun kv bide Allah ıslah etsin ben 4 ay beraber kaldım cok zorlandım ki 10 yil aynı evde yasamak Cogu kisisin harcı kesinlikle degil

Bitkisel diye ersağ Amway falan aldım. Amway bi nebze ama ersağ mahvetti ruhumu teslim ediyorum sandım silva denemeye karar verdim bakalım
Ersağ ürünleri çok ağır kokuyor ya.Farması daha güzel.Üye olup kendim alayım diyorum,arkadaşa demiştim kaldı öyle

Ne güzel bende yapıyorum biraz
İnsana bı nebze de olsa terapi gıbı geliyor
Ev hanımıyım malesef
Ersağ ürünleri çok ağır kokuyor ya.Farması daha güzel.Üye olup kendim alayım diyorum,arkadaşa demiştim kaldı öyle
Farmasıyı bu aralar cok duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…