Haklısınız Allah sizlerin de yardımcısı olsunbenim eşim de dağınık:)
3 yaşında bı oğlum var fazlasıyla dağınık. yetiştiği kadar yapıyorum ben de. fazlası gelmiyo elimden. her daim tertipli temiz olmuyo maalesef.
Allah yardımcınz olsun çalışıp ev işleri yapmak yorucu oluyo bazen
Eşim aynı yemeği yemek istemiyorYemeğini 2 günlük yapsan 1 gün yemek 1 gün ev işi olarak düzen kurabilirsin
Öyle alıştırma bence, gücüm buna yetiyor her şeye yetişemiyorum de. Ev hanımı olsan tamam ama sen de robot değilsin en nihayetindeEşim aynı yemeği yemek istemiyor
Eşim aynı yemeği yemek istemiyor
Öyle alıştırma bence, gücüm buna yetiyor her şeye yetişemiyorum de. Ev hanımı olsan tamam ama sen de robot değilsin en nihayetinde
Şu durumda robottan daha beterimÖyle alıştırma bence, gücüm buna yetiyor her şeye yetişemiyorum de. Ev hanımı olsan tamam ama sen de robot değilsin en nihayetinde
Biz kendimizi kendimiz kötü konuma koyduruyoruz bence, baştan kurallarını koy sonrasında geç oluyor. Elinden gelenin fazlasını bekliyosa o da elinden gelenin fazlasını yapsın. Köle almadı hayat arkadaşı oldunuz öyle düşünŞu durumda robottan daha beterim
Hırslandım kaç gündüryooo kiskanmadim ki ben hiç o da nerden çıktı
Hırslandım kaç gündür
Ben de istiyom ondan
Haftasonunda liste yapmalısın. Ona göre de haftalık alışverişAmin teşekkür ederim bende yemek işleri ile uğraşıyorum. yemek yedikten sonra genelde cuma ve cumartesi ağırlık veriyorum sil süpür işlerine. Ama işten gelince insan zihnen de bedenen de yorgun oluyor özellikle ne pişirsem derdi gün içinde beni sürekli olarak geriyor.
Hiç bir fikrim yok hiç yapmadığım ev işidir duvar silmek lekeli, çizilmiş yerleri cifle siler durularım komple hiç silmedimArkadaslar bana cevap verebilirmisiniz duvari sivi arap sabunu ve karbonatla silsem durulamama gerek varmi
Ersağa vardı,başka iki firmaya da,en son ne oldu bilmiyorum
Harikasın
Bende kis temizligimde hep yardimci aliyordum bu yil alamayacam duruluyormuydu hatirlamiyorum nese beklim bakalim bilen vardir belkiHiç bir fikrim yok hiç yapmadığım ev işidir duvar silmek lekeli, çizilmiş yerleri cifle siler durularım komple hiç silmedim
Gözyaşı pıt dedi gı. Nerde kıymet bilenEvinin sultanı,güzel hanımlar.Biz varsak,biz mutluysak evlerimiz ev oluyor. Her evin bir kokusu vardır,evi ev yapan,dışardan eve girince oh dedirten.
Yapılan işin azı çoğu yoktur,her ne yapıyorsak ev halkına ikramımız bu bizim,zorunluluğumuz değil.Yaptığımız işin kıymetini bilen insanlar olsun inşaallah hep hayatımızda.
Ne çok iş yaptık diye mükemmeliz,ne de az yaptık diye eksiğiz, her halimizle değerliyiz biz.İyi ki varız,iyi ki kadınız. Dokunduğumuz yeri parlatırız,renklendiririz.
Rabbimin bize emanet ettiği bu bedene en güzel şekilde bakmak,korumak önceliğimiz.Biz gülersek dünya güler.
Eki Görüntüle 2725189
Bonus
pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?