Eksik yazmışımÇok iş yapmışken yaptıklarımı yazayım
- Salonun detaylı tozunu aldım
- koltuk içlerini süpürdüm
- koltukları sildim
- komple evi süpürdüm
- yerleri elimle sildim
- bi turda katya süpürdü sildi
- halıları yıkatmıştım onları serdim
- kapıları sildim
- 2 yastık 1 battaniye 1 yorgan vardı yıkanacak onları yıkadım astım
- salonun açılan camları iç dış diğerlerini sadece iç sildim
- bulaşık makinesini boşalttım doldurdum
- elde yıkanacakları yıkadım
- aynaları sildim
- tuvalet lavabo cifledim dolap içlerini sildim
- süpürgeliklerin tozunu aldım
- bi iki parça da ütüm vardı onları yaptım
yürüyüşümü de yaptım tamamdııırr
Valla ben henüz calismiyorum bi işte. Ona rağmen ayak islerini yapmiyorum cogu zaman. Benden istedigi zaman cok yorgunsa tamam ama sürekli olmaz..eşim çocuk gibi çok alıngan biri. öyle desem bu sefer de küser asla yüzüme bakmaz. çayı bitince bardağı sehpata vuruyor bittiğini belirtmek içinya da mutfaktaysam beni çağırıyor.ara sıra salata falan yapıyor ama çok çok nadir.bende titiz bir insanım ama her yere yetişemiyorum. bazen mesela buzdolabı dağınık oluyor o zaman da bana kızıyor sen ne biçim ev hanımısın diye
İlk fırsatta denıcem bende bakalımFiyatı da ürünleri de hoşuma gitti.Genel temizliği ile mutfak dolapları çok güzel oluyor,durulamadan.
Tek Arap sabunu olsa gerek kalmaz belki ama karbonat olunca bilemiyorumArkadaslar bana cevap verebilirmisiniz duvari sivi arap sabunu ve karbonatla silsem durulamama gerek varmi
Masallah bugun cok fazla is yapmıs sın belin nasıl olduEksik yazmışımyatak odasının ve mutfağında camlarını sildimdi
Belim iyi çok şükür teşekkür ederimTek Arap sabunu olsa gerek kalmaz belki ama karbonat olunca bilemiyorum
Masallah bugun cok fazla is yapmıs sın belin nasıl oldu
Bunu ilk defa gordum leke ıcın vanish kosla kullanıyordum ben bunuda deneyeyimKızlar çok güzel leke çıkarıyo şiddetli tavsiyemdir
İyi olmana sevindim aman dikkat et birden yuklenme bende iyiyim tesekkur ederimBelim iyi çok şükür teşekkür ederimsırtımda ve boynumda ağrı oldu birazcık bugün ama yarına geçer inşallah. Sen nasılsın?
Koltuğumda çıkaramadığım bi sarılık vardı ilk seferde çıkardı bayıldım benBunu ilk defa gordum leke ıcın vanish kosla kullanıyordum ben bunuda deneyeyim
Ben genelde cocukların kiyafetlerinde cok sıkıntı yasıyorum koltukları halıları sevmesemde ortu kullanarak hallettim lakın kıyafetleri tam bir kabus benim icin ilk fırsatta bakıcam marketlereKoltuğumda çıkaramadığım bi sarılık vardı ilk seferde çıkardı bayıldım ben
Ben bunu denedim ama çok çikolata ve tatlı delisi olmadığım için yarım dilim yiyebildim, çikolata miktarını biraz azaltıp deneyebilirsiniz. :)Vişneli brownie istiyo canım ama güzel bi tarif bulamadım var mı güzel tarifiniz
Ben genelde tozu Arap sabunlu su ile alırım ve durulama islemi yapmıyorumaskrhpozitif ben bu sivi arap sabununda kimyasal varmi acaba durulanmalimi diye merak ettim karbonat katmam o zaman sorun olmaz
Tm tesekkur ederimBen genelde tozu Arap sabunlu su ile alırım ve durulama islemi yapmıyorum
Çok teşekkür ederiimmBen bunu denedim ama çok çikolata ve tatlı delisi olmadığım için yarım dilim yiyebildim, çikolata miktarını biraz azaltıp deneyebilirsiniz. :)
Merhabalar hoşbuldum. burada yeniyim. 1 yıllık evliyim işe yeni başladım evdeyken yeterince vaktim vardı fakat şimdi sıkıntı çekiyorum. akşam yemek yapsam farklı iş yapmaya zaman kalmıyor. nasıl düzene sokabilirim işlerimi? fikir verir misiniz?
HoşgeldinizHanımlar,arkadaşın böyle bir sorunu var,yardımcı olabilecek olan var mı?
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
Z zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Gecmıs olsun insallah onemlı bırsey yokturSelamm
Yarın tam olarak aranıza döncem inşallah
Biraz sıkıntılı olan 3 gün geçirdim. Bugün de akşama kadar hastanede idim. Bu sebeple yazamadım. Ama inşaAllah geliyorum artık.
Nego
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?