Benim ütüm yok22 kasım ödevi
Ütü yapmak
@Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
Yok paw henüz temizlik bitmedi bitsin cikacan inşallah
Baya oluyo lora gi. Bende yapım bak unutmuştum
ne cici kvBenim ütüm yokkv ye geldim ona sordum onda da yok
Benimki de telefonda babana soruyum(kendi kocasi) musaitse size oturmaya gelelim diyone cici kv
Tövbe EstağfirullahBenimki de telefonda babana soruyum(kendi kocasi) musaitse size oturmaya gelelim diyoev sanki kendilerinin bana musait misin diye soran yok en cici benim kv
Bulaşık yıkadım oturma odası giriş mutfak süpürdüm. Mutfak masasının ve sandalyelerinin ayaklarını altını falan sildim yeter ya yoruldum. Çocuklar kek istiyor onlara bi kek yapacağım. Ocak fırın davlumbaz ve buzdolabı akşama kalsın.
Ayyyy asıl sen süpersin hem geri sayım hem kronometre tutmuş vay be
Sinire, strese her bişeye iyi gelir dinleyin dinletin. Malum hepimize sağdan sağdan geliyorlar.
Daha ne olsundu bugün sadece bulaşık yıkamış birisi varBen bugün oğlanın dolabını yerleştirmekten başka bisey yapmadım.
Vurun benu
Evim temiz.
Ha perdem utulendi.
Astım .
Yemegim tamam
Islak kek yapıyorum.
Biraz da dinlenmem lazım.
Arada dinlenmemiz de lazım yahuDaha ne olsundu bugün sadece bulaşık yıkamış birisi var
Sabah sınav görevim vardı geç uyudum erken uyanınca da inanılmaz baş ağrısı yaptım bi saat kadar uyudum şimdi de üşeniyorum hiç bir şey yapasım gelmiyorArada dinlenmemiz de lazım yahu
Ne bilim kuralların dışında yaşamalı bazen
Hayatın tadı böle cikiyor
Uyuyup uyanınca gün içinde insan patates oluyorSabah sınav görevim vardı geç uyudum erken uyanınca da inanılmaz baş ağrısı yaptım bi saat kadar uyudum şimdi de üşeniyorum hiç bir şey yapasım gelmiyor
aynen aynen ben hep kural dışı hareket ederim guzel oluyoArada dinlenmemiz de lazım yahu
Ne bilim kuralların dışında yaşamalı bazen
Hayatın tadı böle cikiyor
Şükür yemeğim var canımUyuyup uyanınca gün içinde insan patates oluyor
Yemeğin varsa sorun etme. Yoksa da uydur kaydır kolayından.. yada kahvaltılık yersiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?