Fazla da kuralların dışına cikmayak malum komutanimizaynen aynen ben hep kural dışı hareket ederim guzel oluyo
Ben pudingli kek, mercimek köfte, çorba salata, yaptım yine savaş alanına çevirdim mutfağımı ne güzel temizlemiştimNego 18.10 da mutfağım toplandı madalya ve çiçeğimi bekliyorum. Bugün aldım aldım yarın 6 da eve geleceğim için o iş yaş bi daha.....
Anka sen de bendensin eşim de çok kızıyor yemek yaparken mutfağı çok kirletiyormuşum iş yaparken bi taraftan temizlicekmişim.....bitirince temizliyorum ona da tahammülsüz....Ben pudingli kek, mercimek köfte, çorba salata, yaptım yine savaş alanına çevirdim mutfağımı ne güzel temizlemiştim
Ben yemek yaparken sen toplasan da yeniden aşık olsam sana deseneAnka sen de bendensin eşim de çok kızıyor yemek yaparken mutfağı çok kirletiyormuşum iş yaparken bi taraftan temizlicekmişim.....bitirince temizliyorum ona da tahammülsüz....
Yav buldun yemek yapan kadını bi de yemek yapımı bitmeden temizlemesini bekliyorsun
Ama ne güzel menü öyle o. O menü bende olsun mutfak dağınık olsun nolcak ki toplanır
Pudingli kek gördum tarifini de hic yapmadim guzel oluyo mu misafire yapilir miBen yemek yaparken sen toplasan da yeniden aşık olsam sana desene
Gel canım beraber yiyelimyarın diyete başlıyorum da jübile yapayım dedim
Ever ben yapıyorum poke kek diye arat beğenilir de hep.Pudingli kek gördum tarifini de hic yapmadim guzel oluyo mu misafire yapilir mi
Çok çalışkansın bugünMutfagi topladim kuruyan camasirlari katladim ütüm yoktu su anlik. Sükurler olsun bugünü de böyle kosturarak kapattik
Yarin sadece kendime bakmayi dusunuyorum hakettim
Supürgenin filtresiyle borularini temizlerim
Kisisel bakim yaparim
Bide ödevi yaparim
Ben yemek yaparken sen toplasan da yeniden aşık olsam sana desene
Gel canım beraber yiyelimyarın diyete başlıyorum da jübile yapayım dedim
Hemen bakiyorumEver ben yapıyorum poke kek diye arat beğenilir de hep.tam tembel işi ama işte bulaşık çok çıkıyor
Yarın hunharca yaticam yeter bu kadar bi haftaÇok çalışkansın bugün
Nereye gitti negooo
Olsunnnn temiz olsun zamanla porsiyon da azalır sıkıntı değilBen temizim sadece miktar olarak biraz dolu yemişim şiştim onun dışında bişeyim yok
Bak ama bulaşık çıkarma akşam akşamHemen bakiyorum
Haha yok yok misafir gelcegi zaman aklimda bulunsun degisik tarif diye baktim hakkaten güzelmişOlsunnnn temiz olsun zamanla porsiyon da azalır sıkıntı değil
Bak ama bulaşık çıkarma akşam akşam
Bi yere gitmedi topiğe gel diye şey ettim biraz duygusal çağırmış olabilirim.Nereye gitti negooo
Tonlu okudum bu yazdığını sonunda sesim titrediBi yere gitmedi topiğe gel diye şey ettim biraz duygusal çağırmış olabilirim.
Balık burcuyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?