Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anam bir islak kek yapayım dedim evde kakaom yok ben de kakaolu pudingle yaptım toz halde kattim kek harcına.. ne bileyim olmuş ama öyle tam havasını vermemiş sanki ıslak kekin... amannnn paketli gıdalardan iyidir yesin çok çocuk işte..

Ben pudingli kek, mercimek köfte, çorba salata, yaptım yine savaş alanına çevirdim mutfağımı ne güzel temizlemiştim
Anka sen de bendensin eşim de çok kızıyor yemek yaparken mutfağı çok kirletiyormuşum iş yaparken bi taraftan temizlicekmişim.....bitirince temizliyorum ona da tahammülsüz....
Yav buldun yemek yapan kadını bi de yemek yapımı bitmeden temizlemesini bekliyorsun
Ama ne güzel menü öyle o. O menü bende olsun mutfak dağınık olsun nolcak ki toplanır

Mutfagi topladim kuruyan camasirlari katladim ütüm yoktu su anlik. Sükurler olsun bugünü de böyle kosturarak kapattik
Yarin sadece kendime bakmayi dusunuyorum hakettim

Supürgenin filtresiyle borularini temizlerim
Kisisel bakim yaparim
Bide ödevi yaparim

Ben yemek yaparken sen toplasan da yeniden aşık olsam sana desene
Gel canım beraber yiyelim yarın diyete başlıyorum da jübile yapayım dedim

Çok çalışkansın bugün

7 den sonra kalktim olsun gec degil. hizlica topladim süpürdüm halilari da kaldirip altlarini sildim
toz aldim. salonun masa sandalyeleri sildim. wc yikadim camasir attim makinaya.
yemek yedirdim cocuklara
mutfagi tekrar topladim
alt dolaplari sildim
kuruyan camasirlari katladim yerlestirdim
banyoyu sildim.
duş alıp helva kavurucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…