BendeBugün herkes hızlı başlamış ben hala pinekliyorum
Şamdan gi insan bekler telligini.terliksuu nerde geldi mi
pencereleri içten sildim tozları aldım. bornoz havluları yıkadım. perdelere geçtim.
giderken astigim çamaşırlari katliyom şimdi.
Şamdan gi insan bekler telligini.
sen benden önce başlamışsındir diye sinsice yaptım
Ben şarkı söylüyom hadi birlikte söyleyelim
Yok vallahi yeni basliycam.sen benden önce başlamışsındir diye sinsice yaptım
Bence de aynen böyleÖyle şey mi olur canım gelene güzel görünecek diye çocuk çocukluk yapamayacak valla ben hep diyorum temiz olsun dağınık olması önemli değil çocuk var bu ev onunda sadece bize ait değil
Yok vallahi yeni basliycam.
Bu ne tepki ya anlamış değilim kendi fikrimi söyledim utu işinden nefret ederim.bunu söylemek sucmu elestru olarak mı algiladiniz.kizgin emoji kendi duygum suze yapilmis birşey yok asla negatif biri değilim.negatif olan sizlersiniz tahamulsüzsunuz ayrıca.insanlar beğenmeye bilir hoslanmya bilir hatta benim gibi ütü işinden nefret edebilir.siz saygı duymak zorundasınız.yok saygı duymam diyorsanız herkese açık yapmayın sayfanizi olur biter.
Bana da tutsana süre bonus bulaşık yıkamam lazımÜtüyü kim seviyoki zaten?
Ama hiç bu şekilde yazan olmadı.
Karşıdan bi okuyun kendinizi pozitif durmuyorsunuz malesef.
Yoksa hepimize zor gelen oluyo sevmediğimiz oluyo napalım yine biz yapıyoruz.
Sayfayı okuyosanız bilirsiniz zaten ödevi beğenmiyo millet biri geliyo başka ver diyo biri geliyo erken ver diyo bunlar motive olmak için yaptığımız şeylerin üstüne hoş durmuyo.
Tepkinin sebebide bu. Siz belki çok normal yazdınız ama nasıl anlaşıldığıda önemli.
Yardımcı olmak için sayfa sayfa mesaj yazan bizleriz her türlü fikri paylaşan birbirimiz için süre tutanda bizleriz.
Kimseyle bir sorun gerçekten yok.
Aslansın yaaa cannn cannnnBen tutim mi boşum
Hemen alıp geliyorumBeklerim tabii ben de kahve içiyorum zati afiyet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?