Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet çok şükür o ikisi de sabah 6 da kalkar sağolsunlar aratmazlar hiç yokluklarını
Bilmem mi 5 tane de bende var boy boy kimi yatar kalkmaz kimi kalkar yatmaz yerler duymazlar içerler kanmazlar dokerler toplamazlar hepsi erkek cocugu tek başına kakılmış gibi debeleniyoru m hiç isim bitmez maalesef

Merhaba, iyi geceler :)
Açıkça söylemem gerekirse neredeyse hiç ütü yapmadığım için ütü ödevini yapmadım. Gerçi başka da bir şey yapamadım bugün. Haftanın yorgunluğu bugün çıktı, koltuktan kalkacak halim olmadı. Motive olabilmek için saatlerce temizlik videosu izledim Yine de bir şey yapmadım.

Bugün sadece;
Kahvaltı hazırladım, sonrasında mutfağı toplayıp, makinaya bulaşıkları yerleştirdim,
Eşim çöpü attı ama atılacak şeylerin ayarlamasını ben yaptım :),
Sadece salonun tozunu aldım,
Akşamüstü market alışverişine gittik,
Buzdolabını düzenleyip, temizledim, aldıklarımızı silip yerleştirdim,
Dünden kalan yemek vardı, yemek sonrası mutfağı temizleyip, bulaşık makinasını çalıştırdım,
İşle alakalı yarına hazırlık yaptım,

Yarın eşim işten erken gelirse birlikte temizlik yapacağız. Süpürüp silmesi ondan, toz alması bendenmiş Ev leş gibi oldu sanki, ev düzenli sayılır ama bütün eşyalar gözüme fazla geliyor, hepsini atasım var resmen.

nick benzerliği sanırım
2017 yok bende 2016-2018 var istersen
Ahh ya benim de nadir toplu oluyor o kadar nadir ki hemen fotoğraf çekiyorum unutmamak için

maşallah

ben bı taneyle böyleyim dört olsa ev çöp eve döner galiba Allah sana kolaylık versin canım:)

Maddelerimizi yazalım Aktif Lora kk birinci noteri önden küçükler piliz.

Büyük olarak arkanızı kollarım sizin.

iş yerinde masamdaki iki haftalık tozu pisliği dezenfekte etcem

evde bulaşık makinesini eşim bosaltmamis olursa onu bosaltirim.

çamaşır yıkayıp ascam, dün astiklarimizi toplar katlarim.

maneviye geçeyim:)
anamı arayacam
arkadaşlarımla kahve icicem
akşam ders çalışcam

oldu mu kaptanım kumandanım

Olsa olsa kumanda olur benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…