- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
- 113
Aaaaaa bunları yaparken badimizi dürtmeyecek miydik ben de benim badi yatıyor galiba diye akşama kadar yattıydım
Ben de yarım kilo kuru fasulye pişiriyorum iki akşam bir öğlen yiyorlar iyi oluyor
Ben de bütün gün uyuyayım diye uğraştım ama yok bi uyutmadılar. Çok zor geçti nedense oruç hiç halim kalmadıAh ah yatacak vakit olaydı kacirirmiydim hiç affetmezdimtelefonu elime alacak fırsat olmadı ama tamam kız yarın senin oturtursam banada kadirgali seda demesinler
Düdüklüm büyük olsa 1 kilo pişirip kavanozlara falan da katıcam ama sığmaz galibaben de yarın islarim çarşamba pisiririm anka:) iki gün gider bize de
Düdüklüm büyük olsa 1 kilo pişirip kavanozlara falan da katıcam ama sığmaz galiba
Resmen duygularımnan oynadıno yüzden seni kendime eş secemiyorum Pikachu
ondan kimse senle badi olmuyo zatenE noldu gene yoruldum bugün
Sözde yeni silip sermişim evi puh
Resmen duygularımnan oynadın
ondan kimse senle badi olmuyo zaten
Pikibiz o kadar aynı dünyanın insaniyiz ki etkimiz nükleer santral gibi olurdu malii. anla beni çiçeğim
Dur yeni kendime geliyorum daha nasıl kötüydüm allaha şükür daha iyiyim her yerim tertemiz ✔
Dur şurda iki dk vuslat hasreti ayrılık acısı çektirtmedin beAçmısın sen
Aşk garın doyurmuyor yemeğin üstüne iyi gidiyor amaDur şurda iki dk vuslat hasreti ayrılık acısı çektirtmedin be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?