Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yemek dışında herşey tamam, eşim dışarıda yiyecekmiş, yapmama gerek kalmadı Biraz tvde program izleyip yemek yedim. şimdi namaz kılıp kahvemi hazırlayacağım ders çalışacağım sonra da kitap okurum, vaktim kalırsa belki hobilerimle ilgilenirim. Buraya yazmak işe yaradı valla

Ben de yetişemiyorum zaten daha mutfaktan çıkarmadan oğlum uyandı şimdi tekrar uyutuyorum. pawlover dan bi 10 dk daha istemeyi düşünüyorum
Al senin olsun ben bilgisayar başına geçtim işi teslim edeyim yapcam yazdıklarımı

Al senin olsun ben bilgisayar başına geçtim işi teslim edeyim yapcam yazdıklarımı
Ben yazayım sen gelene kadar
Makineye çamaşır attım.
Kahvaltı bulaştığını Makineye koydum
Çaydanlık kirecini temizledim
Çaydanlığın altı, bir tavanın altını ve ocağın parçalarını beyaz sabunla telledim
Mutfak masasını detaylı temizledim
Dış ve iç kapıları sildim
Tozları aldım

Şimdi oğlumla meyve yiyoruz sonra devam.
Ispanak sirkeli su da bekliyor üşenmez ve işlerden sonra yorulmazsam ıspanaklı börek istiyor canım belki yaparım. Yoksa zeytinyağlısını yeriz

Okumadım bu kitabı okuduktan sonra yorumunu bizimle paylaşır mısın canım ? şu sıra kitap alışverişi yapacağım listeme ekleyebilirim
Tamam canım. Ama eğer okumadı isen bin muhteşem güneş kitabını alabilirsin çok güzel. Sonra Tahsin Yücel kumru ile kumru alabilirsin. Başka aklıma geldikçe yazarım istersen

Tamam canım. Ama eğer okumadı isen bin muhteşem güneş kitabını alabilirsin çok güzel. Sonra Tahsin Yücel kumru ile kumru alabilirsin. Başka aklıma geldikçe yazarım istersen
Bin Muhteşem Güneş’i okudum canım ama diğerini okumadım teşekkür ediyorum tavsiyen için

Mutfağı ve odamı topladım.
Merdivenleri yıkamaya çıkcam birazdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…