Yemek dışında herşey tamam, eşim dışarıda yiyecekmiş, yapmama gerek kalmadıGünaydıntam kurallar ne bilmiyorum ama şuraya yazayım yapacaklarımı belki akşama hepsini bitirmiş olurum, belki düzenli olmayı öğrenirim Sabah 7 de uyandım kahvaltı ettik, makinayı yerleştirdim, bi kahve içtik eşimi işe yolladım
Bugün;
Yatak odası toparlanacak, toz, süpürge ve silmesi yapılacak
Çamaşırlar yerleştirilecek
Yemek yapılacak
Tuvalet temizlenecek
Ders çalışılacak, bi sınava girilecek
Yarım kalmış bir kitabım var o okunmaya devam edilecek
Ay inşallah yaparım hepsini
Al senin olsun ben bilgisayar başına geçtim işi teslim edeyim yapcam yazdıklarımıBen de yetişemiyorum zaten daha mutfaktan çıkarmadan oğlum uyandı şimdi tekrar uyutuyorum.pawlover dan bi 10 dk daha istemeyi düşünüyorum
Ben yazayım sen gelene kadarAl senin olsun ben bilgisayar başına geçtim işi teslim edeyim yapcam yazdıklarımı
Okumadım bu kitabı okuduktan sonra yorumunu bizimle paylaşır mısın canım ? şu sıra kitap alışverişi yapacağım listeme ekleyebilirimSelamm
Eki Görüntüle 2727304
Bende bugün böyleNego
Ha bir de merdiven yıkıcam. Sonra da örgü örerim inşaAllah
pawlover
Ne oldu kuzum niye öyle yattın hayırdırKız ben 5 te uyudum 9 da zorla kaldırdı çocuklar
çocuklara patates közledim kahvaltı yaptırdım ben kahve içip uykumu açmaya çalışıyorum
Tamam canım. Ama eğer okumadı isen bin muhteşem güneş kitabını alabilirsin çok güzel. Sonra Tahsin Yücel kumru ile kumru alabilirsin. Başka aklıma geldikçe yazarım istersenOkumadım bu kitabı okuduktan sonra yorumunu bizimle paylaşır mısın canım ? şu sıra kitap alışverişi yapacağım listeme ekleyebilirim
Kafamın güzelliğine sizi de şahit etmişim yazcam yaptıklarımı yazcağıma yapcam yazdıklarımı demişim oysaki hiç bişi yazmadımAl senin olsun ben bilgisayar başına geçtim işi teslim edeyim yapcam yazdıklarımı
Bin Muhteşem Güneş’i okudum canım ama diğerini okumadım teşekkür ediyorum tavsiyen içinTamam canım. Ama eğer okumadı isen bin muhteşem güneş kitabını alabilirsin çok güzel. Sonra Tahsin Yücel kumru ile kumru alabilirsin. Başka aklıma geldikçe yazarım istersen
Benim pampalar nerde ya.
Dizi izliyorum bugün benim de pek bisey yapasim yok kalkamadim bi
Hangisinden aldin? şu üclü desenli olanlara iyi diyolar da denemedim hivHiç bişey yapasım yok aynen.
Bimden temizlik bezleri aldım biraz bakim belki içim açılır
Dizi izliyorum bugün benim de pek bisey yapasim yok kalkamadim bi
Hangisinden aldin? şu üclü desenli olanlara iyi diyolar da denemedim hiv
Gelmediler gidiyorum işte
burda misin gec mi kaldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?