- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Nego işleri bitirmiş yemek yapiyodur. Sende meydan oku hacı.
olmuyo demi onlar evdeyken. benimde baska odada otursa da enerjim gider hepİyide eşim evdeydi napim
Sağol canım❤Gecmis olsun kizlar
Ya hu evin çiçek gibi zaten,kaç gündür misler gibi yaptın.Bende yapılacak çok iş var daha ohooooİyide eşim evdeydi napim
Sağol canım, iyiyim hamdolsun. Bebek de iyi çok şükür 5 günlük olduk
Canım sağlıkla büyüsün❤Sağol canım, iyiyim hamdolsun. Bebek de iyi çok şükür 5 günlük oldukyalniz meme alma sıkıntısı yaşıyoruz, sütümü sagip veriyorum mecburen. Mmeye alıştırmak için çok çabalıyorum o yoruyor beni, üzülüp stres yapmamaya çalışıyorum sütüm gitmesin diye ama canım sıkılıyor çok.
Ay doğdu mu kuzu?Sağol canım, iyiyim hamdolsun. Bebek de iyi çok şükür 5 günlük oldukyalniz meme alma sıkıntısı yaşıyoruz, sütümü sagip veriyorum mecburen. Mmeye alıştırmak için çok çabalıyorum o yoruyor beni, üzülüp stres yapmamaya çalışıyorum sütüm gitmesin diye ama canım sıkılıyor çok.
Işte en sevdiğim sozzzzMutfağım gıcır gıcır
Sağolasın canimGecmis olsun kizlar
Ben çocukların yataklarını 2-3 ayda bir çamaşır suyu, beyaz sabun, genel temizlik karıltırış iki taraflı silip üzerinden de beyaz sirkeli suyla geçip balkona atıyorum. Akşama kadar balkonda duruyor. Ne koku ne leke hiç bişey kalmıyor.Kızlar bir soru sormak istiyorum
Ben Oğlan uzun zaman önce yatağında meyve suyu içmiş ve dökmüştü
Ben de çalıştığım için üstünkörü silmiştim
Benim kız en işteyken çamaşır suyu ile silmişti sonuç yatağın deseni falan gitti tabi
Kokuyordu vs cami açmıştım.
Unuttum gitti onu..
Bugün tekrar gördüm
Ne yapabilirim ?
Ne ile temizleyeyim ?
HımmBen çocukların yataklarını 2-3 ayda bir çamaşır suyu, beyaz sabun, genel temizlik karıltırış iki taraflı silip üzerinden de beyaz sirkeli suyla geçip balkona atıyorum. Akşama kadar balkonda duruyor. Ne koku ne leke hiç bişey kalmıyor.
püf nokta güneşte bekletmek zaten o çekiyor kokuyu.. kızın kaç yaşındaHımm
Yatağı çamaşır suyu ile silmek içime sinmiyor hem benimki desenli falan zaten desenin yarısı gitti kizin sayesinde
Beyaz sabunlu su güzel fikir. Sirke zaten vazgecilmezim❣
Güneş bulursam bekletirimpüf nokta güneşte bekletmek zaten o çekiyor kokuyu.. kızın kaç yaşında
Nerdesiniz ki bu gün bizim burası çok güzeldiGüneş bulursam bekletirim
Kızım 12 yaşında canım benimle büyüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?