Düzenli Evimiz & Hayatımız

cyd86 canım nasılsın,bebeğin nasıl
Sağol canım, iyiyim hamdolsun. Bebek de iyi çok şükür 5 günlük olduk yalniz meme alma sıkıntısı yaşıyoruz, sütümü sagip veriyorum mecburen. Mmeye alıştırmak için çok çabalıyorum o yoruyor beni, üzülüp stres yapmamaya çalışıyorum sütüm gitmesin diye ama canım sıkılıyor çok.

Canım sağlıkla büyüsün❤
Hiç pes etme,benimki 20 gün bir kere bile tutmadı.Senin gibi sağıp verdim.Tomrisin emzirme notları diye bir blog var,oraya bakabilirsin

Hayırlı aksamlar kızlar.
Bugun 6 da kalktım.
Uyumadım. Kur'an okudum.
Ocagı temizledim, çaydanlıkları ovdum. (Bilmeden odevi yapmışım), kişisel bakım yaptım.
Sonra kahvaltı ettim toparladım.
Oturma odasını kıs dizaynına cevirdim. Kanepeler l seklimdeydi kaloriferi açmak iöin karşılıklı koydum. - kapısını, peteğini, primlerini sildim, Vileda ve süpürge yaptım.
Ytak odası ve salonu yüzden topladım dagınıklığı. Sonra portmanto (ayakkabılıkşa birleşik) sildim düzenledim.
Evdeki tüm aynaları sildim.
Yeöegi koydum. Bir sureye calıştım (tecvidine)
Sonra yemek.
Misafir WC sini temizledim. Çöpü, kirli sepetini yıkadım, havluluk havalandırma dolaplar vs temizledim detaylı.
Düdüklü tencere ve çorba tencere mi ovdum. Bunu ödev oldugu için yazdım. Her yemekten sonra tencerelerim elde ovuyorum. Çelik leke kalıyor çünkü. Bu kadar şimdi biraz Kur'an okuyup klavye calışacağım

Ay doğdu mu kuzu?
Masallahhhhh

Kızlar bir soru sormak istiyorum
Ben Oğlan uzun zaman önce yatağında meyve suyu içmiş ve dökmüştü
Ben de çalıştığım için üstünkörü silmiştim
Benim kız en işteyken çamaşır suyu ile silmişti sonuç yatağın deseni falan gitti tabi
Kokuyordu vs cami açmıştım.
Unuttum gitti onu..
Bugün tekrar gördüm
Ne yapabilirim ?
Ne ile temizleyeyim ?

Ben çocukların yataklarını 2-3 ayda bir çamaşır suyu, beyaz sabun, genel temizlik karıltırış iki taraflı silip üzerinden de beyaz sirkeli suyla geçip balkona atıyorum. Akşama kadar balkonda duruyor. Ne koku ne leke hiç bişey kalmıyor.

Hımm
Yatağı çamaşır suyu ile silmek içime sinmiyor hem benimki desenli falan zaten desenin yarısı gitti kizin sayesinde
Beyaz sabunlu su güzel fikir. Sirke zaten vazgecilmezim❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…