- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Neden canım hasta mısın ? Yoksa canını sıkan bir durum mu oldu ?Uzanıcam şimdi çocuklar durursa.Tadım yok hiç
Aman canım dikkat et küf için özel boyalar var cif ile süngerin yeşil tarafıyla silince de çıkıyor küf izleri sonra da durulamak lazım tabi de alerjik astım için risk oluşturuyor duvar küfleri çocuk odasındaymış üstelik dikkatli olun kuzumOğlanın odasının duvarları küf tutmaya baslamis çamaşır suyu ile sildim mecburen , çamaşır suyunu sevmeyen ben
Bir de eldivensiz..
Neyse korona uzak durur benden diye avutuyorum kendimi
Sildim sildim canım sagol.Neden canım hasta mısın ? Yoksa canını sıkan bir durum mu oldu ?
Aman canım dikkat et küf için özel boyalar var cif ile süngerin yeşil tarafıyla silince de çıkıyor küf izleri sonra da durulamak lazım tabi de alerjik astım için risk oluşturuyor duvar küfleri çocuk odasındaymış üstelik dikkatli olun kuzum
Benle mineyse umudunu kırmayayım
Oturma odasına başladım saat 2 de. 45 dakika alarm kurdum. tv sehpasını çektim altını süpüreyim diye kablo koptu. Kabloyla uğraşırken alarm çaldısonuç oturma odası da kaldı kablo da kaldı
Sakın silme canım daha çok yayılır.Yılllarca çektim küften.Sprey şişeye sulandır çamaşır suyunu,küflü yere sık beklesin hiç silme,kendi kendine gider.Duş perdesine bile sıkıyorum küf oluncaOğlanın odasının duvarları küf tutmaya baslamis çamaşır suyu ile sildim mecburen , çamaşır suyunu sevmeyen ben
Bir de eldivensiz..
Neyse korona uzak durur benden diye avutuyorum kendimi
Çok geçmiş olsun bence çok yoruyorsun kendini
Geçmiş olsun
Nego çok geçmiş olsun
Sağolun,evet kırgınlık var birazNeden canım hasta mısın ? Yoksa canını sıkan bir durum mu oldu ?
Aman canım dikkat et küf için özel boyalar var cif ile süngerin yeşil tarafıyla silince de çıkıyor küf izleri sonra da durulamak lazım tabi de alerjik astım için risk oluşturuyor duvar küfleri çocuk odasındaymış üstelik dikkatli olun kuzum
Allah şifa versin canımSağolun,evet kırgınlık var biraz
Dikkat et dinlen direncin düşmesinKırgınlık var kızlar,korona atlattım iki ay oldu.Hala vücudum çok yorgun.
Ihlamur az kalmıştı,kuşburnu vardı yapayım
Aaa bunu bilmiyordum yani spreyle sıkmayı? Bir dahakine denerim teşekkür ederimSakın silme canım daha çok yayılır.Yılllarca çektim küften.Sprey şişeye sulandır çamaşır suyunu,küflü yere sık beklesin hiç silme,kendi kendine gider.Duş perdesine bile sıkıyorum küf olunca
Aksam yemegim ve balkon yikamam kaldi bi kuzumM merve_eymen
Y Yagber42
Ne yaptınız kizçeler?
Benim bir buzdolabi temizliği bir akşam yemeği kaldi yapılacak hepsi bitti diğerlerinin.
Benim minik tirtillarim da uyanmak üzere. Onları çok özlüyorum temizlik yaparken ama onlar da bana yardım ediyor ucundan
Kahve ve kekik çayı öneriyorum ikisi inanilmaz dinç tutuyor.Kırgınlık var kızlar,korona atlattım iki ay oldu.Hala vücudum çok yorgun.
Ihlamur az kalmıştı,kuşburnu vardı yapayım
Benimkide öyle büyüme atağı deyip beklicez deseneYok canım gun ıcınde gayet neselı vs sadece biraz ıstahı gitti gıbı onuda sutu cogalttı
Bende şimdi oğlumun bazasını altını düzenledim temizledim bir oyuncak dolabı kaldı ama onada izin vermiyor oyun oynayacakmış o yüzden büyük ihtimal yarına kaldı yani bitti ama yarın içinde yemek yapayım diye bir daha mutfağa giricem eşim ise giderken evden götürüyor bugün yaptığım yetmeyecek gibiM merve_eymen
Y Yagber42
Ne yaptınız kizçeler?
Benim bir buzdolabi temizliği bir akşam yemeği kaldi yapılacak hepsi bitti diğerlerinin.
Benim minik tirtillarim da uyanmak üzere. Onları çok özlüyorum temizlik yaparken ama onlar da bana yardım ediyor ucundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?