- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
O ben olsam mıAkşam 8den sonra kendime maraton arkadaşı arıyorum
Yorgunsan yıpratma hiç kendinii ama neee yorgunlukta kim diyosan beklerimO ben olsam mıbugün baya da iş yaptım aslında ne yapsam ki
Tam 8 de mutfağa giricem nohut haşladım onları buzluğa kaldırıcam gelirim ben istersenAkşam 8den sonra kendime maraton arkadaşı arıyorum
Süper olur vallahi ben de mutfağı toparlicam poğaça ve tatlı yapcam malum dönem delirdimTam 8 de mutfağa giricem nohut haşladım onları buzluğa kaldırıcam gelirim ben istersen
Bende yapacaktım kakao yok kaldım öyleSüper olur vallahi ben de mutfağı toparlicam poğaça ve tatlı yapcam malum dönem delirdim
Yaa tüh kötü olmuş ben pandemi başında sinirlenip nasıl stokladıysam hiç bişiyim bitmedi o yöndekiBende yapacaktım kakao yok kaldım öyle
Hatırlıyorum maya bulamamıştında bulunca bir kutuya yakın almıştınYaa tüh kötü olmuş ben pandemi başında sinirlenip nasıl stokladıysam hiç bişiyim bitmedi o yöndeki
Sütlü muhallebi yap o zaman. Hem hafif olur hem de lezzetliBende yapacaktım kakao yok kaldım öyle
Yoruldum bugün kaldı yarına kısmetseSütlü muhallebi yap o zaman. Hem hafif olur hem de lezzetli
Evet beni delirtmişlerdi kullandılar mı o mayaları merak ediyorumHatırlıyorum maya bulamamıştında bulunca bir kutuya yakın almıştın
Kapanmasına 10 dakika var. Ama malum üç harfli marketlerin pudingleri çok güzel oluyor.aklında bulunsun.Yoruldum bugün kaldı yarına kısmetse
Ahahha kullanmışlardır kız.Evet beni delirtmişlerdi kullandılar mı o mayaları merak ediyorum
İrmik helvası yapıcam karar verdimKapanmasına 10 dakika var. Ama malum üç harfli marketlerin pudingleri çok güzel oluyor.aklında bulunsun.
Afiyet olsun o zamanAhahha kullanmışlardır kız.
İrmik helvası yapıcam karar verdim
Rica ederim canım yıllardır çeke çeke buldum bir yolAaa bunu bilmiyordum yani spreyle sıkmayı? Bir dahakine denerim teşekkür ederim
Ellerine sağlık,herkes yapınca mutlu oluyorum ama sen yapabilince ayrı oluyorum❤@Birtekefem
Oturma odası toplandı süpürüldü koltuklar çekildi altlar süpürüldü yerler silindi mobilya ve TV lerin tozu alındı cam ve balkon kapısı içerden silindi
giriş topladın süpürüldü yerler silindi toz alındı
mutfağa giriyorum dönemezsem üzülme arkamdan yas tutma berhudar ol inşallah
Tamam canım
Allah şifa versin canım
Dikkat et dinlen direncin düşmesin
Sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?