Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkes dediği onun tarafı ise ver işte sende onunla mı içeceksin. Ne münasebet

Hangisi kız o kapaklı dediğin

Hangisi kız o kapaklı dediğin
Böyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalı burda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda

Eklentiler

• EDF7DAAE-D504-47E1-BD4B-7AAC9246AE70.webp
    82 KB · Görüntüleme: 41
Benim 11 maalesef. Akşam 10 da çekirdek çıtlattık ailecek. Ama o son çekirdek tabağı da bulaşık makinesine girdi valla....
Geç madalyası varsa talibim

Böyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalı burda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
Şekersiz çay içiyorum bazen kaşığı nere koyacağım diye elim ayağıma dolaşıyor yere düşmesin diye valla külahıyla heç uğraşamam

Hangi yörenin bu. Pek değişikmiş. Bunun kahve fincanını biliyom

Şekersiz çay içiyorum bazen kaşığı nere koyacağım diye elim ayağıma dolaşıyor yere düşmesin diye valla külahıyla heç uğraşamam
Ben bardağı almayı becerebilirsem kaşığı hemen tepsiye bırakıyorum. Ben şekersiz içiyorum kaşığı bırakayım diye zaten çocuklar kapağı kapatmaya çalışırken döküyoruz

ben anlamıyorum ya bazı şeyleri. Evi müzeye çeviriyorlar mesela sonra misafir geliyor hem ev sahibi gerilyor hem misafir. bir dünya masraf yapıp alınan eşyalar bir sürü anlam yükleniyor. Hem eşyaya hizmet ediyorsun hem de insanlar evine gelecek diye geriliyorsun. sade yaşam candır

Bence sorun değil,insanlar keyif almalı çay içerken,bende fincanda içerken hoşlanmıyorum mesela,ince belli bardak tercihim
Hoş görülebilir bir durum diye düşünüyorum.
O ne ya hu

Bu saate kadar neler yaptım
Dun aksamdan kalma mutfagı topladım Bulasıkları makınaya attım
Ocak ve tezgah sıldım
Eşime ve kızlara kahvaltı hazırladım ayrı ayrı
Yatakları kaldırdım
Kahvaltı
Butun odaların dagınıklıgını topladım
Makınaya camasir attım cıkma sini bekliyorum
Buyuk kızın saclarını taradım (kavga gurultu eslıgınde en son kestırıcem saclarını ama kıyamıyorum)

Yapılacaklar
Simdi kendim kahvalti yaparım
Dunkı camasirlar katlanıp yerlesecek
Makınada Kiler asılacak
Ev sil supur yapılacak
Kızım yaprak sarma istedi o sarılacak
Kızımla kuran calısılacak
Sımdılık bu kadar bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…