- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Herkes dediği onun tarafı ise ver işteBenim ailem uzaktaa. Misafirler hep onların. Benimde kp in özel bardağı var. Onla veriyorum. Bir eniştelerinin de var eniştenin kendi getirdi hatta bir tane kendine
Belli başlı kimselere ver dese verirdim. Ama herkese ver diyoooor. Düşüneyim bi bilmiyorum.
Hangisi kız o kapaklı dediğinBazen misafirliğe giderken bardağımı götürmediğime pişman oluyorum çay içemiyorum içimde kalıyorözellikle şu kapaklı bişeyin içinde gelen çayı mümkün değil içmeyi beceremedim hep döktüm. baktım ondan geliyor bardağı değiştirir misin diyebileceğim bi yer de değilse ayy ben pek çay içemiyorum mideme dokunuyor deyip geçiyorum
Böyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalıHangisi kız o kapaklı dediğin
Kahvemi içip mutfağa girişiyorum o zaman
Çamaşırlar bitmiş onları katlyarak başlayayım dedimdi
Benim 11 maalesef. Akşam 10 da çekirdek çıtlattık ailecek. Ama o son çekirdek tabağı da bulaşık makinesine girdi valla....Dün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
Ben banyoyu dipli köşeli duvarları silmeli filan bitirdim şimcik yatak odasına geçcemÇ
Çamaşırlar bitmiş onları katlyarak başlayayım dedimdi
Şekersiz çay içiyorum bazen kaşığı nere koyacağım diye elim ayağıma dolaşıyor yere düşmesin diye valla külahıyla heç uğraşamamBöyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalıburda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
Hangi yörenin bu. Pek değişikmiş. Bunun kahve fincanını biliyomBöyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalıburda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
Ben bardağı almayı becerebilirsem kaşığı hemen tepsiye bırakıyorum. Ben şekersiz içiyorum kaşığı bırakayım diyeŞekersiz çay içiyorum bazen kaşığı nere koyacağım diye elim ayağıma dolaşıyor yere düşmesin diye valla külahıyla heç uğraşamam
Konyadayım canım ben. Yöreyle mi alakalı bilmiyorum.Hangi yörenin bu. Pek değişikmiş. Bunun kahve fincanını biliyom
Harika maşallah çamaşırlarım bitti. Kahvaltı bulaşıklarını toplayıp ocağıma girişiyorum ben buhar makinesiyle buhar banyosu yaptıracağımBen banyoyu dipli köşeli duvarları silmeli filan bitirdim şimcik yatak odasına geçcem
Ben dun aksamki mutfagı bu sabah topladımDün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
Bence sorun değil,insanlar keyif almalı çay içerken,bende fincanda içerken hoşlanmıyorum mesela,ince belli bardak tercihimNe zaman misafir gelse onuda çağırırım. Hepsi eşimin akrabaları çünkü. Bana çay bardağı getirmiş küçücük çayları bunlarla vericem diyor. Neden dedim benimkiler büyükmüş birkaç kişi demis bardaklar büyük az çay içebiliyoruz ne alakaysa. Eee dedim bunları ne yapayım kendi bardak takımımı buyuk kullanma bizimkiler küçük bardakta çay seviyor diyor. İçeri gitti kendi bardaklarımla koydum. Ben onları misafir için almışım ne kadar aradım da buldum. Kullanmayacakmışım iyi valla. Çıkarken de suratı asık senin için dedim sevmiyorlarmış diyor hala. Sevmeyen içmez ne yapayım hem getirme dedim diyip yolladım. Küsüştük böyle işte. Haksız mıyım üzüldüm de çok severim ama sinirlendirdi beni
O ne ya huBöyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalıburda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?