Düzenli Evimiz & Hayatımız

Böyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalı burda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
Töbeler olsun ben de yeni gelinim diye dolaniyorum ortalikta valla haberim yok böyle bi modadan
Zaten pek sevmem abartiyi da
Degisik bi tarzmış.
Kahve fincanini gordum de çayını ilk kez görüyorum

Ben uyumusum beni bırakın siz devam edin
Şimdi uyandım kendime gelmeye çalışıyorum
Elektrik süpürgesi için servisi aradım verdim veristirdim oyuncak gibi elimde kalıyor parçaları falan neyse gelecekler inşallah da ne zaman...

Hani derler ya bi aksilik geldi mı üst üste gelir
Oturma grubum istikbal, bi cekyatinin da sanırım makası bozulmus onu da aldığımız yer yakın gidip oraya soylicem onlar servis yönlendirsin..

Ben tuvalet banyo temizliği dışında hiçbirşey yapmadım.
Süpürge bozuk hevesim yok.
Birazdan market için dışarı çıkıp gelince artık bir seyler dusunucem..
Ha evim pis durmuyor ama içim de rahat durmuyor iste

E noldu geldim ama pek bişey yapamadım.
Patates baskısını küçükte istedi onunla ilgilendim.
Sonra bi mutfağı topladım tavuk sote yaptım. Elde yıkancakları yıkadım o kadar.

Ders bitti şimdi kalkıyorum süpürüp silmeye oğlan halıya yumurta dökmüş onuda silicem hafta olmadı halıları sereli ulan

Eveet geldim yazayım artık

Makineye çamaşır attım
Bulaşıkları makineye attım
Yıkananları kaldırdım
Oyuncakları ve dağınıklığı topladım.
Mutfak oturma odası koridor ve yatak odasını süpürdüm.
Balkon halısını süpürdüm kaldırdım.
Balkonların zeminlerini süpürdüm sildim.
Çamaşır serdim.

Şimdi oğlanı uyuttum onunla beraber ben de yatcam İnşaAllah uyuyabilirim. Oruçluyum bugün kendimi fazla yormayacağım. Diğer oğlum okuldan gelince çocukları banyo yaptırcam. 3 makine katlanacak çamaşır var onları katlayacağım bir de yemek yapacağım inşaAllahu Teâlâ

Eş tarafım da kahveci bardağında içer çayı. Artık kim nasıl bardakta içer biliyorum servisi ona göre yapıyorum. Hatta kahveci bardaklarınıda kv ve görümcemin eşi getirdi bana. Çünkü yoktu eşim ve kendi ailem hep büyük bardak ya da normal ince belli çay bardağında içeriz. İlk bana da tuhaf gelmişti ama sonra düşündüm. Tanıdığım yabancı olmadığım yere gittiğimde kahveci bardağıyla çay gelse içmem büyük bardak isterim.

kendileri onlarda içsin bakayım 2. gün kaldırıp atarlar
kendim kullanmadığım bir şeyi misafirimde layık görmem ya

Tolere edilebilir bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle ufak meseleler büyüyüp çığ oluyor . Her iki taraf da altında kalıyor. Burda asıl mesele bardalar değil salgın zamanı misafir ağırlaması, salgın zamanı git geller hiç iyi değil.

Birtekefem badim nerdesin maratonda aklıma düştün bi anda
Canım benim bugün öyle yoğunum ki telefonu elime alamadım desem yeridir sabahtan evleri topladım bulaşık yalasik . 2 kilo pırasa 2 kilo yeşil fasulye pişirdim kötü olacak gibiydiler yarın nişanimiz var onun için kıyafetleri utuledim akşam taşınma işi var bir iki parça eşya Bi ihtiyaç sahibine vereceğiz onun için evleri sildim süpürdüm eşyalar kalkınca ortaya çıkmasın diye,birazdan görümcem gelecek oturmaya kısır çay demledim öyle işte bu arada oğlanı ders çalıştırdım okula gönderdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…