Cok gecmis olsun canimSağol ❤ dün pozitif çıktı iyi olucak inş
Bazen misafirliğe giderken bardağımı götürmediğime pişman oluyorum çay içemiyorum içimde kalıyorözellikle şu kapaklı bişeyin içinde gelen çayı mümkün değil içmeyi beceremedim hep döktüm. baktım ondan geliyor bardağı değiştirir misin diyebileceğim bi yer de değilse ayy ben pek çay içemiyorum mideme dokunuyor deyip geçiyorum
Töbeler olsun ben de yeni gelinim diye dolaniyorum ortalikta valla haberim yok böyle bi modadanBöyle bunlardan canım kesinlikle misafir az çay içsin diye icat edilmiş olmalıburda da meşhur olmuştu herkeste görmeye başlamıştım pandemi girdi araya şimdi nasıl bilmiyorum moda
Bende aynıyım kız. Bütün enerjimi emcukledi bu adamAllahım zerre isteğim halim yok ya işleri bırakıp yat diyor iç sesim
Eş tarafım da kahveci bardağında içer çayı. Artık kim nasıl bardakta içer biliyorum servisi ona göre yapıyorum. Hatta kahveci bardaklarınıda kv ve görümcemin eşi getirdi bana. Çünkü yoktu eşim ve kendi ailem hep büyük bardak ya da normal ince belli çay bardağında içeriz. İlk bana da tuhaf gelmişti ama sonra düşündüm. Tanıdığım yabancı olmadığım yere gittiğimde kahveci bardağıyla çay gelse içmem büyük bardak isterim.Ne zaman misafir gelse onuda çağırırım. Hepsi eşimin akrabaları çünkü. Bana çay bardağı getirmiş küçücük çayları bunlarla vericem diyor. Neden dedim benimkiler büyükmüş birkaç kişi demis bardaklar büyük az çay içebiliyoruz ne alakaysa. Eee dedim bunları ne yapayım kendi bardak takımımı buyuk kullanma bizimkiler küçük bardakta çay seviyor diyor. İçeri gitti kendi bardaklarımla koydum. Ben onları misafir için almışım ne kadar aradım da buldum. Kullanmayacakmışım iyi valla. Çıkarken de suratı asık senin için dedim sevmiyorlarmış diyor hala. Sevmeyen içmez ne yapayım hem getirme dedim diyip yolladım. Küsüştük böyle işte. Haksız mıyım üzüldüm de çok severim ama sinirlendirdi beni
Gittin mi gelem miAma heryer karmakarışık bı yerden baslamam lazım. Yarım saatte neler yapabilcem. Kendimle yarisayim
Niye üzülüyorsun yarına kalır yemekBenim esim evdeymiş bugün yoksa çok süper olurdu bir de üstelik ben dün ekstradan yemek yaptım bugün ise gidecek diye
kendileri onlarda içsin bakayım 2. gün kaldırıp atarlarBen bardağı almayı becerebilirsem kaşığı hemen tepsiye bırakıyorum. Ben şekersiz içiyorum kaşığı bırakayım diyezaten çocuklar kapağı kapatmaya çalışırken döküyoruz
ben anlamıyorum ya bazı şeyleri. Evi müzeye çeviriyorlar mesela sonra misafir geliyor hem ev sahibi gerilyor hem misafir. bir dünya masraf yapıp alınan eşyalar bir sürü anlam yükleniyor. Hem eşyaya hizmet ediyorsun hem de insanlar evine gelecek diye geriliyorsun. sade yaşam candır
Tolere edilebilir bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle ufak meseleler büyüyüp çığ oluyor . Her iki taraf da altında kalıyor. Burda asıl mesele bardalar değil salgın zamanı misafir ağırlaması, salgın zamanı git geller hiç iyi değil.Ne zaman misafir gelse onuda çağırırım. Hepsi eşimin akrabaları çünkü. Bana çay bardağı getirmiş küçücük çayları bunlarla vericem diyor. Neden dedim benimkiler büyükmüş birkaç kişi demis bardaklar büyük az çay içebiliyoruz ne alakaysa. Eee dedim bunları ne yapayım kendi bardak takımımı buyuk kullanma bizimkiler küçük bardakta çay seviyor diyor. İçeri gitti kendi bardaklarımla koydum. Ben onları misafir için almışım ne kadar aradım da buldum. Kullanmayacakmışım iyi valla. Çıkarken de suratı asık senin için dedim sevmiyorlarmış diyor hala. Sevmeyen içmez ne yapayım hem getirme dedim diyip yolladım. Küsüştük böyle işte. Haksız mıyım üzüldüm de çok severim ama sinirlendirdi beni
Canım benim bugün öyle yoğunum ki telefonu elime alamadım desem yeridir sabahtan evleri topladım bulaşık yalasikBirtekefem badim nerdesin maratonda aklıma düştün bi anda
8 buçukDün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
Ben varım
Seninle her şeye varım ben
Kaç mali kaçDün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
Bonus
pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?