- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
canım Kayınvalidenle demek bir yakınlığınız var ki bardak getirip onunla ikram etmeni söyleyebilmiş takılmasaydın keşke ben de olsam canım sIkılır mı sıkılır ama dışardan bakan göz olarak kendini üzmeye değmez benceNe zaman misafir gelse onuda çağırırım. Hepsi eşimin akrabaları çünkü. Bana çay bardağı getirmiş küçücük çayları bunlarla vericem diyor. Neden dedim benimkiler büyükmüş birkaç kişi demis bardaklar büyük az çay içebiliyoruz ne alakaysa. Eee dedim bunları ne yapayım kendi bardak takımımı buyuk kullanma bizimkiler küçük bardakta çay seviyor diyor. İçeri gitti kendi bardaklarımla koydum. Ben onları misafir için almışım ne kadar aradım da buldum. Kullanmayacakmışım iyi valla. Çıkarken de suratı asık senin için dedim sevmiyorlarmış diyor hala. Sevmeyen içmez ne yapayım hem getirme dedim diyip yolladım. Küsüştük böyle işte. Haksız mıyım üzüldüm de çok severim ama sinirlendirdi beni
AhaOlur canım sonuçta pis değilki
Aynen canım ya ben de çok geriliyorum hele çocuk da yanımdaysa bir şey kırıp dökmeden bi an önce evimize dönelim diye dua ediyorum içimdenBen bardağı almayı becerebilirsem kaşığı hemen tepsiye bırakıyorum. Ben şekersiz içiyorum kaşığı bırakayım diyezaten çocuklar kapağı kapatmaya çalışırken döküyoruz
ben anlamıyorum ya bazı şeyleri. Evi müzeye çeviriyorlar mesela sonra misafir geliyor hem ev sahibi gerilyor hem misafir. bir dünya masraf yapıp alınan eşyalar bir sürü anlam yükleniyor. Hem eşyaya hizmet ediyorsun hem de insanlar evine gelecek diye geriliyorsun. sade yaşam candır
Geliyorlar ona yapacak bir sey yok guya ev görmesi.Tolere edilebilir bir konu olduğunu düşünüyorum. Çünkü böyle ufak meseleler büyüyüp çığ oluyor . Her iki taraf da altında kalıyor. Burda asıl mesele bardalar değil salgın zamanı misafir ağırlaması, salgın zamanı git geller hiç iyi değil.
Ellerine sağlık kuzum ❤ kolay gelsin işlerinde.Anka Bonus işleri bitirdim üstüne bir de toplantı yaptım geldim.
Yaptıklarımı yazıp kaçayım iş kitlendi yine♀
- banyo dolaplarının içlerini üstlerini sildim
- banyo camını iç dış sildim
- aynaları sildim
- detaylı toz aldım
- duvarları sildim
- duşakabin, lavabo, tuvalet cifledim
- yerleri elimle sildim
- yatak odası detaylı toz aldım
- tülü yıkadım astım
- alez nevresim çıkardım makineye attım yenilerni taktım
- şifonyerin içini sildim düzenledim
- aynaları sildim
- detaylı süpürdüm, yerleri elimle sildim
- yemek yaptım
- mutfağı toparladım
- balkonu süpürdüm sildim
- çiçeklerimi suladım
- kuşun kafesini pakladım
Neden özellikle bugün?bugün saç kesim ve boya günüsaçımı da boyiyim.4 saat dolcak birazdan komple gircem duşa
Çamaşır makinesini çekebiliyorsan helal sanaBugün neler yaptım :
Kahvaltı faslı
Mutfağı topladım
Bütün halıları fırçaladım, süpürdüm kaldırdım
Kapılar ve pencere önleri dahil toz aldım
Wc temizledim
Banyo temizledim
Havlularını ve çöp kovalarını değiştirdim
Oturma odasının koltukları çektim, süpürdü, sildim
Antreyi süpürdüm, sildim, antrede ki dolabın üstünü düzenledim
Çamaşır makinesini çekip altını sildim
Mutfağı süpürdüm, sildim
Fırını çektim, altını sağını solunu sildim
Buzdolabı ve derin dondurucunun yüzünü sildim
Çocuk odasını süpürdüm, sildim
Yatak odasını süpürdüm, sildim
Salonu süpürdüm
Kuşların kafesi temizledim
Bütün halıları serdim
Banyonun pas pasını değiştirdim
İki makine çamaşır astım
Dün ki iki sepet çamaşırı katladım, yerleştirdim
Çocuklara öğlen yemeği verdim
Akşam yemeğini hazırladım ( yayla çorbası, tavuk sote, vişne hoşafı, un helvası)
Mutfağı topladım
Akşam yemeği yendi, yine mutfağı topladım
Hatırladıklarım böyle, dip köşe tertemiz oldu
Gecmis olsun..Sorma öbür oğlanda hastalandı.. hastanede serum ve buhar aldı şimdi eve geliyo..
Kaçta çıkalım samdanımMehfam ile biz akşam mutfak toplamak için yarım saatlik maratona cikicaz.
katılmak isteyen arkadaşlar varsa bekleriz:)
Kaçta çıkalım samdanım
Tamam uygun canım18:30-19:00 uygun mu sana reyyancim? ben de biraz oturayım:)
Teşekkür ederim.. ama aylar önceydiGecmis olsun..
Sevindimmm bak bunaTeşekkür ederim.. ama aylar önceydi
Maşallah canım Allah kolaylık versin ne okuluna gönderdin?Canım benim bugün öyle yoğunum ki telefonu elime alamadım desem yeridir sabahtan evleri topladım bulaşık yalasik. 2 kilo pırasa 2 kilo yeşil fasulye pişirdim kötü olacak gibiydiler yarın nişanimiz var onun için kıyafetleri utuledim akşam taşınma işi var bir iki parça eşya Bi ihtiyaç sahibine vereceğiz onun için evleri sildim süpürdüm eşyalar kalkınca ortaya çıkmasın diye, birazdan görümcem gelecek oturmaya kısır çay demledim öyle işte bu arada oğlanı ders çalıştırdım okula gönderdim
Ayyy şeyyy ımmmm kem kümNeeeyy vay be sende mi brutus ufacık minnacık boslugumu böyle dolduruyorsun he
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?