• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben derledi topladım sildim supurdhm şimdi oğlanı yemek yedirip yatıracağım valla böyle olmaz birtekefem dedim dursamda işler bana baka baka şaşı olacaktı bende onlarida kurtardım kendimi de birtek bulaşık makinesinde bulaşık var yıkanıyor onları yerlestirryim 3 gün yatacağım :63::KK55::rolleyes:
Ben de başlayacağım inşallah

Çocuğu uyuturken uyuyakalmışım 1 saat uyudum kendime gelmişim ya☺️bulaşık makinesini boşalttım eşim balık tutmuştu turna balığı onu temizlemistim sabahtan limon suyu sarımsak yaptım terbiye gibi tadından pek hoşlanmıyoruz turna balığınin birde böyle deneyelim dedim varmi bildiğiniz güzel Bi tarif kızlar

🍀Akşamdan kalan birkaç parça bulaşığı elde yıkadım
🍀Üç tepsi poğaça yaptım , dondurucuya kaldırdım, çıkan bulaşıkları elde yıkadım
🍀Kahvaltı hazırladım , topladım, bulaşıkları yıkadım
🍀Yatakları topladım
🍀Bir sepet çamaşır astım
🍀Tüm evi süpürüp, topladım
🍀Yemek yapılacak 🙄

Selam kızçeler

Hemen durum bildirimi yapayım
Her yerim mis gibi oldu
Baya önce bitti isim ama market, aldıklarını yıka diz yazamadım.
Yatak odası, çocuk odaları komple supurulup silindi.
Hol supurulup silindi , halısı silkelendi.
Banyo yıkandı.
Çamaşır atıldı.
Asıldı.
Salon kaldırılıp komple dip köşe bucak supurulup sirkeli su ile mis gibi silindi.
Mutfak toplandı masa tezgah silindi yer supuruldu.
Biliyomusunuz daha yemek yapmadim🤪😂😂
Kurbandan kalma koca dana ilikli kemik vardı onu haşladım mis suyuna nohut hemen yaparım şimdi..
Dünden pilav da var ..
Benim adam iki gün evde yasak var diye.
Bir de yıllık izin çakmış 7 gun:D
Desenize kafayı yicem:D:D

Selametle

Hayırlı sabahlar
88ed49021315ee3edd78bba62b82b1e0.webp

Herkese günaydın bedenim ayakta ruhum uyuyor ama gece yazamadım mutfağını topladım sildim düzenledim öyle yattım hatta yıkanmış bulaşıkları bırakıp gidecekken Nego Nego m kulağıma fısıldadı toplamadan yatma sakin 🤭🤭diye kurulayıp yerleştirip yattim
Bonus Bonus Çok Çok sevindim canım inşallah eve geldi sağlığı yerinde mesajınıza hep birlikte kutlarız

Herkese günaydın bedenim ayakta ruhum uyuyor ama gece yazamadım mutfağını topladım sildim düzenledim öyle yattım hatta yıkanmış bulaşıkları bırakıp gidecekken Nego Nego m kulağıma fısıldadı toplamadan yatma sakin 🤭🤭diye kurulayıp yerleştirip yattim
Bonus Bonus Çok Çok sevindim canım inşallah eve geldi sağlığı yerinde mesajınıza hep birlikte kutlarız
Ne güzel eline sağlık😍
Hayırlı sabahlar bende camları silmeye başladım
Kızın canlı dersleri olduğu için oda oda yapıyorum
Mutfağı toplayıp babama okuyup yatıyorum
Kolay gelsin canım

Back
X