Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç yemesi yoktu benim kızımın. Yemek yemeğe başladı. Eti de çok seviyordu ama birinden et sevmiyorum diye duymuş, ben de et yemeyeceğim dereye başladı. Köfte yiyor ama kuşbaşı, tavuk yemiyor. Yavaş yavaş yedirmeye çalışıyoruz.

çiğ yumurta ve kararmis muz mu

yoooo beybi yoooo
ben kendime kürü istemiyosan sakin olacaksin maykil diyerek fren yapsam daha iyi

bizimki görünce basliyo anne kötü, kötü.
bazen canı cekiyo yemeye yelteniyo içi almıyo hemen midesi kalkiyo. inşallah kreste düzelir diye umuyorum

inşallah seninki de yer zamanla hepsini:) ben 26 yaşından sonra yedim domatesi mesela

Odevi yapamadim samdan cunku yarin koltuk ve sandalyelerimi yikamaya gelecekler. Halilarimi da gonderecegim. Cumartesi tatil malum benim bi guzel evi paklamam lazim hazir esim de izinliyken Ama bugun dunden birikmis 3 makina camasiri katladim yerlestirdim. Esimin uniformalarini utuledim astim. Bir de kizimi yikadim. Bence o en zoruydu

eline sağlık canım ya :) daha ne olsun

iyi olmuş yikamaci çağırman
esin ne is yapiyo ki :)

kk birinci noteri Bir de yazmayi unuttum. Sabah icin borek bile yaptim firinda pisiyor su an. Sabah 7de kahvalti var malumunuz. Bu sene 3 yasla calisiyorum. Bol enerjiye ihtiyacim var

ooo masallah canim ya :) börek yaptıysan daha neki

kres öğretmeni falan misin sen :) 3 yaş deyince :)

eline sağlık canım ya :) daha ne olsun

iyi olmuş yikamaci çağırman
esin ne is yapiyo ki :)
Polis kuzum. :) Uniforma yika utule yapmaktan artik kurudum Istifa etse fena olmaz su siralar. Allahtan pantolon utuleyemedigimi saniyor da onlari kendi yapiyor

ooo masallah canim ya :) börek yaptıysan daha neki

kres öğretmeni falan misin sen :) 3 yaş deyince :)
Devlet anaokulu. 3 yas grubumuz da var. 3 senedir mecburi aciyoruz 36 aydan 48 aya kadar bir sinifimiz daha var :)

Polis kuzum. :) Uniforma yika utule yapmaktan artik kurudum Istifa etse fena olmaz su siralar. Allahtan pantolon utuleyemedigimi saniyor da onlari kendi yapiyor

benim esim de polis ama üniforma giymiyo simdilik:) ama beyaz gömlek utulemekten de benim iflahim kesilmisti takim giyiyo

Devlet anaokulu. 3 yas grubumuz da var. 3 senedir mecburi aciyoruz 36 aydan 48 aya kadar bir sinifimiz daha var :)

oooooo masallah
ben de ponçik oğlumu baslaticam yakinda krese :) 22 aylık su an :)

Allah kolaylık versin minnak minnak insanlae hem çok tatlılar hem çok yorucu

benim esim de polis ama üniforma giymiyo simdilik:) ama beyaz gömlek utulemekten de benim iflahim kesilmisti takim giyiyo
Bir ara sivil calisiyordu. O zaman sadece pantolon gomlek derdi vardi. Simdi sapkasina, corabina kadar utulu istiyor. utuye takintili bir adam cunku. 2.5 senedir evliyiz. Evlendigimiz ilk hafta bilerek bol cizikli utuledim pantolonlarini o gun bugundur kendi utuluyor. Hala bilmiyorum saniyor. Omur boyu bildigimi soylemeye niyetim yok. Kendi yapsin Aslinda nasil bilmedigimi dusundu anlamadim. Her gun takim elbise giyen memur bir babanin kiziyim. Annem yoruluyor diye genelde ben utulerdim babamin kiyafetlerini Dusunemedi bunu heralde

oooooo masallah
ben de ponçik oğlumu baslaticam yakinda krese :) 22 aylık su an :)

Allah kolaylık versin minnak minnak insanlae hem çok tatlılar hem çok yorucu
Bugun ilk kez geldiler. Cok komiklerdi. Her biri bir tarafta agliyor Bacagima yapisan mi dersin, gogsumde yatmak isteyen mi Sadece oyun oynadik oysaki. Bu kadar aglayacak ne varsa Oglen de evlerine gonderemedim. Bu sefer de gitmeyecegiz diye agliyorlardi sipaciklar O kadar yorulmusum ki kizima enerjim kalmamis bugun. En son 9 aylik bebege nolur artik emeklemeyelim oturalim annecim diye yalvariyordum

aman birak aman anlamasin ben yapmazdim o kadar iyi yapiyosun valla gitsin terziyle anlassin utusu icin

seni kocaci gördüm biraz en sevdigim

Merhaba canim . Devlet anaokulu derken 3 yas grubuna oldgnu blmiyordum heryerde yok dimi istanbuldayim ben ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…