Düzenli Evimiz & Hayatımız

aman birak aman anlamasin ben yapmazdim o kadar iyi yapiyosun valla gitsin terziyle anlassin utusu icin

seni kocaci gördüm biraz en sevdigim
Terzi yok ki ilcede. Vermesi icin ile gitmesi lazim Yazik zaten cok yoruluyor kiyamiyorum adama valla. kocaciyim galiba Ama o da cok hanimcidir bak. Karakolda hanimci diye adini cikarmislar kari koca biraz fazla yapisigiz sanirim

Terzi yok ki ilcede. Vermesi icin ile gitmesi lazim Yazik zaten cok yoruluyor kiyamiyorum adama valla. kocaciyim galiba Ama o da cok hanimcidir bak. Karakolda hanimci diye adini cikarmislar kari koca biraz fazla yapisigiz sanirim

hahaha süper yaaa o zaman ütülü çorap feda olsun ona

Merhaba canim . Devlet anaokulu derken 3 yas grubuna oldgnu blmiyordum heryerde yok dimi istanbuldayim ben ama..
Aslinda var. Ben doguda kucuk bir ilcedeyim. Biz bile 3 senedir sayiyi bulunca aciyoruz. Cogu anaokulu acar 3 yas. Sinif acacak kadar sayiyi bulurlarsa acarlar. Acmak zorundalar. 10 ogrenci yeterli bir sinif acmak icin. Bence bir sor sen de yakinlarindaki milli egitime bagli anaokullarina.

Dogrudur canim ben sade ozeller var sanuyordum ise baslama.durumum.olursa arastiracagim canim.sag olasin senin minnak bebeye kim bakiyor peki

Polis kuzum. :) Uniforma yika utule yapmaktan artik kurudum Istifa etse fena olmaz su siralar. Allahtan pantolon utuleyemedigimi saniyor da onlari kendi yapiyor
Bir poliszede daha :) canım üniforma değişti senin eşin başka bölümde mi bilmiyorum ama artık Pantalon ve tişört ütü istemiyor

Dogrudur canim ben sade ozeller var sanuyordum ise baslama.durumum.olursa arastiracagim canim.sag olasin senin minnak bebeye kim bakiyor peki
Rica ederim canim. Insallah bulursun.Bakicimiz var bizim. Yarim gun zaten okul. 5.5 saat falan bakiyor. 8.15te okula giderken birakiyorum. 13.40ta da donerken almis oluyorum.

Bir poliszede daha :) canım üniforma değişti senin eşin başka bölümde mi bilmiyorum ama artık Pantalon ve tişört ütü istemiyor
Biz onlari da utuluyoruz durumun vahimligini dusun Asla o tisortu makinadan ciktigi gibi giymez. 2 tisortu var. 2 de pantolunu. 2 gunde bir yikiyoruz. Mutlaka utulenir. Sapkaya kadar utuleten adam sence o tisortu oyle giyer mi?
Bir de benimki kis kiyafetine geceli 1 haftadan fazla oldu. Gece usuyormus. Gomleklere gectik Karakolda bir tek kislik giyen o. Hassastir kocam. Hasta olmaktan olumune korkar

Anladm cnm cocgnu biriye emanet etmek cok zor Allah iyilerle karsilastirsin
Amin canim. Bakicimiz komsum. Ayni lojmandayiz biz. 2 alt katimda oturuyor. O da polis esi. Hemserimiz bir de Biz biraz sansliydik. O bakmasaydi kimseye guvenemezdim zaten. Sagolsun iyi bakiyor

Abbooow bacım eyvahlar olsun o tişörtü de ütületiyorsa yandın :) pantolonu zaten ütülemem düşük devirde sıktırıyorum diyorum ben tamam diyor :) he biz de doğu anadolıdayız artık geceler serin ama senin işin zor anam bir de gömlek var

Gunduz calisinca tisortu geceye donunce gomlegi giyiyor. 2 mevsim takiliyor su siralar Bugun sapkami da utuler misin dedi. Tamam dedim sapka ne ki utulemeye calistim kucucuk sapkayi Baktim bitmiyor istegi . Askim coraplari da utuleyelim lutfen dedi. Kedi gibi bakiyo bi de suratima. Tamam utuleyelim, hadi onu da sen yap da bakayim corap nasil utuleniyormus dedim. Gectim izledim. O kadar muazzam sekilde sanki onemli bir is yapiyormuscasina utuledi ki sastim kaldim. sen kafayi yemissin artik dedim ciktim odadan

Çorap mı ütüden nefret ederim önceden bu mavi gömlekleri vardı ya hani zabıta gibi onu ütü yapmak mesele aynı benimki de al sen yap dediğimde öyle bir yapıyor ki her santimine dikkat ediyor çünkü bir kere yapıyorlar biz gibi hep ütü yapmıyorlar ki

Aynen oyle. O mavi gomleklerden tiksinmistim artik. Neydi o oyle. Tutsan tutulmuyor, birlestirsen kayiyor Esim utude, temizlikte cok titizdir. Evi ben supururum o siler. Viladaya guvenmez bir de bezle siler. mutfak dolaplarini hep o duzenler cunku muazzam yerlestirir. Ben ne kadar daginiksam o o kadar duzenlidir. Mesela hic diger kadinlar gibi coraplarini sagdan soldan topluyorum diye sikayetlenemedim 1 gun bile 2.5 senedir gelir gelmez banyoya atar. Hatta oyle ikisini ayri da degil. Baya ic ice gecirip atar sepete Evde giydiyse o corabi mutlaka katlar oyle koyar yerine. Ben de eve gelince kapida soyunmaya baslarim mesela

Ayyy canım desene sizin en pırıl pırıl benimkinin de bazı takıntıları vardır titizlikleri de ama fazlası olsa dayanamam ben zira kendim kendime yetiyorum hatta bazen kendime tahammülüm olmuyor ozaman sen temizlik işini kocana ver sadece ütüyle ilgilen canım anca yeter vücut o ütülere,

Sorun su ki ev temiz ama daginik. Inanilmaz dagiliyor. Acele cikiyoruz mesela sabah. Kahvalti sofrasi kaliyor. Yorgun geliyorum. Kizimi ozluyorum. Onla vakit geciriyorum. Birlikte uyuyoruz derken o sofra orda kaliyo aksam yemegine kadar. her yerde cocugun oyuncaklari var mesela. Gittigi yerlere birakiyor. Butun gun nerelerde oynadigini anliyosun Camasir cok mesela. Bu kadar titiz adam istiyor ki makine hep calissin. Yika as utule katla. Valla keske de pis olsaymis
Zaten eve girip bakan esimin daginikligini gormez. Benim ve kizimin daginikligi var evde resmen

Bizim ev de öyle yani dağıtan benim tabi toplayan da benim yazın iyiydi ama okul açılınca biraz kaçıyor ipin ucu olsun doğudasın akrabalardan uzak çok gelen giden olmuyor evi b.k götürse de gören yok

Yuh yaaa!!!
Bu olayı eşinin çözmesi lazım. Annesine kardeşlerine söz geçiremiyorsa altlı üstlü oturmayacak seni.
Karışmıyor hem de işin içinden sıyrılıyor.
Ay inan bu sefer işe yaradı canım ben daha lafı almadan eşim 2 çocuğa mı baksın adamlara yemek mi yapsın annem niye yapmıyo 3 kişiler boş oturuyolar kendiniz halledin yada lokantadan alırım ben öyle bişey yok dedi adam bide bana diyor geceden kek yap sabah götürsün eşimde direk tersledi saçmaladın yani dedi. onun yanında zaten kimse bişey diyemiyor o yokken oluyo herşey yanımdayken lafı ağızlarına tıkar ama o gidince de tek buluyolar

Dememesi abes olurdu. Biraz daha sert çıksın da yalnızken de bir şey diyemesinler.

Hayır yaaa ne mantıkla böyle bir talepte bulunuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…