- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Evet çalışırken düzenli olmak daha kolay. her gün plan yapıyorum eve gidince şunu yapıcam diye ama eve gelince çekyatda yığılabiliyorum
Çalışan kadınlar için çok zor ev işleri. Eşinizle iş bölğmğ yapmalısınız. Misal siz yemek bulaşıkla ugrasırken oda Vileda, lavabo ovma gibi işler yapabilirEvet çalışırken düzenli olmak daha kolay. her gün plan yapıyorum eve gidince şunu yapıcam diye ama eve gelince çekyatda yığılabiliyorum
Kpss ye mi hazırlanıyorsunMehfam kahve yapıldı içerken bulaşık makinesi boşaltıldı, tekrar doldurulup çalıştırıldı.
şimdi tekrar derse döncem
Kpss ye mi hazırlanıyorsun
Evet benzer durumlar çok oluyorşimdi senin yazdığını okurken buzluktan çıkarmam gereken şeyi çıkarmadığı mi hatırladım
ben de aynen öyleyim. çünkü günün nasıl geçeceğini bilemiyosun. benim de çok olmuştur, mesela yemek yapiyim diye niyetlenip yemeği bile dışardan söyleyip yiyip yattığım çok olur
Eşim yardım ediyor tam istediğim zamanda istediğim şekilde olmasa bile yardım ediyorÇalışan kadınlar için çok zor ev işleri. Eşinizle iş bölğmğ yapmalısınız. Misal siz yemek bulaşıkla ugrasırken oda Vileda, lavabo ovma gibi işler yapabilir
kk birinci noteri bende mutfağı süpürdüm, dolapların dışını, fayanslarını, duvarını sildim.
Ocağı temizledim.
Çay demliğimi ve altını telle ovdum.
Odamı topladım. Biraz dinlenip ütüye geçicem inşallah
Çok sağol canım Allah eksikliğinizi göstermesinU UcanSupurge Canım benim bu gece de senin için dualarımı edicem inşallah tez zamanda iyi haberler alirsin
Sabah ilk iş yatakları kapattım
Evi havalandırdım.
Dün pencere önlerini silememiştim onları sildim
Oturma odasının penceresini de sildim.
Kahvaltı yaptık
Şimdi de oğlanı uyutuyorum.
Nevresimleri dün değiştirip yıkamıştım. Kuruyan çamaşırları katlayıp kaldıracağım.
Bugün evi süpürüp silip tozunu almak istiyorum ama bakalım nasip
Ellerinize sağlıkBugün yaptıklarım:
9 da uyandık.
Kahvaltı bulaşık mutfak temizliği.
Evi süpürdüm.
Çamaşır yıkanıyor makinada.
Bulaşık makinesi de çalışıyor.
Yatakları da düzenledim.
Balkon yıkandı.
Kolay gelsinBen bulasik makinesi bosaltip bulaisklari yerlestirerek basliyorum hadi bakalim bol enerciler herkese
Bende içtimMehfam kahve yapıldı içerken bulaşık makinesi boşaltıldı, tekrar doldurulup çalıştırıldı.
şimdi tekrar derse döncem
Maşallah eline sağlıkkk birinci noteri bende mutfağı süpürdüm, dolapların dışını, fayanslarını, duvarını sildim.
Ocağı temizledim.
Çay demliğimi ve altını telle ovdum.
Odamı topladım. Biraz dinlenip ütüye geçicem inşallah
Tembelliğe teşvik yokmaşallahben olsam yatar başka da iş yapmazdım
Ellerinize sağlık
Kolay gelsin
Bende içtim
Maşallah eline sağlık
Tembelliğe teşvik yok
Gerçekten erken başlanan gün bereketli,güzel geçiyorTunaydın kızlar bugun son zamanlarda ki gibi yine gec kalkıldı gec uyanınca butun gun oluyormus gıbı gelıyor ve isler hıc bitmiyor erken uyandığımda en azından oturma fırsatı buluyordum sımdı isleri yetıstıremıyorum kızın uykusunu duzene sokmam lazım ama nasıl bilmiyorum
Eline sağlıkBu saate kadar neler yaptım
11 de uyandım
Kahvaltı hazırladım ve kahvaltı yapıldı
Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestırıldı
Yataklar ortuldu
Ev toparlandı.
Makınaya camasir atıldı
Askıda olan 2 makına camasir toplandı katlanmayı beklıyor
Sağol canım,sana daneyseki Reyyan ben değil negom
sana da afiyet olsun canım
Benimde mutfak dolapları silinecek.
Koltuk yüzleri çıkarılıp yıkanacak ki takması işkence
Salon duvarı acil silinecek
Kolay gelsin canım ben de kalkıyorum şimdi işe koyulayımBenimde mutfak dolapları silinecek.
Koltuk yüzleri çıkarılıp yıkanacak ki takması işkence
Salon duvarı acil silinecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?