Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet çalışırken düzenli olmak daha kolay. her gün plan yapıyorum eve gidince şunu yapıcam diye ama eve gelince çekyatda yığılabiliyorum

şimdi senin yazdığını okurken buzluktan çıkarmam gereken şeyi çıkarmadığı mi hatırladım

ben de aynen öyleyim. çünkü günün nasıl geçeceğini bilemiyosun. benim de çok olmuştur, mesela yemek yapiyim diye niyetlenip yemeği bile dışardan söyleyip yiyip yattığım çok olur

Evet çalışırken düzenli olmak daha kolay. her gün plan yapıyorum eve gidince şunu yapıcam diye ama eve gelince çekyatda yığılabiliyorum
Çalışan kadınlar için çok zor ev işleri. Eşinizle iş bölğmğ yapmalısınız. Misal siz yemek bulaşıkla ugrasırken oda Vileda, lavabo ovma gibi işler yapabilir

Evet benzer durumlar çok oluyor

maşallah reyyanim ben olsam yatar başka da iş yapmazdım

Tunaydın kızlar bugun son zamanlarda ki gibi yine gec kalkıldı gec uyanınca butun gun oluyormus gıbı gelıyor ve isler hıc bitmiyor erken uyandığımda en azından oturma fırsatı buluyordum sımdı isleri yetıstıremıyorum kızın uykusunu duzene sokmam lazım ama nasıl bilmiyorum

Ellerinize sağlık
Ben bulasik makinesi bosaltip bulaisklari yerlestirerek basliyorum hadi bakalim bol enerciler herkese
Kolay gelsin
Mehfam kahve yapıldı içerken bulaşık makinesi boşaltıldı, tekrar doldurulup çalıştırıldı.
şimdi tekrar derse döncem
Bende içtim
Maşallah eline sağlık
maşallah ben olsam yatar başka da iş yapmazdım
Tembelliğe teşvik yok

Bu saate kadar neler yaptım
11 de uyandım
Kahvaltı hazırladım ve kahvaltı yapıldı
Bulasık makınası bosaltılıp kirliler yerlestırıldı
Yataklar ortuldu
Ev toparlandı.
Makınaya camasir atıldı
Askıda olan 2 makına camasir toplandı katlanmayı beklıyor

Gerçekten erken başlanan gün bereketli,güzel geçiyor
Eline sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…