Düzenli Evimiz & Hayatımız

kamuda mısınız çalışma saatleri nasıl

kamuda mısınız çalışma saatleri nasıl
Kamuda değilim kendi işim sabahları geç çıkıyorum daha doğrusu hep geç kalıyorum eve yemek yaptığım için aslında istediğim

sabahları saat 10 da işe gidebilmek
Akşamda 17:30 da işten çıkabilmek

Yeni karar aldım bu saatleri kış saatleri olarak uygulayacağım yazın durum farklı oluyor özelikle akşam çıkış saatleri uzuyor...

Nevresimleri falan dün halletmistim.

Bugün toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Ev süpürcem
Belki ütü yaparim

Esim evde olunca bu aralar erteleyip duruyorum isleri. Erkek evde olunca rahat rahat yapilmiyo
İşte bende bekliyorum uyansalarda kahvaltı etseler gün başlasa

Kolay gelsin benimde bu dönem evde 3 kişiler sürekli mutlaktayım ne yapsamda ben olmasam bile yesinler düşüncesindeyim

İşte bende bekliyorum uyansalarda kahvaltı etseler gün başlasa

Kolay gelsin benimde bu dönem evde 3 kişiler sürekli mutlaktayım ne yapsamda ben olmasam bile yesinler düşüncesindeyim
Ayy evet haklisin o kötü oluyo gec uyanmalari..
Krep falan yapip biraksan uyaninca yeseler

ben kamudayim. şimdiki saatlerim biraz daha uygun. sizinkinde benziyo
sabahları yemek yapıyorum artık. önceden akşam eve gelince fazla yemek yapiyodum iki günlük. ya da ertesi günün yemeğini de yapiyodum.

sabah evi toplarim, mutfağı toplarim, ütü yaparım genelde.
gelince bazen çamaşır yıkarım, bulaşık makinesi işleri olur. çamaşır katlama kaldırma. banyo tuvalet temizlerim.

çalışırken düzenli olmak daha kolay geliyo bana. Allah kolaylık versin :)

Günaydın negoom tabii ki çok haklısın. Sabah kalktım enerji olsun diye ilk iş yatağı topladım. Güzel bir brunch hazırlıyorum aile üyelerine.
Kızlar kalkar kalkmaz yatağımızı toplamayı unutmayalım bu beynimize komut verip günün geri kalanını iş yaparak geçirmek için önemli. Hatırlatayım dedim

Hoşgeldin

kk birinci noteri çıkalım mı maratona, var mısın?

kahvaltı yaptım sofrayı topladim reyyanim :) aslında iyi olur ama kafam boşken biraz ders çalışayım demiştim:)

biraz ileri saatte katilsam ben sana olur mu
calisamazsam arkandan gelirim

kahvaltı yaptım sofrayı topladim reyyanim :) aslında iyi olur ama kafam boşken biraz ders çalışayım demiştim:)

biraz ileri saatte katilsam ben sana olur mu
calisamazsam arkandan gelirim
Tamam tamam olur. Ben zaten mutfak temizlicem. Hep katılırım sana

Tamam tamam olur. Ben zaten mutfak temizlicem. Hep katılırım sana

benim mutfakta aldı başını gitti reyyanim daha dün temizledim nasıl bu hale geldi anlamıyorum

o zaman ben çalışayım seni etiketlerim duruma göre. zaten ders araları ev işi yapıyorum:)

benim mutfakta aldı başını gitti reyyanim daha dün temizledim nasıl bu hale geldi anlamıyorum

o zaman ben çalışayım seni etiketlerim duruma göre. zaten ders araları ev işi yapıyorum:)
Mutfak öyle oluyor malesef bi yemek yaptın mı herşey birbirine giriyor
Tamam

Nego evde degilim ya düzenli yaptigim bir isim yok malesef bir süre yazamicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…