- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
kamuda mısınız çalışma saatleri nasılGünaydın arkadaşlar mutlu, huzurlu, hastalarımızdan iyi olduklarına dair haberler alacağımız güzel bir pazarımız olsun.
Bir ara yazıyordum buraya sağolsun negoocumda beni etiketliyordu ama düzenli olamadım şimdi yine gelmek istiyorum.
Ev aldı başını gidiyor, yaklaşık 1.5 ay hastalıklarla boğuştuk sonra işe başladım 3 hafta oldu eve ve işe yetişememe problemim oldu daha çok düzenli olmam lazım herkes evde anca yemek yapıp bulaşık yıkayıp çamaşır olayına yetişiyorum ki buda yeterli gelmiyor.....
Kamuda değilim kendi işim sabahları geç çıkıyorum daha doğrusu hep geç kalıyorum eve yemek yaptığım için aslında istediğimkamuda mısınız çalışma saatleri nasıl
İşte bende bekliyorum uyansalarda kahvaltı etseler gün başlasaNevresimleri falan dün halletmistim.
Bugün toz alcam
Tuvaletleri temizlicem
Ev süpürcem
Belki ütü yaparim
Esim evde olunca bu aralar erteleyip duruyorum isleri. Erkek evde olunca rahat rahat yapilmiyo
Ayy evet haklisin o kötü oluyo gec uyanmalari..İşte bende bekliyorum uyansalarda kahvaltı etseler gün başlasa
Kolay gelsin benimde bu dönem evde 3 kişiler sürekli mutlaktayım ne yapsamda ben olmasam bile yesinler düşüncesindeyim
Kamuda değilim kendi işim sabahları geç çıkıyorum daha doğrusu hep geç kalıyorum eve yemek yaptığım için aslında istediğim
sabahları saat 10 da işe gidebilmek
Akşamda 17:30 da işten çıkabilmek
Yeni karar aldım bu saatleri kış saatleri olarak uygulayacağım yazın durum farklı oluyor özelikle akşam çıkış saatleri uzuyor...
Günaydın negoom tabii ki çok haklısın. Sabah kalktım enerji olsun diye ilk iş yatağı topladım. Güzel bir brunch hazırlıyorum aile üyelerine.Hanımlar nerelerdesinizin?Evet hastalarımız var çok üzgünüz ama hayat devam ediyor,içimize kapanmayalım.
Yaptığımız işleri yazmaya devam lütfen
İnsan meşgul oldukça dağılır kafası.
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
@terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Yaaaa çok üzüldüm dualarımıza sizinkileri de katalım. Allah şifa versin canımRabbim şifa versin
Çok geçmiş olsun
U UcanSupurge mesajım sanaYaaaa çok üzüldüm dualarımıza sizinkileri de katalım. Allah şifa versin canım
Günaydın arkadaşlar mutlu, huzurlu, hastalarımızdan iyi olduklarına dair haberler alacağımız güzel bir pazarımız olsun.
Bir ara yazıyordum buraya sağolsun negoocumda beni etiketliyordu ama düzenli olamadım şimdi yine gelmek istiyorum.
Ev aldı başını gidiyor, yaklaşık 1.5 ay hastalıklarla boğuştuk sonra işe başladım 3 hafta oldu eve ve işe yetişememe problemim oldu daha çok düzenli olmam lazım herkes evde anca yemek yapıp bulaşık yıkayıp çamaşır olayına yetişiyorum ki buda yeterli gelmiyor.....
Dua bölümünden etiketlendin gördün mü?U UcanSupurge mesajım sana
Tamam tamam olur. Ben zaten mutfak temizlicem. Hep katılırım sanakahvaltı yaptım sofrayı topladim reyyanim :) aslında iyi olur ama kafam boşken biraz ders çalışayım demiştim:)
biraz ileri saatte katilsam ben sana olur mu
calisamazsam arkandan gelirim
Tamam tamam olur. Ben zaten mutfak temizlicem. Hep katılırım sana
Mutfak öyle oluyor malesefbenim mutfakta aldı başını gitti reyyanimdaha dün temizledim nasıl bu hale geldi anlamıyorum
o zaman ben çalışayım seni etiketlerim duruma göre. zaten ders araları ev işi yapıyorum:)
Hanımlar nerelerdesinizin?Evet hastalarımız var çok üzgünüz ama hayat devam ediyor,içimize kapanmayalım.
Yaptığımız işleri yazmaya devam lütfen
İnsan meşgul oldukça dağılır kafası.
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
kk birinci noteri
@terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
@Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
Mehfam
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?