- 5 Şubat 2019
- 3.000
- 12.183
- 138
Çok şükür canım iyiyiz biraz daha ama abim çok kötü hâlâ benim yüzümden oldu diyip duruyor bide annem dün baban senin yüzünden öldü demiş
Rabbim sabır versin. Kim ister böyle bir şeyiÇok şükür canım iyiyiz biraz daha ama abim çok kötü hâlâ benim yüzümden oldu diyip duruyor bide annem dün baban senin yüzünden öldü demiştoparliyorum konuşuyorum yine dağılıyor
Saol canim Allah razı olsunRabbim sabır versin. Kim ister böyle bir şeyiannen de üzüntüsünden diyor muhtemelen. Keşke olmasaydı ama takdiri ilahi.
Allah senin de yardımcın olsun. ❤❤❤
kk birinci noteri Nego ütümü yaptım. Dua / Tesbihatlarımı da okudum. Şimdi de biraz kitap zamanı
Eki Görüntüle 2734136
Sana da kolay gelsin canımoooo masallah reyyanim
benim de az kaldı çalıştığım konu ama dualarımı bitirip başlayım dedim.
iyi okumalar sana.
ben daha yemek yapcam oy oyyy
Evet ve ben 2 haftadır cok gec yatıp cok gec kalkıyorumGerçekten erken başlanan gün bereketli,güzel geçiyor
Eline sağlık
Muhtemelen sen de çok bastıra bastıra süpürüyorsun canım ve her yeri alıyorsun ben de öyleyim süpürgelikler yatak altları halı altları Koltukların altı,araları derken pertim çıkıyorŞu evi supurunce siz de yorulmuyo musunuz ya kan ter içinde kaldim valla enerjimi sömürüyo resmen
Hayir bide iki güne yine her yer toz.
Belimi agritiyo su süpürge resmen savas veriyorum
Maratona çıkan var mi
Benim de o kadar olmuştur niye yazmadım kiKızlaaarNego yeminle tam 18.00 de mutfak tertemiz oldu.
YaaÇok şükür canım iyiyiz biraz daha ama abim çok kötü hâlâ benim yüzümden oldu diyip duruyor bide annem dün baban senin yüzünden öldü demiştoparliyorum konuşuyorum yine dağılıyor
Evet canim aynen öyleMuhtemelen sen de çok bastıra bastıra süpürüyorsun canım ve her yeri alıyorsun ben de öyleyim süpürgelikler yatak altları halı altları Koltukların altı,araları derken pertim çıkıyor
Yok kızlar,nerde tek günaydın.Yapmam lazım sadeceovvv Allah kolaylık versin canım. hepsi tek güne yetişcek mi
Kolay gelsin canım ben de kalkıyorum şimdi işe koyulayım
Düzelttin mi baza altınıSükür toz aldim
Tuvalet banyoyu temizleidm
Evi supurdum
Buladik makinesini bosalttim kirlileri yerlestirdim
Alexin kafesini temizlettirdim kocama
Biraz dinlenip;
Spor yapcam
Bazanin altini sürekli erteliyorum artik bugün yapcam
Alt tarafi duzenlicem niye bu kadar gözümde buyuttuysem. Cok sinirlendim neyse gidiyorum
BendeeŞu evi supurunce siz de yorulmuyo musunuz ya kan ter içinde kaldim valla enerjimi sömürüyo resmen
Hayir bide iki güne yine her yer toz.
Belimi agritiyo su süpürge resmen savas veriyorum
KızlaaarNego yeminle tam 18.00 de mutfak tertemiz oldu.
Allah kabul etsin canımBenim de o kadar olmuştur niye yazmadım ki17de iftar yaptık hemen derleyip toplamıştım oysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?