Düzenli Evimiz & Hayatımız

Düzelttin mi baza altını
Ayy valla sen simdi soyleyince hatirladim coook yoruldum bugün hic oturmadim desem yeridir.
Yarin ilk is baza artik yeter düzenliyim
Ya da belki esimi kandirabilirsem birazdan onunla beraber yaparim koca yorganlara gücüm yetmiyo ya

Ayy valla sen simdi soyleyince hatirladim coook yoruldum bugün hic oturmadim desem yeridir.
Yarin ilk is baza artik yeter düzenliyim
Ya da belki esimi kandirabilirsem birazdan onunla beraber yaparim koca yorganlara gücüm yetmiyo ya
Sen eşini kandır bence,yoksa yarın da kalabilir

Yataklar,ev toplandı
Bulaşıklar yıkandı
Eşim sahurda tost yapmış makinenin plaklarını çıkarıp yıkadım etrafını sildim kaldırdım
çamaşırlar toplanıp , katlanıp kaldırıldı
1 sepet çamaşır serildi
Yemek yapıldı, yendi, toplandı
Bulaşıklar yıkandı
Ocak silindi, çay konuldu

Şu evi supurunce siz de yorulmuyo musunuz ya kan ter içinde kaldim valla enerjimi sömürüyo resmen
Hayir bide iki güne yine her yer toz.
Belimi agritiyo su süpürge resmen savas veriyorum
Ben söyle bir önerim var. Her gün bir yeri siliyorum valla. Asla tüm evi aynı anda çekemem süpürgeye :)
Ama bizim çocuk yok

Ben söyle bir önerim var. Her gün bir yeri siliyorum valla. Asla tüm evi aynı anda çekemem süpürgeye :)
Ama bizim çocuk yok
Benim de cocuk yok. İlk defa duyuyorum aslinda denemeli. Ama yatak odasindan mutfaga gelene kadar ordaki tozlar süpürdugun yerlere yeniden dagilmiyo mu

Çok şükür canım iyiyiz biraz daha ama abim çok kötü hâlâ benim yüzümden oldu diyip duruyor bide annem dün baban senin yüzünden öldü demiş toparliyorum konuşuyorum yine dağılıyor
Ah kıyamam. Anneniz içinde kolay değil ki hayat arkadaşını kaybetti. Zamanla birbirlerini daha iyi anlayacaklar inşallah.
Abinizin yaşadığı şeyi bende yaşadım bana da kardeşim dedi aynı şeyi. Ki benim de negatifti eşimde de. Muhtemelen başka yerden kapmışlardı. Annemle babamın şükürler olsun durumları ağır olmadan toparlandılar ben ama ne yaşadım anlatamam. Her gün yüreğim ağzımda attı 15 gun boyunca. Atlatılar bu kez ilaçlar kalbe pıhtı attırıyormuş dediler. Tekrar yüreğim agzımda yaşadım. Abiniz ikna olmazsa da sakın yalnız bırakmayın. Vefatın zamanını Allahu Teala nın kadere yazdığından vs bahsedin.

Benim de cocuk yok. İlk defa duyuyorum aslinda denemeli. Ama yatak odasindan mutfaga gelene kadar ordaki tozlar süpürdugun yerlere yeniden dagilmiyo mu
Hayır valla gitmiyor
Şöyle yapıyorum. Haftada 2 kez mutfak ve kordora süpürge yapıyorum. Bunların ikisi aynı gün :)
Sonra haftada bir kz salon ve yatak odasını ayrı ayrı günler de siliyorum.
2 hafta da bir de oturma odasını siliyorum. (pek kullanmıyoruz burayı)
Temiz oluyor ev KV m sordu hatta sonra demek ki çocuk yok diye batmıyor evin dedi. Aslında kendinde de çocuk yok ama o her gün her yere süpürge yapıyor.
Kendi annem hem her gün her yere süpürge hem de Vileda yapıyor. Allah'tan onlara çekmedim. Ömrüm temizlikle geçerdi.

Yeni evli değil miydin?Yeni halıların tüyü yetiyor sadece,sırf onlar yüzünden her gün süpürürdüm yeni evliykende

Yeni evli değil miydin?Yeni halıların tüyü yetiyor sadece,sırf onlar yüzünden her gün süpürürdüm yeni evliykende
5 ay kadar oldu. Halılarımı yıkattım. İlk ay baktım olacak gibi degil. Yıkattıktan 1 ay sonra durdu tüy yumakları. Ama o zaman da her gün bir yeri süpürüyordum tüylere rağmen
Buraya da öyle yazarım misal bir gün salona süpürge yaptım bir gün mutfaga diye ayrı ayrı.
Ev işleri sevmiyorum. Afakanlar geliyor. Mutfak dolapları bir günde silip bitirmem her gün bir gözesini hallederim.yada kıyafet dolabını aynı gün mümkün değil düzenleyemem. Düzenliycem desem 4 gün sürüyor 4 parça ya bölüp her gün bir kısmını düzeltiyorum. Bir gün iki kez çamaşır makinesi ni bile açamam ben öyle diyim
Allah'tan bu siteyi keşfettim. Yazıyorum okuyorum falan kendimi koşulluyorum. İlk iki ay evde her yer her yerdeydi. Asla düzenleyemedim. Eşim dün bana dedi ki Canan çok korkuyordum. Allah'a şükürler olsun ev düzenine alıştın. Hatta geliyorum yatağın üstü örtülü sabah tezgahın üstü boş hayret edip çok seviniyorum. İyiki ev işlerine alıştın.

Keşke ben de öyle yapabilsem çok yoruluyorum veya gözümde büyüyor hiç yapamıyorum

Keşke ben de öyle yapabilsem çok yoruluyorum veya gözümde büyüyor hiç yapamıyorum
Merhaba. Takım arkadaşın yoksa eş olabiliriz. Yavaş yavaş temizleriz evlerimizi :) mesela ben kapılara başladım. Bir hafta önce oturma odasınınkini silmiştim bugün misafir WC sinin sildim. Yarın başka bir yerin öyle sıkılmadan gözümde büyğrmeden gitmeye çalışıyorum
Senin en çok temizlikte neye ihtiyacın var sa bölüp başlayabilir iz :))

Benim annem de her gün tüm evi gırgırlıyor arkasina da viledaliyo. Beli agridigi icin supuremiyo sürekli. Ama girgirla da bayagi ugrasiyo. Her sabah ayni istikrar asla fire vermez
Seninki de iyiymis ama sanirim ben yapamam bi denemem lazim. Bigünde yapip bitirmek iyi geliyo bana psikolojik olarak. Tabi yorgunluk mahvediyo su an her yerim agriyo anca oturdum
Off sorma ya benim de halilarin tüyü mahvediyo. Yıkamaya vercektim daha bi yillik evlisin kendin sil yikamaya verme diye kel tacını atti yine kaynanam.
Benim de dinleyesim tuttu prille sildim fircaladim yok yine ayni bosa belimi agrittigimla kaldim. Her halta müdahale etmese çatlar.
Olmazsa bu ara verebilirsem vereyim hali olmasa üsücek coluk cocuk da yok nasilsa

Yok bu bana göre değil,bu da benim bünyeme ters benim işim hop olup bitecek.Şimdi hastalık yüzünden yavaş yavaş yapıyorum,nasıl zoruma gidiyor
Canım maalesef yıkanmadan gitmiyor o tüyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…