• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım gel sarılalım :KK19:
ben Erzurum’da yaşıyorum Nego Nego gibi soğuk memleketteyim
Hee orda da yasadim canim üniversiteyi okudum aslinda ben soguk yer severim ya.
Muğlanin sıcağı ciddi sıcak yani öyle böyle degil.
Erzurum öyle mi mis gibi montunu giy atkini eldivenini tak karda catur cutur yürü ohh mis :D

Canim inan muğlada dogru düzgün kış bile olmuyo kullanmiyorum. Evim zaten dar yer yok. Kullanmadigim biseyi tutmak da gelmiyo icimden. Kaynanama kendi arkadaslari da söyledi muglanin sicaginda yün yorgani napsin verme diye inadi tuttu ben de söyledim gecenler de hala ayni inat. Nerden baksan 28 yillik yorgan o. Napiyim ben onu.. söyledim sen kullaniyosan vereyim diye bana da kendi kullanmadigi icin verdi zaten.
İste bi insan karsisindakinin niyetini bi kere hissetmesin her seyi batıyo sonra.

Teşekkürler canim💚
Anlıyorum canım,haklısın❤

☘️Yatakları, evi topladım
☘️Kızımın kahvaltısını verdim
☘️Bulaşıkları elde yıkadım
☘️tüm evi süpürdüm
☘️Buzdolabı, bulaşık makinesi, derin dondurucu ve kızımın elbise dolabını çekip arkalarını süpürüp sildim tekrar yerine yerleştirdim
☘️Tüm eve paspas yaptım
☘️Tuvaleti ve banyoyu çamaşır suyuyla detaylı temizledim
☘️Oturma odası halısının lastikli örtüsünü geçirdim
Yemeğim var şükür 🙏🏻

Erzurum öyle mi mis gibi montunu giy atkini eldivenini tak karda catur cutur yürü ohh mis :KK70:
Sen gel adanaya da sıcak gör :işsiz:

Kızlar ben baya halsizim basında ağrıyor sanırım esimdenbanada geçti gelip tahlil yapacaklardı gelmediler hala ama iş güç gelmez elimden yemek mutfak bir de çocuk canıma okuyor zaten
Dinlenmeye çalış canım yorma kendini o kadar çok hasta var ki yetişemiyorlar herhalde

Erzurum öyle mi mis gibi montunu giy atkini eldivenini tak karda catur cutur yürü ohh mis :KK70:
Ben yaklaşık 4 yıldır buradayım alıştım galiba ilk başta çok tedirgin yürüyordum geçen yıl pazardan geliyorum elim dolu poşetlerle apartmanın önünde bi kaydım düştüm ilk iş komşularımın camına baktım kimse gördü mü beni diye :KK70:

Ben yaklaşık 4 yıldır buradayım alıştım galiba ilk başta çok tedirgin yürüyordum geçen yıl pazardan geliyorum elim dolu poşetlerle apartmanın önünde bi kaydım düştüm ilk iş komşularımın camına baktım kimse gördü mü beni diye :KK70:
Benim de merdivenlerden cok dusmuslugum vardir kayıp :halay:
Bide yokuslarda fren tutturamiyodum sanirsin buz pisti :D

Back
X