Düzenli Evimiz & Hayatımız

Herkese merhaba
Giremememden de anlaşılacağı üzere bende de covid pozitif cıktı 😷 baya zor geçiyor hem eşim hem ben hastayız bir de üstüne oğlunun da burnu akıp ara sıra öksürmeye başlayınca onda da var olduğunu anladık ileri düzey olmazsa doktora götürmeye gerek yok dendi o yüzden hem fiziken hem duygusal olarak acı çekiyorum ama çok şükür hastaneye yatacak kadar kötü değiliz biraz toparlayınca araniza dönerim çünkü telefonu bile elime alamıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Allah şifa versin canım inşallah çabucak atlatırsınız

Herkese merhaba
Giremememden de anlaşılacağı üzere bende de covid pozitif cıktı 😷 baya zor geçiyor hem eşim hem ben hastayız bir de üstüne oğlunun da burnu akıp ara sıra öksürmeye başlayınca onda da var olduğunu anladık ileri düzey olmazsa doktora götürmeye gerek yok dendi o yüzden hem fiziken hem duygusal olarak acı çekiyorum ama çok şükür hastaneye yatacak kadar kötü değiliz biraz toparlayınca araniza dönerim çünkü telefonu bile elime alamıyorum hepinizi seviyorum ve öpüyorum
Geçecek inşaallah canım,biraz sabır gerekiyor maalesef:(Allah tez şifa versin

Merhaba
Mutfağımı ve odamı toparladım.
Eşimin ve kendimin kıyafet dolabını düzenledim. Çamaşır ve çorap çekmecelerimizi düzenledim.
5 litre süte Yoğurt mayaladım.
Kitap okudum.
Çok fazla bişey yapamadım😕
Nego Nego

Günaydın ❤

Annem direniyor bende direniyorum çıkınca beni iyi görsün istiyorum.
İnancım tam bekliyorum.

Hepinizin ayrı sıkıntısı var Allah kalbimize ferahlık versin.
Çocuklarımıza bize eşlerimize huzur versin.

Üzmeyin kendinizi bu zor zamanda bekleyen iş güç için bi besleme çekeriz yaparız inşallah.
Herşey gelip geçicek yeter ki Allah sağlık versin.

Eki Görüntüle 2736692
Rabbim annenle beraber tüm darda kalmislara acil sifalar versin ben inaniyorum bu da geçecek sabır :KK43: bu arada dua grubuna yazamiyorum ama sürekli dilimde annene dua ediyorum inşallah bir an önce toparlanır 🤲
Benim de ruh halim sürekli değişiyor bazen iyi kalkıyorum bazen kötü 😔 hâlâ alışamadım bide göremeden gitti görüntülü konuşurken gözümün önünde can verdi babam 😔 çocuklar ayrı stres eşim annem abim kardeşim herkes ayrı stres bazen onlara morel verirken benim hiç kalmıyor burası da olmasa herhalde hepten cokerdim 😔 Rabbim herpimize dayanma gücü versin inşallah 😔
Rabbim mekanini duragini cennet eylesin peygamber efendimize komsu eylesin inşallah 🤲 sabir diliyorum :KK43:
Herkese merhaba
Cok gecmis olsun canim :KK43: insallah hafif atlatirsin gecsin gitsin uzerimizden su günler ya :KK43:

@nego sayende evim daha düzenli tertipli.
Ertelediğim işlerim ya da görmezden geldiklerim sayende bir düzen halinde bitirildi.
Ne de güzelmiş aslında sıra gelmiyor sandıklarımız sorumluluk haline gelince ilk sıraya yerleşmesi.

Bize kattığın tüm güzellikler için sana yürekten tsk ediyorum gönlü güzel insan🤗

5ce3a43361361f01f8bccf45.webp

@nego ya gidiyor bu guller

Ve bu şarkı da onun için

@nego sayende evim daha düzenli tertipli.
Ertelediğim işlerim ya da görmezden geldiklerim sayende bir düzen halinde bitirildi.
Ne de güzelmiş aslında sıra gelmiyor sandıklarımız sorumluluk haline gelince ilk sıraya yerleşmesi.

Bize kattığın tüm güzellikler için sana yürekten tsk ediyorum gönlü güzel insan🤗
Çok teşekkür ederim.Allah razı olsun❤

🐢yataklar ,ortalık toplandı
🐢battaniye makineye atıldı, yıkandı, serildi
🐢kahvaltı verildi ev ahalisine bulaşıkları yıkadım , tost yediler makineyi temizledim
🐢Tüm evi süpürdüm
🐢oturma odası ve mutfak halılarının lekeli yerlerini sildim
🐢oturma odasının örtüsünü makineye attım yıkandı serdim
🐢oturma odasının tozunu aldım
🐢yemek yaptım çıkan bulaşıkları yıkadım
🐢ocağı sildim
🦋İftarı bekliyorum

Herkese merhaba
Geçmiş olsun inşallah, kolay atlatırsın umarım🌸

Selammm

Sabah oğlanın canlı dersi biter bitmez babası ile çocukların dışarı çıkması serbest olan saatte babaannesine yolladim.
Ben de giriştim işlere..

💥çocuk odalarını kaldırıp süpürdüm
💥yatak odası süpürdüm
💥Tüm evi havalandirdim
💥yatak çarşaf yastık yüzü degistirdim , battaniyeleri silkeledim.
💥holü süpürdüm
💥tuvaleti ve lavaboya çamaşır suyu döküp yikadim
💥salonu supurmenin yanında ekstra kaldırıp sildim sirke ile çünkü salon da kuşlar var ekstra toz ve pislik oluşuyor.
💥çekyat örtüleri silkeledim, yastıkları kabarttim
💥tv ünitesi tozu aldım
💥mutfak bulaşık dizdim ve süpürdüm.

Sonrasında alışverişe çıktık oğlanla eşim gelince;
Allahtan evim topluydu aldıklarımı silip, yıkayıp bi temiz dizdim.

Pilav üstü döner, salata, ayran yaptım yendi.
Hazır şekerpare aldım şu üstüne şerbet dökmelik güzel oldu bayadır hazır almıyordum.

SiMdilik bukadar🙌💜

Ben Dün gece yaptim bayağı iş 😁
🎀öncelikle eşim kahvaltı yapıp işe gitti
🎀koltuk örtülerini makinaya attım
🎀tül perdemi Attım makinaya
🎀bütün evi süpürdüm
🎀her yer silindi
🎀mutfak hep domestostla silindi
🎀çıkan perdemi astım
🎀örtülerimi serdim
🎀çamaşır serdim kuruyunca toplayıp katlayıp yerine koydum
🎀ayrıca misafirler de sonra kahvaltıya geldi hazırladım yendi topladım sonra tekrar gırgır
🎀akşam yemeği
🎀arada da 2 tane Çocukla uğraşmak 3 yaş ve 83 günlük Unuttuğum şeylerde olabilir yani

Ben Dün gece yaptim bayağı iş 😁
🎀öncelikle eşim kahvaltı yapıp işe gitti
🎀koltuk örtülerini makinaya attım
🎀tül perdemi Attım makinaya
🎀bütün evi süpürdüm
🎀her yer silindi
🎀mutfak hep domestostla silindi
🎀çıkan perdemi astım
🎀örtülerimi serdim
🎀çamaşır serdim kuruyunca toplayıp katlayıp yerine koydum
🎀ayrıca misafirler de sonra kahvaltıya geldi hazırladım yendi topladım sonra tekrar gırgır
🎀akşam yemeği
🎀arada da 2 tane Çocukla uğraşmak 3 yaş ve 83 günlük Unuttuğum şeylerde olabilir yani
Maaşallah canım. Bir grup klasiği olarak da mutfağı temizlemeden yatmıyoruz. Hepinize Allah rahatlık hastalarımıza da acil şifalar versin....

Herkese merhaba
Biz de seni seviyoruz canım. Grupça ettiğimiz dua listesinde de varsın. Bir an önce iyileşip dönersin inş 😃

Back
X